Bull Call Spread - Oversigt, hvordan det fungerer, eksempel

En bull call spread, som er en optionstrategi, anvendes af en investor, når han mener, at en aktie vil udvise en moderat prisstigning. En bull-spread indebærer at købe en in-the-money (ITM) call option og sælge en OTM-call option med en højere strike-pris Strike Price Strike-prisen er den pris, som indehaveren af option kan udnytte muligheden for at købe eller sælge en underliggende værdipapir, afhængigt af om de har en call-option eller put-option. En option er en kontrakt med ret til at udnytte kontrakten til en bestemt pris, der er kendt som indløsningsprisen. men med det samme underliggende aktiv og udløbsdatoen. Et bull call-spread bør kun bruges, når markedet udviser en opadgående tendens.

Formler til Bull Call Spread

At bestemme det maksimale overskud, maksimale tab og break-even-point Break-even-punkt (BEP) Break-even-punkt (BEP) er et udtryk i regnskab, der refererer til den situation, hvor en virksomheds indtægter og udgifter var ens inden for en bestemt regnskab periode. Det betyder, at der ikke var nogen nettofortjeneste eller ingen nettotab for virksomheden - det "gik i stykker". BEP kan også henvise til de indtægter, der skal nås for at kompensere for de udgifter, der er afholdt for en bull call spread, se følgende formler:

Bull Call Spread

Forståelse af en Bull Call Spread

Overvej følgende eksempel:

En investor bruger et bull call spread ved at købe en call option Call Option En call option, der ofte kaldes et "call", er en form for en derivatkontrakt, der giver købsoptionskøberen ret, men ikke forpligtelsen, til at købe et aktie eller andet finansielt instrument til en bestemt kurs - optionens udløbskurs - inden for en bestemt tidsramme. til en præmie på $ 10. Indkøbsoptionen leveres med en udrykningskurs på $ 50 og udløber i juli 2020. Samtidig sælger investoren en call-option til en præmie på $ 3. Indkøbsoptionen leveres med en udrykningskurs på $ 70 og udløber i juli 2020. Det underliggende aktiv er det samme og handler i øjeblikket til $ 50. Sammenfatning af ovenstående oplysninger:

Eksempeldata

Ved at skrive de to optioner oplevede investoren en pengestrøm på $ 10 fra køb af en call option og en cash flow på $ 3 fra salg af en call option. Når beløbet sammenlægges, ser investoren en indledende kontantstrøm på $ 7 fra de to indkaldelsesoptioner.

Antag nu, at det er juli 2020. Nedenstående tabel illustrerer teoretiske aktiekurser på udløbsdatoen.

Teoretiske aktiekurser

Til en pris på $ 60 eller derover er investorens gevinst begrænset til $ 3, fordi både den lange opkaldsmulighed og den korte opkaldsmulighed er i pengene. For eksempel til aktiekursen på $ 65:

 • Investoren ville vinde gennem sin lange opkaldsposition ved at være i stand til at købe til en udrykningskurs på $ 50 og sælge til en markedspris på $ 65; og
 • Investoren ville miste gennem sin korte opkaldsposition ved at skulle købe til en markedspris på $ 65 og sælge den til optionsejeren til $ 60.

Faktoring i nettoprovisioner Kommissionen kommission henviser til den kompensation, der betales til en medarbejder efter at have gennemført en opgave, som ofte er salg af et bestemt antal produkter eller tjenester, og investoren vil have en nettovinst på $ 3 .

Til en pris på $ 50 eller derunder er investorens tab begrænset til - $ 7, fordi både den lange call-option og den korte call-option er uden for pengene. For eksempel til aktiekursen på $ 45:

 • Investoren ville ikke tjene på sin lange opkaldsposition; og
 • Investoren ville ikke miste fra sin korte opkaldsposition.

Medregning i nettoprovisioner vil investoren have et nettotab på $ 7 .

Derfor er investoren i et bull call spread:

 1. Begrænset til det maksimale tab svarende til nettoprovisioner; og
 2. Begrænset til den maksimale gevinst svarende til forskellen i stregpriser mellem kort og lang opkald og nettoprovision.

Anvendelse af formlerne for en bull call spread:

 • Maksimal fortjeneste = $ 70 - $ 50 - $ 7 = $ 13
 • Maksimalt tab = $ 7
 • Break-even point = $ 50 + $ 7 = $ 57

Værdierne svarer til tabellen ovenfor.

Visuel repræsentation

Det omfattende eksempel ovenfor kan repræsenteres visuelt som følger:

Bull Call Spread - Visuel repræsentation

Hvor:

 • Den blå linje repræsenterer udbetalingen; og
 • De stiplede gule linjer repræsenterer en lang opkaldsmulighed og en kort opkaldsmulighed.

Bemærk, at den blå linje simpelthen er en kombination af de to punkterede gule linjer.

Udbetalingstabellen nedenfor svarer til den visuelle graf ovenfor.

Eksempeldata

Eksempel på Bull Call Spread

Jorge søger at bruge et bull call spread på ABC Company. ABC Company handler i øjeblikket til en pris på $ 150. Han køber en in-the-money call option til en præmie på $ 10. Udnyttelsesprisen for optionen er $ 145 og udløber i januar 2020. Derudover sælger Jorge en call-out-of-the-money option for en præmie på $ 2. Indsigelsesprisen for optionen er $ 180 og udløber i januar 2020.

Hvad er den maksimale udbetaling, det maksimale tab og break-even-punktet for bull call spredt ovenfor?

Nettoprovisionen er $ 8 ($ 2 OTM-opkald - $ 10 ITM-opkald).

Ved at anvende formlerne for et bull call spread bestemmer Jorge:

 • Maksimal fortjeneste = $ 180 - $ 145 - $ 8 = $ 27
 • Maksimalt tab = $ 8
 • Break-even point = $ 145 + $ 8 = $ 153

For at bekræfte opretter Jorge en udbetalingstabel:

Eksempel på udbetalingstabel

Fordele og ulemper ved at bruge en Bull Call Spread

Den primære fordel ved at bruge et bull call-spread er, at det koster lavere end at købe en call-option. I eksemplet ovenfor, hvis Jorge kun brugte en call-option, ville han skulle betale en præmie på $ 10. Ved at bruge et bull call spread, behøver han kun betale et netto på $ 8. Ud over at være billigere er tabene også lavere. Hvis aktien faldt til $ 0, ville Jorge kun indse et tab på $ 8 mod $ 10 (hvis han bare skulle bruge en lang call option).

Imidlertid er en væsentlig ulempe ved at bruge et bull call spread, at potentielle gevinster er begrænsede. For eksempel i eksemplet ovenfor er den maksimale gevinst, som Jorge kan realisere, kun $ 27 på grund af den korte indkaldelsesoptionsposition. Selvom aktiekursen skulle skyde i luften til $ 500, ville Jorge kun være i stand til at realisere en gevinst på $ 27.

Flere ressourcer

Finance er den officielle udbyder af den globale Financial Modelling & Valuation Analyst (FMVA) ™ FMVA®-certificering Deltag i 350.600+ studerende, der arbejder for virksomheder som Amazon, JP Morgan og Ferrari-certificeringsprogram, designet til at hjælpe alle med at blive en verdensklasse finansanalytiker . For at fortsætte din karriere vil de yderligere ressourcer nedenfor være nyttige:

 • Box Spread Box Spread En box spread er en optionshandelsstrategi, der kombinerer et bear put og et bull call spread. For at en boksopslag skal være effektiv: Udløbsdatoer
 • Options: Calls and Puts Options: Calls and Puts En option er en form for derivataftale, der giver indehaveren ret, men ikke forpligtelsen, til at købe eller sælge et aktiv inden en bestemt dato (udløbsdato) til en bestemt pris (strejke pris). Der er to typer muligheder: opkald og sætter. Amerikanske optioner kan udnyttes når som helst
 • Spread Trading Spread Trading Spread trading - også kendt som trading med relativ værdi - er en handelsmetode, der involverer en investor, der samtidig køber et værdipapir og sælger et
 • Investering: En nybegynderguide Investering: En begyndervejledning Finansiel guide til investering for begyndere lærer dig det grundlæggende ved at investere og hvordan du kommer i gang. Lær om forskellige strategier og teknikker til handel og om de forskellige finansielle markeder, som du kan investere i.