Genforsikringsselskaber - Oversigt ,, Roller, indtægtsgenerering

Genforsikringsselskaber, også kendt som genforsikringsselskaber, er virksomheder, der yder forsikring til forsikringsselskaber. Genforsikringsselskaber er med andre ord virksomheder, der modtager forsikringsforpligtelser fra forsikringsselskaber.

Genforsikringsselskaber

Det er vigtigt at indse, at forsikringsselskaber i lighed med andre virksomheder kræver beskyttelse mod risiko Systematisk risiko Systematisk risiko er den del af den samlede risiko, der er forårsaget af faktorer, der ligger uden for et bestemt selskabs eller enkeltpersons kontrol. Systematisk risiko skyldes faktorer, der er eksterne for organisationen. Alle investeringer eller værdipapirer er underlagt systematisk risiko, og det er derfor en ikke-diversificerbar risiko. . Forsikringsselskaber styrer deres risiko gennem et genforsikringsselskab.

Hurtigt resume:

  • Genforsikringsselskaber eller genforsikringsselskaber er virksomheder, der yder forsikring til forsikringsselskaber.
  • Genforsikringsselskaber spiller en vigtig rolle for forsikringsselskaber, da de gør det muligt for sidstnævnte at hjælpe med at overføre risiko, reducere kapitalkrav og reducere kravsudbetalinger.
  • Genforsikringsselskaber genererer indtægter ved at identificere og acceptere politikker, som de mener er mindre risikable og geninvestere de forsikringspræmier, de modtager.

Forståelse af genforsikringsselskaber

Husk, at genforsikringsselskaber leverer forsikring til forsikringsselskaber. Hvordan fungerer det nøjagtigt?

Et primært forsikringsselskab (forsikringsselskabet) overfører politikker (forsikringsforpligtelser) til et genforsikringsselskab (genforsikringsselskabet) gennem en proces kaldet cession. Cession refererer simpelthen til den del af forsikringsforpligtelserne, der overføres til et genforsikringsselskab.

På samme måde som enkeltpersoner betaler forsikringspræmier Forsikringsomkostninger Forsikringsomkostninger er det beløb, som et selskab betaler for at få en forsikringskontrakt og eventuelle yderligere præmiebetalinger. Virksomhedens betaling er opført som en udgift for regnskabsperioden. Hvis forsikringen bruges til at dække produktion og drift til forsikringsselskaber, betaler forsikringsselskaber forsikringspræmier til genforsikringsselskaber for overførsel af forsikringsforpligtelser. Diagrammet nedenfor viser et sådant forhold.

Genforsikringsselskaber - hvordan de fungerer

Genforsikringsselskabers roller

Genforsikringsselskaber bruges af forsikringsselskaber til at:

1. Overførselsrisiko

Forsikringsselskaber kan udstede forsikringer med højere grænser på grund af, at en del af risikoen modregnes i genforsikringsselskabet.

2. Glat indkomst

Forsikringsselskabers indkomst kan være mere forudsigelig ved at overføre meget risikable forsikringsforpligtelser til genforsikringsselskaber for at absorbere potentielt store tab.

3. Hold mindre kapital ved hånden

Ved at udligne risikoen for tab i forsikringsforpligtelser behøver forsikringsselskaber ikke at beholde så meget kapital Kapitalkapital er noget, der øger ens evne til at generere værdi. Det kan bruges til at øge værdien på tværs af en lang række kategorier, såsom finansiel, social, fysisk, intellektuel osv. I erhvervslivet og økonomi er de to mest almindelige typer kapital økonomisk og menneskelig. til rådighed for at dække potentielle tab. Således kan de investere kapitalen et andet sted for at øge deres indtægter.

4. Underwriting flere politikker

Genforsikring gør det muligt for forsikringsselskaber at tegne flere politikker på grund af, at en del af deres forpligtelser overføres til genforsikringsselskaber. Dette gør det muligt for forsikringsselskaber at påtage sig større risiko.

5. Udbetaling af lavere krav under naturkatastrofer

Naturkatastrofer såsom jordskælv og orkaner kan forårsage unormalt høje krav. I sådanne tilfælde kan et forsikringsselskab potentielt gå konkurs ved at skulle udstede betalinger til alle sagsøgerne. Ved at flytte en del af forsikringsforpligtelserne til genforsikringsselskaber er forsikringsselskaber i stand til at forblive flydende i sådanne ekstreme begivenheder.

6. Realiser arbitrage muligheder

Forsikringsselskaber kan potentielt købe genforsikringsdækning fra genforsikringsselskaber til en lavere sats, end hvad de opkræver deres kunder. Genforsikringsselskaber bruger deres egne modeller til at evaluere risikoen ved politikker. Derfor kan genforsikringsselskaber acceptere en lavere forsikringspræmie fra forsikringsselskabet, hvis de anser det for at være mindre risikabelt.

Indtægtsgenerering i genforsikringsselskaber

Genforsikringsselskaber genererer indtægter ved genforsikring af politikker, som de mener er mindre risikable end forventet.

For eksempel kan et forsikringsselskab kræve en årlig forsikringspræmiebetaling på $ 1.000 for at forsikre en person. Et genforsikringsselskab kan tro, at forsikring af denne person ikke er så risikabelt som bestemt af det oprindelige forsikringsselskab, og tilbyder derfor at tage forsikringsansvaret fra forsikringsselskabet med en årlig forsikringspræmiebetaling på $ 800. Forsikringsselskabet ville være villig til at overføre forsikringsforpligtelsen, da de årligt ville $ 200 fra at modtage $ 1.000 for at forsikre den enkelte og overføre politikken til genforsikringsselskabet for kun $ 800. Genforsikringsselskabet accepterer dette, da de mener, at risikoprofilen for forsikringen ikke er så høj, som det oprindelige forsikringsselskab har bestemt.

Derudover genererer genforsikringsselskaber indtægter ved at investere de forsikringspræmier, de modtager. Genforsikringsselskabet skal kun afvikle sine værdipapirer, hvis de har brug for at udbetale tab. Et firma, der har brugt denne praksis til perfektion, er Berkshire Hathaway Reinsurance Group.

Endelig genererer genforsikringsselskaber indtægter fra forsikringsselskaber, der aflæsser nogle af deres forsikringsforpligtelser i forbindelse med naturkatastrofer for at sænke det potentielle beløb for skadelidte udbetalinger under sådanne uforudsete begivenheder.

Flere ressourcer

Finans er den officielle udbyder af Financial Modellering and Valuation Analyst (FMVA) ™ FMVA®-certificering Deltag i 350.600+ studerende, der arbejder for virksomheder som Amazon, JP Morgan og Ferrari-certificeringsprogram, der er designet til at omdanne enhver til en verdensklasse finansanalytiker.

For at fortsætte med at lære og udvikle din viden om økonomisk analyse anbefaler vi stærkt de yderligere finansressourcer nedenfor:

  • Kommerciel forsikringsmægler Kommerciel forsikringsmægler En kommerciel forsikringsmægler er en person, der har til opgave at fungere som formidler mellem forsikringsudbydere og kunder. Eksistensen af ​​kommercielle forsikringsmæglere går langt med at forhindre kunder i at gå vild i havet af pålidelige og skruppelløse forsikringsudbydere.
  • Forsikringsfradragsberettiget Forsikringsfradragsberettiget Fradragsberettiget vedrører det beløb på et forsikringskrav, som du ville betale, før dækningen sparker ind, og forsikringsselskabet betaler. I andre
  • Hypotekslån Hypotekbank En realkreditbank er en bank, der er specialiseret i realkreditlån. Det kan være involveret i oprindelse eller service af realkreditlån eller begge dele. Bankerne låner deres egen kapital til låntagere og indsamler enten betalinger i rater sammen med en bestemt rente eller sælger deres lån på det sekundære marked.
  • Subrogation Subrogation Subrogation henviser til den praksis at erstatte en part i stedet for en anden i juridiske omgivelser. I det væsentlige giver subrogation en lovlig ret til en tredjedel