Top kreditanalytikercertificeringer - Liste og oversigt over topbetegnelser

Hvis du overvejer en karriere som kreditanalytiker Seniorkreditanalytiker En seniorkreditanalytiker er en finansiel professionel, der er ansvarlig for at evaluere enkeltpersoners eller organisationers kredithistorik for at identificere risikoniveauet ved at låne dem penge. De fremsætter anbefalinger baseret på resultaterne af deres vurderinger ved hjælp af kreditbureauer. , eller arbejder allerede som en, kan det være et stort løft for din karriere at have en professionel akkreditering og mere specifikt din evne til hurtigt at bevæge sig op ad stigen. Denne artikel giver et overblik over hver af de bedste kreditanalytikercertificeringer og akkreditering for nye eller erfarne fagfolk, der ønsker at bevæge sig op ad stigen inden for forretningsbankvirksomhed,kommerciel bankvirksomhed Kommerciel bankkarriereprofil En karrierevej til kommerciel bankvirksomhed er at give kunderne kreditprodukter såsom løbetid, revolverende kreditlinjer, syndikerede faciliteter, kontanthåndteringstjenester og andre produkter med fast indkomst. Som kreditanalytiker eller kontoadministrator leverer du finansiel rådgivning, virksomhedsbankvirksomhed og andre områder af kreditanalyse Kreditanalyse Kreditanalyse er processen med at bestemme en virksomheds eller persons evne til at tilbagebetale deres gældsforpligtelser. Med andre ord er det en proces, der bestemmer en potentiel låntagers kreditrisiko eller misligholdelsesrisiko. Den inkorporerer både kvalitative og kvantitative faktorer. .du leverer finansiel rådgivning, virksomhedsbankvirksomhed og andre områder af kreditanalyse Kreditanalyse Kreditanalyse er processen med at bestemme en virksomheds eller persons evne til at tilbagebetale deres gældsforpligtelser. Med andre ord er det en proces, der bestemmer en potentiel låntagers kreditrisiko eller misligholdelsesrisiko. Den inkorporerer både kvalitative og kvantitative faktorer. .du leverer finansiel rådgivning, virksomhedsbankvirksomhed og andre områder af kreditanalyse Kreditanalyse Kreditanalyse er processen med at bestemme en virksomheds eller persons evne til at tilbagebetale deres gældsforpligtelser. Med andre ord er det en proces, der bestemmer en potentiel låntagers kreditrisiko eller misligholdelsesrisiko. Den inkorporerer både kvalitative og kvantitative faktorer. .

Liste over de bedste finanscertificeringer:

 1. Certificeret kredit- og risikoanalytiker® (CCRA®) fra NACM
 2. Credit Risk Certification (CRC) fra RMA
 3. Certified Credit Professional (CCP) fra CIC
 4. Certified Banking & Credit Analyst (CBCA) ™ fra Finance

liste over kreditanalytikercertificeringer

Certificeret kredit- og risikoanalytiker (CCRA®)

Den CCRA certificeringen er reguleret af National Association of Credit Management (NACM®) og fokuserer på fortolkning og analyse af årsregnskab Tre årsregnskaber De tre regnskabet er resultatopgørelse, balance, og opgørelsen af pengestrømme. Disse tre centrale erklæringer er indviklet og de nødvendige færdigheder til at evaluere og komme med anbefalinger om kreditmuligheder. For at opnå certificering skal kandidater demonstrere beherskelse af indholdet fra tre kurser: (1) finansregnskab, (2) regnskabsanalyse og (3) kredit- og risikovurdering. Kursus nr. 3 om kredit- og risikovurdering fungerer som den afsluttende eksamen for hele betegnelsen.

Fordele

NACM har eksisteret siden 1896 og er forpligtet til at fremme god kredit, hvilket betyder at se efter virksomheder (låntagere), kreditanalytikere (fagfolk) og långivere.

Ulemper

Afslutning af kreditanalytikercertificeringsprogrammet kræver, at du tager et personligt kursus i NACMs nationale hovedkvarter eller ved kreditkongresseksponeringen.

Kreditrisikocertificering (CRC)

Kreditrisikocertificering (CRC) tilbydes af Risk Management Association (RMA®). For at gennemføre programmet skal fagfolk have mindst tre års erfaring med at arbejde med kreditrisiko. Nøglebegreber, der er omfattet af akkrediteringen, omfatter: vurdering af en brancheindustri Analyse Branchen analyse er et markedsvurderingsværktøj, der bruges af virksomheder og analytikere til at forstå en industris kompleksitet. Der er tre almindeligt anvendte og evaluering af et ledelsesteam, analyse af regnskaber, måling / beregning af pengestrøm, forståelse af sikkerhedsstillelse, identificering af risici og styring af kunder.

Fordele

Programmet tilbyder en meget omfattende læseplan, der lærer vigtige aspekter af kreditanalyse.

Ulemper

CRC kræver mindst 3 års kreditoplevelse, så nyuddannede kan ikke tjene denne certificering uden erfaring (og professionel erfaring kan være svært at få uden certificering).

Certified Credit Professional (CCP)

Programmet Certified Credit Professional (CCP) dækker en bred læseplan, der inkluderer forberedelse af analytikere til at være i stand til at føre tilsyn med et kreditteam, der dækker individuelle forbrugere, byggebranchen, handlende, internationale og andre kreditformer Kredittyper De 3 hovedtyper af kredit er revolverende kredit, afdrag og åben kredit. Kredit giver folk mulighed for at købe varer eller tjenester ved hjælp af lånte penge. . Læreplanen er designet til at være selvstudium (lærebøger) og indeholder også online læringsmoduler. Studerende har op til 7 år til at afslutte programmet, men nogle afslutter det på kun 2-3 år.

Fordele

Dette program er omfattende i det materiale, det dækker, og bestået er ~ 70%.

Ulemper

CCP kræver, at kandidater har 5+ års brancheerfaring for at opnå certificeringen, og omkostningerne er ~ $ 3.000.

Certificeret bank- og kreditanalytiker (CBCA) ™

En helt ny og populær mulighed for kreditanalytikere er at optjene en kreditanalytikercertificering fra Corporate Finance Institute® (Finance). Kurser dækker emner, der dækker '5 C'er af kredit 5 Cs af kredit "5 Cs af kredit" er en almindelig sætning, der bruges til at beskrive de fem hovedfaktorer, der bruges til at bestemme en potentiel låntagers kreditværdighed. Finansielle institutioner bruger kreditvurderinger til at kvantificere og beslutte, om en ansøger er berettiget til kredit og til at bestemme rentesatser og kreditgrænser for eksisterende låntagere. ', evaluering af en forretningsplan, vurdering af ledelsesteams, pengestrømscyklusser, risikovurdering og mere. Det fulde program for certificeret bank- og kreditanalytiker (CBCA) ™CBCA ™ -certificering Den certificerede bank- og kreditanalytiker (CBCA) ™ -akkreditering er en global standard for kreditanalytikere, der dækker finansiering, regnskab, kreditanalyse, pengestrømsanalyse, modellering af pagter, tilbagebetaling af lån og meget mere. hos Finance er en overkommelig investering, der starter ved $ 497, og kommer med over 17 kurser og mere end 50 timers videoinstruktion.

Fordele

CBCA ™ underviser i en omfattende oversigt over kreditanalyser, konstrueret af erfarne kreditfagfolk. Studerende på CBCA ™ -programmet lærer materialet i deres eget tempo og tager eksamen online, så de passer til deres bekvemmelighed. Kandidater har brug for nul erhvervserfaring for at forfølge programmet og tilføjer værdifuld troværdighed til den enkeltes track record. Den målrettede beståelsesrate er ca. 70%.

Ulemper

Kursusindholdet tilgås online, hvilket kræver en internetforbindelse og en passende elektronisk enhed til at se og se forelæsningsvideoerne. Et eget tempo-program foretrækkes muligvis ikke af alle, da nogle enkeltpersoner arbejder bedre med deadlines.

Erhvervede færdigheder

De mest praktiske kreditanalysefærdigheder opnået ved denne certificering inkluderer:

 • Grundlæggende om kredit
 • Evaluering af en forretningsplan
 • Vurdere ledelse
 • Pengestrømscyklusser og analyse
 • Lånesikkerhed
 • Lånepagter
 • Kreditadministration og dokumentation
 • Kontoovervågning og advarselsskilte
 • Udfyldelse af en kreditansøgning

Lær mere om Finance CBCA-certificering CBCA ™ -certificering Certifikatbank- og kreditanalytiker (CBCA) ™ -akkreditering er en global standard for kreditanalytikere, der dækker finansiering, regnskab, kreditanalyse, pengestrømsanalyse, covenantmodellering, tilbagebetaling af lån og mere. eller gennemse alle økonomikurser.

Sammenlign betegnelserne

Nedenfor er en sammenligningstabel med forskellige kriterier inklusive timing, omkostninger, varighed og fokus for hver af de fire økonomiske betegnelser.

CCRA®CRCCCPCBCA
KosteIkke tilgængelig$ 4953.000 $$ 497
PassrateIkke tilgængeligIkke tilgængelig70%70%
IndholdsfokusRegnskab, regnskab, risiko og kreditIndustri, strategier, balance, pengestrøm, sikkerhedsstillelse, dokumentationKreditstyring, canadisk lov, forretningskommunikationFinansiel analyse, ledelsesvurdering, branchen analyse, risiko osv
Karriere ansøgningKreditanalytikereKreditanalytikereKreditanalytikereKreditanalytikere
AfslutningstidIkke tilgængeligIkke tilgængelig2-3 år<1 år
Erhvervserfaring1.500 timer3 år5 årIngen

Ovenstående tabel blev udarbejdet uden at foregribe offentligt tilgængelige oplysninger på hver betegnelses websted.

Flere certificeringsressourcer for kreditanalytikere

Finans er på en mission Mission & Værdier Finansens mission er at hjælpe alle med at blive en finansanalytiker i verdensklasse. Lær mere om Corporate Finance Instituts mission, vision, værdier og kultur, der hjælper dig med at fremme din karriere. Det betyder at give alle de værktøjer, uddannelse og skabeloner, du har brug for, for at være en finansanalytiker i verdensklasse The Analyst Trifecta® Guide Den ultimative guide til, hvordan man kan være en finansanalytiker i verdensklasse. Vil du være en finansanalytiker i verdensklasse? Ønsker du at følge branchens førende bedste praksis og skille sig ud fra mængden? Vores proces, kaldet The Analyst Trifecta®, består af analytics, presentation & soft skills. Finansieringskurser giver dig mulighed for at destillere store mængder af komplekse oplysninger i klare takeaways og anbefalinger;Du får den tillid, du har brug for for at stige gennem rækkerne.

Ud over de kreditanalytikercertificeringer, der er anført ovenfor, har Finance også mange gratis ressourcer til at hjælpe dig på din rejse til at blive certificeret kreditanalytiker. Finans mest populære gratis ressourcer inkluderer:

 • Kommerciel kreditanalytikerløn Kommerciel kreditanalytikerløn Den kommercielle kreditanalytikerløn afhænger af flere faktorer. De inkluderer uddannelsesmæssig baggrund, opnåede certificeringer, færdigheder og antal års
 • Kreditanalytiker Jobbeskrivelse Kreditanalytiker Jobbeskrivelse Denne kreditanalytiker Jobbeskrivelse skitserer de vigtigste færdigheder, erfaring og uddannelse for stillingen. En kreditanalytiker skal vurdere
 • Spørgsmål til kommercielt bankinterview Spørgsmål til kommercielt bankinterview De mest almindelige spørgsmål om kommerciel bankinterview og de bedste svar på dem. Forbered dig på dit kommercielle bankinterview med Finance guide. Vi har organiseret interviewspørgsmålene og vejledningen i to kategorier: teknisk (økonomi og regnskab) og adfærdsmæssig (personlighed og forhold)
 • Vejledning til kommerciel bankløn Lønvejledning til kommerciel bankløn I denne kommercielle bankløneguide dækker vi flere job i den kommercielle banksektor og deres tilsvarende midpointlønninger for 2018. En forretningsbank er en finansiel institution, der leverer en række tjenester til enkeltpersoner og virksomheder.