Privat bank - Lær alt om private banktjenester

Privat bankvirksomhed indebærer levering af bank, investering, skatteforvaltning, Regnskab for indkomstskatter Indkomstskatter og dens regnskab er et nøgleområde for virksomhedsfinansiering. At have en konceptuel forståelse af regnskab for indkomstskat gør det muligt for en virksomhed at opretholde økonomisk fleksibilitet. Skat er et indviklet felt at navigere i og forvirrer ofte selv de mest dygtige finansielle analytikere. og andre finansielle tjenester til enkeltpersoner med høj nettoværdi (HNWI'er). I modsætning til massemarked detailbanker Topbanker i USA Ifølge den amerikanske føderale indskudsforsikringsselskab var der 6.799 FDIC-forsikrede kommercielle banker i USA i februar 2014. Landets centralbank er Federal Reserve Bank, der opstod efter vedtagelsen af ​​Federal Reserve Act i 1913,private banking fokuserer på at levere mere personaliserede finansielle tjenester til sine kunder gennem bankpersonale, der specifikt er dedikeret til at levere sådanne individuelle tjenester.

Private Banking professionel

HNWI'er har mere rigdom end gennemsnittet, og det er de derfor. i stand til at få adgang til et meget større udvalg af investeringer, såsom hedgefonde og fast ejendom. Privatbank tilbyder klienter information og rådgivning om, hvad der kan være de mest hensigtsmæssige investeringsmuligheder for dem.

De fleste banker, der tilbyder privat bankvirksomhed, accepterer kun kunder med mindst $ 500.000 i investerbare aktiver Monetære aktiver Monetære aktiver har en fast værdi i form af valutaenheder (f.eks. Dollars, euro, yen). De angives som en fast værdi i dollar. . Imidlertid giver nogle banker enkeltpersoner med $ 50.000+ i investeringsaktiver adgang til nogle af de traditionelle personaliserede tjenester, der tilbydes via privat bankvirksomhed.

Funktioner i Private Banking

1. Støtteberettigelse

Kunder skal opfylde visse krav for at være berettiget til at drage fordel af private bankservices. Det inkluderer normalt opretholdelse af en minimumsbalance i form af indskud, individuelle pensionskonti (IRA'er), investeringer eller andre typer aktiver. Minimumsbeløbet deponeret på kontoen kan også omfatte kvalificerede tilknyttede indskud og investeringer.

2. Dedikeret repræsentation

Kunder tildeles en dedikeret relationsmanager eller et team af mennesker med en grundig forståelse af aktivets ejerskab, risikoaversion (eller mangel derpå), præferencer og langsigtede økonomiske mål for klienten. Relationschefen letter checkindbetalinger, initierer bankoverførsler, ordrechecks osv.

3. Fordele

Private bankselskaber modtager ofte fordele såsom lavere årlige procentsatser (APR'er) Årlig procentsats (APR) Den årlige procentsats (APR) er den årlige rentesats, som en person skal betale på et lån, eller som de modtager på et indlånskonto. I sidste ende er april en simpel procentdel, der bruges til at udtrykke det numeriske beløb, som en person eller enhed betaler årligt for privilegiet at låne penge. for realkreditlån, højere årligt renteprocent (APY) på værdipapirer såsom indskudsbeviser (CD'er), gratis pengeskabe osv. Det er muligt, fordi opkrævning af selv en lille rente på et stort lån genererer betydelige indtægter for banken.

4. Høje administrationsgebyrer

Kunder skal betale store gebyrer for de tjenester, der leveres af private bankfolk.

5. Målmarked

Den velhavende del af samfundet er private bankers største målmarked. Mens de udfører normale udlånsaktiviteter, kan de få adgang til skattedokumenter eller andre personlige dokumenter for at finde potentielle kunder. Aktiviteterne er dog også underlagt hensyn til interessekonflikter.

Fordele ved privat bankvirksomhed

Banker er målrettet mod meget velhavende personer, fordi de tjener dem betydeligt afkast og garanterer dem regelmæssig indkomst fra kunder. Privatbankens kunder drager fordel af følgende måder:

Privatliv

Kundeforretninger / transaktioner og tjenester, der tilbydes HNWI'er, forbliver typisk anonyme. Banker forsyner deres private bankkunder med egne produkter, som de holder fortroligt for at forhindre konkurrenter i at forsøge at sælge lignende produkter til de samme kunder.

Enkeltpersoner med høj nettoværdi tiltrækkes af privatlivets fred i privat bankvirksomhed, fordi det giver dem muligheden for at skjule personlige oplysninger, der, hvis de er offentligt kendte, kan give deres forretningsrivaler en unødig fordel. De kan også bare have et ønske om at holde deres personlige økonomiske forhold så private som muligt. HNWI'er undertiden udsættes for retssager, der involverer deres investeringer. At holde sådanne oplysninger fortrolige giver dem en større følelse af sikkerhed.

Rabatterede tjenester

En bank kan tilbyde diskonterede tjenester til HNWI'er som en belønning for den store forretningsmængde, de bringer til banken. Tjenester såsom skatteforberedelse, virksomhedskontrol og ejendomsadministration er populære private banktjenester, der kan tilbydes med rabat.

Kunder, der er involveret i eksport- og importvirksomheder, kan modtage attraktive valutakurser. HNWI'er involveret i fast ejendom drager fordel af hurtig og rettidig behandling af deres transaktioner gennem de ledende rådgivere, der har ansvaret for deres konti.

Afkast af høj investering

Banker tildeler ofte deres bedst præsterende personale til deres private banking-afdeling til at styre HNWIs konti. Denne praksis oversættes typisk til højere investeringsafkast for kunder. Afkastet fra private bankinvesteringer ligger normalt mellem 7% og 13% og kan undertiden gå så højt som 30%.

Det er muligt, fordi velhavende kunder på grund af deres omfattende ressourcer kan få eksklusiv adgang til investeringskøretøjer såsom højtydende hedgefonde gennem deres tilknytning til banken. Kunden får også professionel rådgivning fra en erfaren investeringsprofessionel om de bedste investeringsmuligheder, der tilbyder et højt afkast.

Privat bank - fordele

Industriudfordringer

Private banking-divisionen står over for forskellige udfordringer, hvoraf nogle stammer fra den globale finansielle krise i 2008, mens andre er systemiske for private banking-erhverv. Disse udfordringer inkluderer:

Førende generation

Kundeovertagelse er en væsentlig del af privat bankvirksomhed. De fleste banker er afhængige af traditionelle kundeopkøbsmetoder såsom henvisninger fra hele bank- og investeringsafdelingen for at lande nye kunder.

En anden mulighed for at få nye kunder er gennem henvisninger fra eksisterende kunder. Kunder, der er tilfredse med tjenesterne fra den private banksektion, kan henvise deres venner eller familie til banken. Andre leadgenereringskanaler inkluderer socialt netværk og marketing af begivenheder.

Hvis en bank er i stand til at generere en stor procentdel af sin nye forretning gennem henvisninger fra eksisterende kunder, er dette en stærk indikation på, at dens kunder er meget tilfredse med de tjenester, de leveres.

Regulatoriske begrænsninger

Den globale finansielle krise i 2008 førte til insolvens og sammenbrud i flere store finansielle institutioner. Som et resultat flyttede regeringerne til at vedtage strengere regler, der kræver mere gennemsigtighed og ansvarlighed fra banker. Disse regler har gjort licensudstedelse af private bankfolk mere restriktiv. I nogle tilfælde har dette påvirket både arten af ​​de tjenester, de leverer, og deres karriereudvikling.

I lande som Schweiz blev bankerne forbudt at opbevare aktiver som et middel til skatteundgåelse. Mange HNWI'er lagrede tidligere deres aktiver i skatteparadiser som en måde at skjule deres formue for offentlige myndigheder. De nye bankregler har begrænset denne praksis.

Fastholdelse af private bankfolk

Privat bankvirksomhed bygger på personlige forhold mellem enkeltpersoner med høj nettoværdi og deres rådgivere eller forholdschefer. Siden finanskrisen har private banking imidlertid haft en høj omsætningshastighed. Det skyldes dels den mere restriktive lovgivningsmæssige ramme. Banker fokuserer nu mere intensivt på talentrekruttering, træning og i stigende grad på at fastholde de mest kvalificerede fagfolk.

Nogle af de skridt, som bankerne har taget for at forbedre tilbageholdelsesgraden blandt deres private bankpersonale, inkluderer bedre kompensationspakker, incitamentsprogrammer og udvikling og lancering af successionsprogrammer for bankrelationsledere.

Privat bankvirksomhed vs. formueforvaltning

Privat bankvirksomhed og formueforvaltning er nært beslægtede, men adskiller sig i den slags tjenester, de tilbyder. Formuehåndtering indebærer at tage højde for klientens risikotoleranceniveau og investere aktiver i henhold til deres økonomiske mål. Privat bankvirksomhed indebærer på den anden side levering af personlige finansielle og banktjenester til enkeltpersoner med høj nettoværdi. Banken tildeler specifikke medarbejdere i den private bankafdeling til at administrere kundekonti.

Privatbank adskiller sig fra formueforvaltning, idet privat bank ikke nødvendigvis involverer at investere en klients aktiver for dem. Private bankfolk administrerer klientens konto og håndterer alt fra indløsning af en check til overførsel af store mængder kontanter mellem konti til betaling på vegne af klienten.

Selvom de rådgiver deres kunder om mulige investeringsmuligheder, foretager eller administrerer private bankfolk typisk ikke investeringer for deres kunder (selvom de i nogle tilfælde kan - normalt bare som en service til kunden). Private bankfolk leverer dybest set de finansielle tjenester, en klient ønsker. Hvis det inkluderer at foretage og administrere investeringer for en klient, vil den private bankmand gøre det.

Deres tjenester er dog mest relateret til at lette finansielle transaktioner, såsom overførsel af midler fra et sted til et andet eller håndtering af udenlandsk valutaudveksling. Du kan muligvis få en klarere idé om, hvad essensen af ​​privat bankvirksomhed handler om ved at tænke på private bankfolk som bare meget avancerede, personlige økonomiske assistenter til deres kunder.

Medarbejdere fra formuestyring rådgiver deres kunder om de bedst mulige investeringer og hjælper dem med at investere deres aktiver med det formål enten at maksimere deres investeringsoverskud eller sikre maksimal bevarelse af deres investeringskapital.

De giver typisk ikke klienter private bankfaciliteter såsom kontoadministration og valutaveksling. En formueforvaltningsrådgiver sætter sig sammen med deres klient for at diskutere deres økonomiske mål, og hvordan man bedst kan gå til at nå disse mål. Formueforvaltere er tættere på funktion til personlige økonomiske rådgivere.

Relaterede målinger

Finance tilbyder Financial Modelling & Valuation Analyst (FMVA) ™ FMVA®-certificering Deltag i 350.600+ studerende, der arbejder for virksomheder som Amazon, JP Morgan og Ferrari-certificeringsprogram for dem, der ønsker at tage deres karriere til det næste niveau. For at fortsætte med at lære og fremme din karriere vil følgende ressourcer være nyttige:

  • Bankvirksomhedsdivisioner Bankvirksomhedsdivisioner Banker fungerer på en række forskellige måder og betjener en række forskellige sektorer. Som sådan vil store virksomheder ofte omfatte flere divisioner eller grupper, der udgør det samlede antal bankvirksomheder. De vigtigste divisioner inkluderer detail-, privatbank-, global bank-, virksomheds- / kommerciel bankvirksomhed og investeringsbank.
  • Topbanker i USA Topbanker i USA Ifølge US Federal Deposit Insurance Corporation var der 6.799 FDIC-forsikrede kommercielle banker i USA fra februar 2014. Landets centralbank er Federal Reserve Bank, der opstod efter indførelsen af ​​Federal Reserve Act i 1913
  • Investering: En nybegynderguide Investering: En begyndervejledning Finansiel guide til investering for begyndere lærer dig det grundlæggende ved at investere og hvordan du kommer i gang. Lær om forskellige strategier og teknikker til handel og om de forskellige finansielle markeder, som du kan investere i.
  • Monetære aktiver Monetære aktiver Monetære aktiver har en fast værdi udtrykt i valutaenheder (f.eks. Dollars, euro, yen). De angives som en fast værdi i dollar.