Excels Power Pivot - Oversigt, hvordan man bruger, fordele

Excels Power Pivot er et tilføjelsesprogram til Microsofts regnearksapplikation. Mens du kan oprette datamodeller og grupper af tabeller, der er relateret til hinanden, giver Power Pivot dig flere muligheder for at analysere og oprette datamodeller og præsentationer Datapræsentationsanalytikere kommunikerer output af økonomisk analyse til ledelse, investorer og forretningspartnere. Dette kræver fokus på hovedpunkterne, fakta, der er mere sofistikerede. Power Pivot giver dig mulighed for at tage enorme datamængder fra forskellige steder, analysere oplysningerne hurtigt og derefter behandle dem og tilbyde indsigt.

Excels Power Pivot

Power Pivot er tilgængelig i Excel 2019, 2016, 2013 og 2010 såvel som i Excel i Office 365. Tilføjelsesprogrammet kræver ikke en betydelig mængde træning for at bruge. Det skal dog blot aktiveres for at drage fuld fordel af dets funktionalitet. Når det er gjort, kan Power Pivot bruges til at udføre en række utroligt nyttige opgaver.

Resumé:

  • Power Pivot er et Excel-tilføjelsesprogram, der giver brugerne mulighed for at hente store datamængder fra flere kilder og skabe relationer; de genererede data kan derefter analyseres og arbejdes effektivt med.
  • Tilføjelse af data til Power Pivot involverer et par enkle trin, der gør det muligt for brugerne at vælge de datatabeller, der skal analyseres.
  • Power Pivot er et afgørende værktøj for brugere, især dem i erhvervslivet; det gør det muligt for brugere at indtaste data, oprette relationer, foretage ændringer hurtigt og give virksomhedsadministration en klar og opdateret analyse.

Import af data og oprettelse af relationer i Excels Power Pivot

Det første skridt til at bruge et af Power Pivots fantastiske værktøjer er at trække i de data, der skal analyseres. Det er vigtigt at sikre, at de Excel-filer, der trækkes ind, indeholder navne, der er lette at finde. Filerne importeres simpelthen til Power Pivot Data Model.

Det næste trin er at oprette relationer mellem tabellerne med importerede data. På fanen Hjem i Excel er der en fane mærket "Diagramvisning." Ved at klikke på fanen bringes datatabellerne op i separate felter, der hver indeholder overskrifter for at forklare dataene indeholdt i. Overskrifterne kan trækkes og matches for at skabe relationer.

Oprettelse af en pivottabel

Efter tilføjelse af data og etablering af relationer kan brugerne oprette en pivottabel, en af ​​Power Pivots mest nyttige funktioner. Størstedelen af ​​arbejdet udføres af programmet; den bruger de forhold, der allerede er oprettet, til at generere felter, der vil blive brugt til pivottabellen.

Her er trinene til oprettelse af en pivottabel:

  1. Åbn Power Pivot-vinduet. Klik her på fanen Hjem, og klik derefter på Pivottabel.

Excels Power Pivot - PivotTable-vindue

2. En dialogboks med titlen Opret pivottabel vises. Vælg Nyt regneark, og klik derefter på OK.

Excels Power Pivot - Opret pivottabel

3. Find PivotTable Fields-ruden. Vælg de felter, der skal føjes til pivottabellen.

Tilføj pivottabelfelter

4. Dataene i tabellen skal muligvis sorteres. For at sortere dataene skal du trække et af felterne i afsnittet Filtre. Eksemplet nedenfor viser, at holdnavnet er flyttet til sektionen Filtre, så listen viser en studerendes gennemsnitskarakter i en klasse.

Sorter felter

Nu kan dataene analyseres ved at flytte forskellige felter til filterruden for at få de nødvendige oplysninger.

Import af data fra forskellige kilder

Excel er i sig selv i stand til at administrere data fra en række kilder, herunder XML, SQL Server og Microsoft Access og endda data fra internettet. Det er imidlertid vanskeligt at oprette relationer mellem data fra sådanne kilder. Tredjepartsprodukter kan hjælpe med processen, men at bruge dem er normalt langt mere kompliceret og ikke en realistisk mulighed, når man arbejder med store datamængder.

Det er her, Power Pivot er praktisk. Faktisk er det netop, hvad Power Pivot er designet til. Data fra hvor som helst , i det væsentlige, kan importeres, og relationer kan oprettes. En SharePoint-liste er uden tvivl den mest nyttige datakilde. Med et par klik kan information fra en SharePoint-liste og SQL-server kombineres.

SharePoint-lister er dybest set datafeeds. For at oprette et feed fra en SharePoint-liste skal du åbne Power Pivot-vinduet og vælge List-båndet. Derfra skal du vælge Eksporter som datafeed. Derefter skal du bare gemme det. Der er nu oprettet et datafeed.

Fordele ved at bruge Excels Power Pivot

Igen er Excel et godt værktøj alene. Det har styrken og evnen til at gøre store ting. Det er dog bred enighed om, at Power Pivot er et af de største og mest nyttige Excel-værktøjer på markedet. Hvorfor? Power Pivot har transformeret den måde, som brugere - især virksomheder - kan input, se, analysere og derefter bruge information på.

Tidligere kan analyse - med Excel - nogle gange tage op til flere dage. Med Power Pivot kan dataanalyse udføres på cirka en time. Imidlertid er den virkelige styrke ved tilføjelsen det faktum, at data let kan flyttes, ændres og justeres. Virksomheder har ofte brug for at arbejde med data, der kommer ind hurtigt, og som kan ændre sig endnu hurtigere. Power Pivot gør det muligt for brugere at manipulere datainput, oprette relationer og få en bedre forståelse af, hvor virksomheden i øjeblikket er i forhold til en eller anden metric.

Power Pivot gør det også muligt for brugere at oprette visuelle data, der kan sendes til Excel-regneark. Det inkluderer pivottabeller og pivotdiagrammer. Arbejdsark med flere output opretter et dashboard med data, der let kan ses og kan deles med højere ups i en virksomhed. Ledere kan se og endda interagere med dataene, hvis regnearkene er bygget korrekt.

Flere ressourcer

Finance tilbyder Financial Modelling & Valuation Analyst (FMVA) ™ FMVA®-certificering Deltag i 350.600+ studerende, der arbejder for virksomheder som Amazon, JP Morgan og Ferrari-certificeringsprogram for dem, der ønsker at tage deres karriere til det næste niveau. For at fortsætte med at lære og udvikle din videnbase, bedes du udforske de yderligere relevante ressourcer nedenfor:

  • Avancerede Excel-formler skal kende Avancerede Excel-formler skal vide Disse avancerede Excel-formler er vigtige at kende og tager dine økonomiske analysefærdigheder til det næste niveau. Avancerede Excel-funktioner, du skal kende. Lær de 10 bedste Excel-formler, som enhver finansanalytiker i verdensklasse bruger regelmæssigt. Disse færdigheder vil forbedre dit regnearkarbejde i enhver karriere
  • Best Practices for finansiel modellering Best Practices for finansiel modellering Denne artikel skal give læsere information om bedste praksis for økonomisk modellering og en let at følge, trin-for-trin guide til opbygning af en finansiel model.
  • Sådan oprettes en graf i Excel Hvordan oprettes en graf i Excel? Ud over at arbejde med store datamængder skal økonomi og regnskabspersonale lære at lave en graf i Excel. Datavisualisering (visuel repræsentation af data i diagrammer eller grafer) er kritisk for mange job.
  • VLOOKUP VLOOKUP Lær VLOOKUP på den nemme måde med skærmbilleder, eksempler, detaljeret opdeling af nøjagtigt, hvordan formlen fungerer i Excel. Funktion = VLOOKUP (opslagsværdi, tabelområde, kolonnetal). For eksempel “se efter dette stykke information i det følgende område, og giv mig nogle tilsvarende data i en anden kolonne”.