Backtesting - Oversigt, hvordan det fungerer, almindelige foranstaltninger

Backtesting indebærer anvendelse af en strategi eller forudsigelig model på historiske data for at bestemme nøjagtigheden. Det kan bruges til at teste og sammenligne levedygtigheden af ​​handelsstrategier, så erhvervsdrivende Seks væsentlige færdigheder hos mesterhandlere Næsten enhver kan blive en erhvervsdrivende, men at være en af ​​mesterhandlerne kræver mere end investeringskapital og en tredelt dragt. Husk: der er et hav af enkeltpersoner, der ønsker at slutte sig til mesterhandlernes rækker og bringe den slags penge hjem, der følger med denne titel. kan anvende og finjustere vellykkede strategier.

Backtesting

Resumé

  • Backtesting indebærer anvendelse af en strategi eller forudsigelig model på historiske data for at bestemme nøjagtigheden.
  • Det giver handlende mulighed for at teste handelsstrategier uden behov for risikovillig kapital.
  • Almindelige backtestforanstaltninger inkluderer nettoresultat, -afkast, risikojusteret afkast, markedseksponering og volatilitet.

Sådan fungerer backtesting

Analytikere bruger backtesting som en måde at teste og sammenligne forskellige handelsteknikker uden at risikere penge. Teorien er, at hvis deres strategi fungerede dårligt tidligere, er det usandsynligt, at den klarer sig godt i fremtiden (og omvendt). De to hovedkomponenter, der ses på under testning, er den samlede rentabilitet og det risikoniveau, der er taget.

Imidlertid vil en backtest se på udførelsen af ​​en strategi i forhold til mange forskellige faktorer. En vellykket backtest vil vise handlende en strategi, der historisk har vist sig at vise positive resultater. Mens markedet aldrig bevæger sig nøjagtigt det samme, afhænger backtesting af antagelsen om, at aktier bevæger sig i lignende mønstre som de gjorde historisk.

Backtesting - Sådan fungerer det

Implementering

En backtest kodes normalt af en programmør Programmering Programmering er processen med at skrive instruktioner til en computer at udføre. Det ligner en opskrift på mennesker. En opskrift indeholder en liste over handlinger, der kører en simulering af handelsstrategien. Simuleringen køres ved hjælp af historiske data fra aktier, obligationer og andre finansielle instrumenter. Den person, der letter backtesten, vurderer afkastet på modellen på tværs af flere forskellige datasæt.

Det er også vigtigt, at modellen testes på mange forskellige markedsforhold for objektivt at vurdere ydeevnen. Variabler inden for modellen tilpasseres derefter til optimering mod flere forskellige backtesting-tiltag.

Almindelige backtesting-foranstaltninger

  • Nettoresultat / -tab
  • Afkast : Det samlede afkast af porteføljen over en given tidsramme
  • Risikojusteret afkast Risikojusteret afkastsprocent Der er en række risikojusterede afkastprocent, der hjælper investorer med at vurdere eksisterende eller potentielle investeringer. Disse forhold kan være mere nyttige end enkle investeringsafkastsmetrikker, der ikke tager højde for investeringsrisikoen. : Porteføljens afkast justeret for et risikoniveau
  • Markedseksponering : graden af ​​eksponering for forskellige segmenter af markedet
  • Volatilitet Volatilitet Volatilitet er et mål for frekvensen af ​​udsving i prisen på et værdipapir over tid. Det indikerer risikoniveauet forbundet med kursændringer i et værdipapir. Investorer og handlende beregner et værdipapirs volatilitet for at vurdere tidligere variationer i priserne: Spredning af afkastet på porteføljen

Backtesting Bias

Når de opretter en handelsmodel, der skal testes igen, skal handlende undgå bias i oprettelsen af ​​modellen. For at sikre objektivitet skal strategien testes på flere forskellige tidsperioder med en upartisk og repræsentativ prøve. Hvis en erhvervsdrivende vælger de aktier og den periode, hvor deres strategi testes mod, ville modellen være grundlæggende mangelfuld. Selvom testen kan give positive resultater, ville dette kun være fordi modellen blev oprettet til perfekt at passe til disse data. Derfor er det vigtigt, at forskellige datasæt bruges i hele processen.

Forudseende bias

En anden fejl ved backtesting er forudgående bias. Forudgående bias involverer at integrere information i modellen, der testes igen, som normalt ikke ville være tilgængelig, når modellen faktisk er implementeret.

Antag for eksempel, at du gentester en handelsmodel, der er afhængig af finansiel information tilgængelig ved regnskabsårets udgang. I modellen indtaster du oplysningerne pr. 31. december; oplysningerne er dog generelt ikke tilgængelige før et par uger efter årets udgang. Implementering af dataene i en backtest ville medføre, at afkastet på modellen blev kunstigt højt på grund af forudgående bias.

Backtesting - Se-fremad Bais-diagram

  • A - Regnskabsårets afslutning (tidspunkt, hvor backtestemodellen antager, at der offentliggøres en årsrapport)
  • B - Årsrapport frigivet
  • C - Det tidspunkt, hvor backtestemodellen antager rapportudgivelse for første kvartal
  • D - Rapport for første kvartal frigivet

Grafen ovenfor viser en tidslinje for, hvordan en backtestmodel kan blive mangelfuld på grund af forudgående bias. Modellen antager, at information bliver tilgængelig i punkt A og C, mens informationen i virkeligheden bliver tilgængelig i punkt B og D. Resultatet af en korrekt konstrueret backtest ville sandsynligvis give et helt andet resultat end det, der antager de samme antagelser som over.

Hvem bruger backtesting?

Alle kan udføre deres egen backtest; dog foretages backtests normalt af institutionelle investorer og pengeforvaltere. Backtesting bruger data, der kan være dyre at få og kræver kompleks modellering.

Institutionelle forhandlere og investeringsselskaber besidder den nødvendige menneskelige og finansielle kapital til at anvende backtestemodeller i deres handelsstrategier. Derudover, med store mængder penge på linjen, er institutionelle investorer Institutionel Investor En institutionel investor er en juridisk enhed, der akkumulerer midlerne fra adskillige investorer (som kan være private investorer eller andre juridiske enheder), som ofte er forpligtet til at tilbagetest for at vurdere risikoen.

Eksempel

Antag, at du er analytiker hos et investeringsselskab, og at du er blevet bedt om at bakke en strategi mod et sæt historiske data, der er givet til dig. Strategien indebærer at købe en aktie, hvis den når et 90-dages lavpunkt. Det første skridt i backtesting ville være at vælge upartiske historiske data.

Derefter anvender du strategien på dataene og finder ud af, at strategien gav et afkast på 150 basispoint bedre end den nuværende strategi, som virksomheden bruger. Backtesten hjalp med at styrke den forskning, der blev udført i oprettelsen af ​​handelsstrategien. Investeringsselskabet kan beslutte, om backtesten er grund nok til at anvende strategien.

Relaterede målinger

Finance er den officielle udbyder af den globale Certified Banking & Credit Analyst (CBCA) ™ CBCA ™ -certificering Certified Banking & Credit Analyst (CBCA) ™ -akkreditering er en global standard for kreditanalytikere, der dækker finansiering, regnskab, kreditanalyse, cash flow-analyse , modellering af pagter, tilbagebetaling af lån og mere. certificeringsprogram designet til at hjælpe alle med at blive en finansanalytiker i verdensklasse. For at fortsætte din karriere vil de yderligere ressourcer nedenfor være nyttige:

  • Algoritmer Algoritmer (Algos) Algoritmer (Algos) er et sæt instruktioner, der introduceres for at udføre en opgave. Algoritmer introduceres for at automatisere handel for at generere overskud med en frekvens, der er umulig for en menneskelig erhvervsdrivende.
  • Clustering Illusion Clustering Illusion Clustering illusion refererer til en kognitiv bias i adfærdsmæssig finansiering, hvor en investor observerer mønstre i, hvad der faktisk er tilfældige begivenheder. I andre
  • Hypotestetest Hypotestetest Hypotestetest er en metode til statistisk slutning. Det bruges til at teste, om en erklæring vedrørende en populationsparameter er korrekt. Hypotese testning
  • Prøveudvælgelsesforstyrrelse Prøveudvælgelsesforstyrrelse Prøveudvælgelsesforstyrrelse er den bias, der skyldes manglende evne til at sikre korrekt randomisering af en populationsprøve. Fejlene ved prøveudvælgelsen