Forhandlingsbevis (NCD) - Oversigt, funktioner, fordele

Et omsætteligt depositum (NCD) refererer til et depositum med en minimum pari-værdi på $ 100.000, selvom NCD'er typisk vil have en meget højere pålydende værdi. De er også kendt som jumbo-cd'er.

Forhandlingsbevis for depositum

NCD'er er garanteret af en bank og kan handles i et meget likvidt sekundært marked. De kan dog ikke indløses før modenhed. Fordi NCD'er er så store, købes de normalt af institutioner og velhavende individuelle investorer.

Forståelse af indskudsbevis

Et depositum (CD) refererer til et produkt, der udvides af banker, kreditforeninger Credit Union En kreditunion er en type finansiel organisation, der ejes og styres af sine medlemmer. Kreditforeninger giver medlemmer en række finansielle tjenester, herunder kontrol- og opsparingskonti og lån. De er nonprofitorganisationer, der sigter mod at levere finansielle tjenester af høj kvalitet, og andre finansielle långivere til at give en bestemt rente til investorer, der efterlader et engangsindskud, der ikke kan trækkes tilbage i en bestemt periode.

Næsten alle finansielle institutioner tilbyder cd-produkter med varierende renter og tidsperioder. Cd'er kan betragtes som et meget sikrere investeringsalternativ end obligationer, aktier, fast ejendom Fast ejendom Fast ejendom er fast ejendom, der består af jord og forbedringer, som inkluderer bygninger, inventar, veje, strukturer og forsyningssystemer. Ejendomsret giver en ejendomsret til jorden, forbedringer og naturressourcer såsom mineraler, planter, dyr, vand osv. Og andre aktivklasser på grund af den forudbestemte rentesats, der fjerner afkastets volatilitet.

Åbning af en cd er meget som at åbne en standard bankkonto. Hovedforskellen er, at en CD låser i følgende aspekter:

  1. Renten: Den angivne rente er låst inde
  2. Løbetid: Den tid, hvor midlerne deponeres, er låst inde
  3. Hovedstol: Det angivne beløb, der skal låses, kan ikke ændres

Fordele ved indskudsbeviser

  • Indskudsbeviser tilbyder generelt en højere rente end en opsparingskonto Sparekonto En opsparingskonto er en typisk konto i en bank eller en kreditforening, der gør det muligt for en person at deponere, sikre eller hæve penge, når behovet opstår. En opsparingskonto betaler normalt nogle renter på indskud, selvom satsen er ret lav. eller pengemarkedsfond.
  • Der er meget lidt risiko og volatilitet forbundet med afkastet.
  • For de fleste finansielle institutioner er det garanteret af den føderale regering.

Ulemper ved indskudsbeviser

  • Et depositum kan ikke afvikles før løbetid uden straf, og det er derfor meget ufleksibelt.
  • Cd'er tjener generelt et lavere afkast end andre aktivklasser.
  • Afkastet er fast og kan klare sig relativt dårligere end andre investeringer i en periode med stigende renter.

Funktioner af NCD'er

Omsættelige indskudsbeviser kommer normalt med kortvarige løbetider, der spænder fra et par uger til et år. Renter betales enten to gange om året eller ved udløb. Rentesatserne er omsættelige, og afkastet er korreleret med pengemarkedsforholdene.

NCD'er ligner almindelige CD'er, men de største forskelle er:

  1. Stor pålydende værdi
  2. Omtalt aspekt

Med hensyn til pålydende værdi er NCD'er mere værdifulde end almindelige CD'er. Selvom almindelige cd'er kan være på forskellige beløb for midler til almindelige detailinvestorer, har NCD'er en pålydende værdi på mindst $ 100.000 og er normalt meget større.

På grund af det faktum er NCD'er ikke et produkt købt af detailinvestorer. I stedet bruges de af store institutioner og enkeltpersoner med høj nettoværdi Høj nettoværdi-individ (HNWI) En høj nettoværdi-person (HNWI) henviser til en person med en nettoværdi på mindst $ 1.000.000 i meget likvide aktiver, såsom kontanter og kontanter som et kontanthåndteringsværktøj for at sikre, at kontantbrug optimeres.

NCD-vilkår er meget mere omsættelige end almindelige CD'er. Generelt har en almindelig detailinvestor meget lidt forhandlingsstyrke, når han forhandler vilkårene for en cd. Så vilkårene for cd'er er mere afhængige af markedsforhold og finansielle institutioner.

Store institutionelle investorer og enkeltpersoner med høj nettoværdi har dog meget mere forhandlingsstyrke og kan forhandle vilkårene bredere med banker og finansielle institutioner.

Fordele ved NCD'er

1. Lav risiko (og FDIC-forsikret)

NCD'er er et foretrukket investeringsprodukt på grund af deres lave risiko. Derudover er NCD'er forsikret af Federal Deposit Insurance Corporation (FDIC) Federal Deposit Insurance Corporation (FDIC). Kroppen blev oprettet i USA. FDIC forsikrer NCD'er op til $ 250.000 pr. Indskyder i hver bank.

2. Mere flydende

NCD'er er meget mere flydende end almindelige CD'er. En almindelig CD kan ikke handles på et sekundært marked, og derfor er midlerne låst inde, medmindre en investor er villig til at betale en bøde. NCD'er har dog et meget likvidt sekundært marked, hvor en NCD-indehaver kan sælge deres NCD, hvis de har brug for likviditet.

NCD'er tilbyder generelt et afkast for investorer til en højere rente end statsobligationer. Typisk er udbyttet også højere.

Ulemper ved NCD'er

1. Risikovilligere end skatkammerbeviser

NCD'er er generelt mere risikable end statsskuldregninger. Det skyldes, at sandsynligheden for, at en bestemt bank eller finansiel institution misligholder, er større end sandsynligheden for misligholdelse for den amerikanske regering.

2. Kan kaldes i nogle tilfælde

De fleste NCD'er har ikke en call option, hvilket betyder, at den finansielle institution, der tilbyder dem, ikke kan tilbagekalde certifikatet og betale pengene tilbage tidligt. Nogle finansielle institutioner tilbyder dog konverterbare NCD'er, hvilket er en stor risiko for investorer i en periode med lave renter. Den finansielle institution kan ”ringe” til NCD og betale en langt lavere gældende markedsrente til fremtidige långivere / investorer.

Andre ressourcer

Finance tilbyder Certified Banking & Credit Analyst (CBCA) ™ CBCA ™ -certificering Certified Banking & Credit Analyst (CBCA) ™ -akkreditering er en global standard for kreditanalytikere, der dækker finansiering, regnskab, kreditanalyse, pengestrømsanalyse, covenantmodellering, lån tilbagebetalinger og mere. certificeringsprogram for dem, der ønsker at tage deres karriere til det næste niveau. For at fortsætte med at lære og udvikle din videnbase, bedes du udforske de yderligere relevante ressourcer nedenfor:

  • Indskudsbevis for depositum Indskudsbevis for depositum Et indskudsbevis, der kan kaldes, er et FDIC-forsikret tidsindskud i en bank eller andre finansielle institutioner. Opkaldelige cd'er kan indløses af udstederen inden deres faktiske udløbsdato inden for en bestemt tidsramme og opkaldspris.
  • Parværdi Parværdi Parværdi er den nominelle eller pålydende værdi af en obligation eller aktie eller kupon som angivet på en obligation eller aktiecertifikat. Det er en statisk værdi, der bestemmes på udstedelsestidspunktet, og i modsætning til markedsværdien svinger den ikke regelmæssigt.
  • Sekundært marked Sekundært marked Det sekundære marked er, hvor investorer køber og sælger værdipapirer fra andre investorer. Eksempler: New York Stock Exchange (NYSE), London Stock Exchange (LSE).
  • Treasury Bills (T-Bills) Treasury Bills (T-Bills) Treasury Bills (eller T-Bills for short) er et kortvarigt finansielt instrument, der udstedes af det amerikanske finansministerium med løbetid fra et par dage op til 52 uger (et år). De betragtes som en af ​​de sikreste investeringer, da de støttes af den fulde tro og kredit fra De Forenede Staters regering.