Hedgefondstrategier - Lær hvordan Hedgefonde investerer kapital

I denne artikel vil vi undersøge de vigtigste strategier for hedgefonde. Men først, hvad er en hedgefond?

En hedgefond er en investeringsfond oprettet af akkrediterede enkeltpersoner og institutionelle investorer med det formål at maksimere afkast og reducere eller eliminere risiko uanset markedets stigning eller fald. Det er grundlæggende et privat investeringspartnerskab mellem en fondsforvalter og fondens investorer, ofte struktureret som et kommanditselskab eller aktieselskab. Partnerskabet fungerer med ringe eller ingen regulering fra Securities and Exchange Commission (SEC) Securities and Exchange Commission (SEC). US Securities and Exchange Commission eller SEC er et uafhængigt agentur fra den amerikanske føderale regering, der er ansvarlig for implementering af føderale værdipapirer love og forslag til værdipapirregler. Det har også ansvaret for vedligeholdelse af værdipapirindustrien og aktie- og optionskurser.

Hedgefondstrategier i NYC

Hvad er de vigtigste hedgefondstrategier?

De vigtigste hedgefondstrategier er som følger:

1. Globale makrostrategier

I den globale makrostrategi laver ledere væddemål baseret på vigtige globale makroøkonomiske tendenser såsom bevægelser i renter, valutaer, demografiske skift og økonomiske cyklusser. Fondsforvaltere anvender skønsmæssige og systematiske tilgange på større finansielle og ikke-finansielle markeder ved at handle med valutaer, futures, optionskontrakter og traditionelle aktier og obligationer. Bridgewater er det mest berømte eksempel på en global makrofond.

2. Retningsbestemte hedgefondstrategier

I den retningsbestemte tilgang satsede ledere på markedets retningsbestemte bevægelser (lang eller kort), da de forventer, at en tendens vil fortsætte eller vende i en periode. En leder analyserer markedsbevægelser, tendenser eller uoverensstemmelser, som derefter kan anvendes på investeringer i køretøjer såsom lange eller korte aktie hedgefonde og fonde i de nye markeder.

3. Begivenhedsstyrede hedgefondstrategier

Begivenhedsdrevne strategier bruges i situationer, hvor den underliggende mulighed og risiko er forbundet med en begivenhed. Fondsforvaltere finder investeringsmuligheder i virksomhedstransaktioner såsom erhvervelser, konsolideringer, rekapitalisering Rekapitalisering Rekapitalisering er en type virksomhedsomlægning, der sigter mod at ændre en virksomheds kapitalstruktur. Virksomheder udfører rekapitalisering for at gøre deres kapitalstruktur mere stabil eller optimal. , likvidationer og konkurs. Disse transaktionshændelser danner grundlaget for investeringer i nødlidende værdipapirer, risiko arbitrage og særlige situationer.

4. Relativ værdi arbitrage strategier

Relativ værdi arbitrage hedgefondstrategier drager fordel af relative prisafvigelser mellem forskellige værdipapirer, hvis priser lederen forventer at afvige eller konvergere over tid. Understrategier i kategorien inkluderer blandt andet obligationer med fast indkomst, neutrale positioner på aktiemarkedet, konvertibel arbitrage og volatilitetsarbitrage.

5. Lange / korte strategier

I lange / korte hedgefondstrategier foretager ledere det, der kaldes “parhandler” for at satse på to værdipapirer i samme branche. For eksempel, hvis de forventer, at cola presterer bedre end Pepsi, ville de gå lang cola og kort Pepsi. Uanset de generelle markedstendenser vil de være okay, så længe Coke klarer sig bedre end Pepsi på en relativ basis.

6. Kapitalstrukturstrategier

Nogle hedgefonde drager fordel af fejlagtig prisfastsættelse af værdipapirer op og ned i kapitalstrukturen Kapitalstruktur Kapitalstruktur refererer til mængden af ​​gæld og / eller egenkapital, som et firma anvender til at finansiere sine aktiviteter og finansiere sine aktiver. Et firmas kapitalstruktur i et enkelt selskab. For eksempel, hvis de mener, at gælden er overvurderet, forkorter de gælden og forlænger egenkapitalen og skaber således en afdækning og satser på den eventuelle spredningskorrektion mellem værdipapirerne.

Hvad er de særlige træk ved en hedgefond?

Hovedfunktionerne i en hedgefond er som følger:

  • Fonden er åben for kun kvalificerede eller akkrediterede investorer Akkrediteret investor En akkrediteret investor henviser til en individuel eller institutionel investor, der har opfyldt visse krav fra US Securities and Exchange Commission (SEC). Akkrediterede investorer har lov til at købe værdipapirer, der ikke er tilgængelige for andre investorer, og som ikke er registreret hos nogen regulerende myndighed. og kan ikke tilbydes eller sælges til offentligheden. Visse krav til nettoværdi skal opfyldes af potentielle investorer (nettoværdi på mere end $ 1 mio ekskl. Primær bopæl).
  • Fonden kan eksistere som omfattende investeringer i forskellige sektorer, såsom jord, aktier, derivater, valutaer og råvarer Råvarer Råvarer er en anden form for aktiver ligesom aktier og obligationer. De er imidlertid forskellige i den forstand, at de er produkter, der kommer fra jorden, som inkluderer bomuld, olie, gas, majs, hvede, appelsiner, guld og uran. Dybest set er råvarer råmaterialerne.
  • Det bruger ofte lånte penge til at skabe gearing og multiplicere afkast.
  • Fonden leveres med administrations- og resultatgebyrer. Det betaler normalt et årligt ledergebyr på 1% af mængden af ​​investerede aktiver og et resultatgebyr på 20% på eventuelle gevinster.
  • Investorer er forpligtet til at opretholde deres penge i fonden i en fastlåst periode på mindst et år. Udbetaling af midler kan kun ske på bestemte tidspunkter, såsom kvartalsvis eller halvårligt.
  • Fonden bruger forskellige investeringsstrategier, der skal oplyses på forhånd for investorerne.

Hvad er de generelle typer hedgefonde?

1. Åben hedgefonde

Aktier udstedes løbende til investorer og tillader periodiske tilbagetrækninger af den indre aktivværdi for hver aktie.

2. Lukkede hedgefonde

De udsteder kun et begrænset antal aktier gennem et første tilbud og udsteder ikke nye aktier, selvom investorernes efterspørgsel stiger.

3. Aktier i børsnoterede hedgefonde

De handles på børser Fondsbørs En fondsbørs er en markedsplads, hvor værdipapirer såsom aktier og obligationer købes og sælges. Fondsbørser giver virksomheder mulighed for at rejse kapital og investorer til at træffe informerede beslutninger ved hjælp af prisoplysninger i realtid. Børser kan være en fysisk placering eller en elektronisk handelsplatform. og ikke-akkrediterede investorer kan købe aktierne.

Hvad er fordele og ulemper ved at investere i hedgefonde?

Investering i hedgefonde kan give en investor meget højt afkast. Imidlertid er der altid risiko forbundet med potentielle investeringer med høj belønning.

Fordele
  • Brugen af ​​forskellige investeringsstrategier giver mulighed for at generere positive afkast på trods af gunstige eller ugunstige markedsforhold.
  • En afbalanceret porteføljesikring kan mindske den samlede risiko og volatilitet med flere afkast på investeringen.
  • Giver investorer mulighed for nøjagtigt at tilpasse investeringsstrategier.
  • Investorer kan få adgang til tjenester fra dygtige investeringsforvaltere.
Ulemper
  • Udsætter fonden for enorme potentielle tab, hvis der tages en forkert strategi.
  • Investorer skal normalt låse pengene i en årrække.
  • Brug af lånte penge eller gearing kan gøre et minimalt tab til et stort tab.

Yderligere ressourcer

Tak fordi du læste denne artikel om hedgefonde. For at fortsætte med at lære og udvikle din karriere tilbyder Finance gerne disse ekstra ressourcer gratis:

  • Private Equity vs Hedge Funds Private Equity vs Hedge Fund Sammenlign private equity vs hedgefonde med hensyn til investorer, risiko, likviditet, tidshorisont, kompensationsstruktur, karriere og flere fordele og ulemper ved hver
  • Top 10 Private Equity Firms Top 10 Private Equity Firms Hvem er de top 10 private equity-virksomheder i verden? Vores liste over de ti største største PE-virksomheder sorteret efter den samlede kapital. Almindelige strategier inden for PE inkluderer gearede buyouts (LBO), venturekapital, vækstkapital, nødlidende investeringer og mezzaninkapital.
  • Hvad er finansiel modellering Hvad er finansiel modellering Finansiel modellering udføres i Excel for at forudsige en virksomheds økonomiske resultater. Oversigt over, hvad der er økonomisk modellering, hvordan og hvorfor opbygge en model.
  • Guide til finansiel modellering Gratis guide til økonomisk modellering Denne guide til finansiel modellering dækker Excel-tip og bedste praksis om antagelser, drivere, prognoser, sammenkædning af de tre udsagn, DCF-analyse, mere