Bollinger Bands® - Forstå hvordan Bollinger Bands fungerer

Bollinger Bands er et teknisk analyseværktøj udviklet af John Bollinger i 1980'erne til handel med aktier. Båndene indeholder en volatilitetsindikator, der måler den relative høje eller lave af et værdipapirs pris i forhold til tidligere handler. Volatilitet Markedsrisikopræmie Markedsrisikopræmien er det yderligere afkast, som en investor forventer af at have en risikabel markedsbeholdning i stedet for risikofrie aktiver. måles ved hjælp af standardafvigelse, som ændres med stigninger eller fald i volatilitet. Båndene udvides, når der er en prisstigning, og indsnævres, når der er et prisfald. På grund af deres dynamiske natur,Bollinger Bands kan anvendes til handel med forskellige værdipapirer Omsættelige værdipapirer Omsættelige værdipapirer er ubegrænsede kortfristede finansielle instrumenter, der enten udstedes til aktier eller til gældsværdipapirer fra et børsnoteret selskab. Det udstedende selskab opretter disse instrumenter til det udtrykkelige formål at skaffe midler til yderligere finansiering af forretningsaktiviteter og ekspansion. .

bollinger bands diagram

Bollinger-bånd består af tre linjer: øvre, midterste og nedre bånd. Mellembåndet er et glidende gennemsnit, og dets parametre vælges af den erhvervsdrivende. De øvre og nedre bånd er placeret på hver side af det glidende gennemsnit bånd. Den erhvervsdrivende bestemmer antallet af standardafvigelser, de har brug for, som indikatoren for volatilitet er sat til. Antallet af standardafvigelser bestemmer igen afstanden mellem mellembåndet og det øvre og nedre bånd. Disse bånds position giver information om, hvor stærk tendensen er, og de potentielle høje og lave prisniveauer, der kan forventes i den nærmeste fremtid.

Daytrends opadgående tendenser med Bollinger Bands

Bollinger Bands kan bruges til at bestemme, hvor stærkt et aktiv stiger, og hvornår det potentielt vender eller mister styrke. Hvis en uptrend er stærk nok, når den regelmæssigt det øverste bånd. En uptrend, der når det øverste bånd, indikerer, at aktien skubber højere, og forhandlere kan udnytte muligheden for at træffe en købsbeslutning Buy Side vs Sell Side Buy Side vs Sell Side. Købssiden refererer til virksomheder, der køber værdipapirer og inkluderer investeringsforvaltere, pensionsfonde og hedgefonde. Sælgesiden. Hvis prisen trækker sig tilbage inden for uptrends, og den forbliver over det midterste bånd og bevæger sig tilbage til det øvre bånd, indikerer det en masse styrke. Generelt bør en pris i uptrend ikke røre det nederste bånd, og hvis det gør det, er det et advarselssignal for en omvendt, eller at bestanden mister styrke.

De fleste tekniske forhandlere Equity Trader En aktiehandler er en person, der deltager i køb og salg af selskabsaktier på aktiemarkedet. Svarende til en person, der ville investere i gældskapitalmarkederne, investerer en aktiehandler i aktiekapitalmarkederne og bytter deres penge til selskabslager i stedet for obligationer. Bankkarrierer er højt betalte sigter mod at drage fordel af de stærke uptrends, før en tilbageførsel sker. Når en aktie ikke når et nyt højdepunkt, har handlende tendens til at sælge aktivet på dette tidspunkt for at undgå at pådrage sig tab fra en omvendt tendens. Tekniske handlende overvåger en optrends opførsel for at vide, hvornår den viser styrke eller svaghed, og bruger dette som en indikation af en mulig tilbageførsel.

Daytrends med Bollinger Bands

Bollinger Bands kan bruges til at bestemme, hvor stærkt et aktiv falder, og hvornår det potentielt vender tilbage til en opadgående tendens. I en stærk downtrend vil prisen løbe langs det nederste bånd, og dette viser, at salgsaktiviteten forbliver stærk. Men hvis prisen ikke berører eller bevæger sig langs det nederste bånd, er det en indikation af, at nedadgående tendens kan være ved at miste momentum. Når der er tilbagetrækninger i priserne (highs), og prisen forbliver under det midterste bånd og derefter bevæger sig tilbage til det nedre bånd, er det en indikation af en masse downtrend-styrke. I en nedadgående tendens bør priserne ikke bryde over det øvre bånd, da dette vil indikere, at tendensen kan vende eller gå langsommere.

Mange handlende undgår at handle under downtrends, bortset fra at se efter en mulighed for at købe, når tendensen begynder at ændre sig. Nedtendensen kan vare i korte eller lange varigheder - enten minutter, timer, uger, dage, måneder eller endda år. Investorer skal identificere ethvert tegn på downtrends tidligt nok til at beskytte deres investeringer. Hvis de nederste bånd viser en konstant nedadgående tendens, skal handlende være forsigtige med at undgå at indgå i lange handler, der vil være ulønnsomme.

Handel med W-underdele og M-toppe

W-Bottoms og M-Tops var en del af Arthur Merrills arbejde, der identificerer 16 mønstre med henholdsvis et grundlæggende W-mønster og M-mønster. Bollinger Bands bruger W-mønstre til at identificere W-Bottoms, når den anden low er lavere end den første low, men holder over det nederste bånd. Det sker, når en lav reaktion dannes tæt på eller under det nederste bånd. Prisen trækkes derefter tilbage mod mellembåndet eller højere og skaber en ny lav pris, der holder det nederste bånd. Når prisen bevæger sig over det højeste af den første tilbagetrækning, er W-knappen på plads som vist i figuren nedenfor og indikerer, at prisen sandsynligvis vil stige til en ny højde.

Bollinger BandsKilde: Stockcharts.com

John Bollinger brugte M-mønstrene med Bollinger Bands til at identificere M-Tops. I sin grundlæggende form ligner en M-Top et Double Top-diagrammønster. En M-Top opstår, når der er en reaktion, der bevæger sig tæt på eller over det øvre bånd. Prisen trækkes derefter tilbage mod det midterste bånd eller lavere og skaber en ny høj pris, men lukker ikke over det øvre bånd. Hvis prisen derefter bevæger sig under det laveste niveau af den tidligere tilbagetrækning, er M-Top på plads som vist i nedenstående figur.

Bollinger - diagramKilde: Stockcharts.com

Begrænsninger for Bollinger Bands

Selvom Bollinger Bands er nyttige værktøjer til tekniske forhandlere, er der et par begrænsninger, som forhandlere bør overveje, før de bruger dem. En af disse begrænsninger er, at Bollinger Bands primært er reaktive, ikke forudsigelige. Båndene reagerer på ændringer i prisbevægelser, enten uptrends eller downtrends, men forudsiger ikke priser. Som med de fleste tekniske indikatorer er Bollinger Bands med andre ord en forsinket indikator. Dette skyldes, at værktøjet er baseret på et simpelt glidende gennemsnit, der tager gennemsnitsprisen på flere prisstænger. Selvom forhandlere muligvis bruger båndene til at måle tendenser, kan de ikke bruge værktøjet alene til at forudsige prisforudsigelser. John Bollinger, Bollinger Bands 'udvikler, anbefaler, at forhandlere bruger systemet langs to eller tre ikke-korrelerede værktøjer, der giver mere direkte markedssignaler.

En anden begrænsning af Bollinger Bands er, at standardindstillingerne ikke fungerer for alle handlende. Forhandlere skal finde indstillinger, der giver dem mulighed for at opstille retningslinjer for specifikke aktier, som de handler. Hvis de valgte båndindstillinger ikke fungerer, kan handlende ændre indstillingerne eller bruge et andet værktøj helt. Effektiviteten af ​​Bollinger Bands varierer fra et marked til et andet, og forhandlere skal muligvis justere indstillingerne, selvom de handler med den samme sikkerhed over en periode.

For at lære mere om Bollinger Bands, besøg //www.bollingerbands.com/

Andre ressourcer

  • Teknisk analyse - en begyndervejledning Teknisk analyse - en begyndervejledning Teknisk analyse er en form for investeringsvurdering, der analyserer tidligere priser for at forudsige fremtidig prishandling. Tekniske analytikere mener, at de kollektive handlinger fra alle deltagere på markedet nøjagtigt afspejler alle relevante oplysninger og derfor tildeler værdipapirer løbende en fair markedsværdi.
  • Aktieinvesteringsstrategier Aktieinvesteringsstrategier Aktieinvesteringsstrategier vedrører de forskellige typer aktieinvesteringer. Disse strategier er nemlig værdi, vækst og indeksinvestering. Den strategi, en investor vælger, påvirkes af en række faktorer, såsom investorens økonomiske situation, investeringsmål og risikotolerance.
  • Hastighedslinjer - En teknisk analyse Hastighedslinjer - Teknisk analyse Hastighedslinjer er et analyseværktøj, der bruges til at bestemme støtte- og modstandsniveauer. De er ikke beregnet til at blive brugt som en enkeltstående teknisk indikator.
  • Trade Order Timing Trade Order Timing - Trading Trade order timing refererer til holdbarheden af ​​en bestemt handelsordre. De mest almindelige typer af handelsordrer er timing af markedsordrer, GTC-ordrer og udfyld eller dræb ordrer.