Tone øverst - Definition, Sådan forbedres, eksempel

Tone øverst, der ofte omtales i revision, bruges til at definere en virksomheds ledelse og bestyrelses ledelse Lederskabstræk Lederskabstræk henviser til personlige kvaliteter, der definerer effektive ledere. Ledelse henviser til en persons eller en organisations evne til at vejlede enkeltpersoner, teams eller organisationer mod opfyldelse af mål og mål. Ledelse spiller en vigtig funktion i ledelsen og deres forpligtelse til at være ærlig og etisk. Tonen øverst angiver en virksomheds kulturelle miljø og virksomhedens værdier.

Tone i toppen

Resumé:

  • Tone øverst bruges til at definere ledelsen og bestyrelsens ledelse og forpligtelse til at være ærlig og etisk.
  • Tone i toppen blev populariseret på grund af adskillige virksomhedsregnskabsskandaler som Enron, WorldCom, Adelphia osv.
  • Tone øverst har en betydelig indvirkning på en virksomheds kulturelle miljø og virksomhedens værdier.

Historie af tone øverst

Udtrykket "tone øverst" stammer fra revisionsfirmaer, hvor det blev brugt til at henvise til en virksomheds ledelses holdning til intern kontrol og etik. Efter en række virksomhedsregnskabsskandaler, såsom Enron, WorldCom, Adelphia osv., Er Sarbanes-Oxley (SOX) Act of 2002 FP&A Financial Planning and Analysis (FP&A) en vigtig funktion i et selskab. FP & A-fagfolk understøtter ledelsesbeslutninger for CEO, CFO og bestyrelse med planlægning, analyse og modellering. Lær, hvad jobbet som en FP & A-analytiker, manager eller direktør indebærer - løn, krav, uddannelse, færdigheder, der er populært med udtrykket "tone øverst" - et element, der manglede i de ovennævnte skandaler.

Forståelse af tone øverst

Tonen øverst skitserer, at bestyrelsen Bestyrelse En bestyrelse er i det væsentlige et panel af mennesker, der vælges til at repræsentere aktionærerne. Hvert offentligt selskab er lovligt forpligtet til at installere en bestyrelse; nonprofitorganisationer og mange private virksomheder - selv om det ikke er nødvendigt - opretter også en bestyrelse. og ledelsesteam skal indeholde og ikke kun betale "læbestift" til overholdelse og opretholdelse af etik. Det hedder, at de øverst i organisationen skal være ærlige, vise integritet og opretholde en etisk korrekt virksomhedskultur.

Tonen øverst, som navnet antyder, starter øverst og siver ned i mellemledelsen og til sidst til bundlinjen. En virksomhed med en dårlig tone resulterer i en virksomhed, der er mere tilbøjelig til at udvise uetisk adfærd, engagere sig i bedragerisk aktivitet og ikke understøtte intern kontrol.

Tone i toppen

Overvej for eksempel et ledelsesteam, der ser bort fra intern kontrol. Dette kan forekomme i form af overregistrering af aktiver på balancen Balance Balancen er et af de tre grundlæggende regnskaber. Disse udsagn er nøglen til både økonomisk modellering og regnskab. Balancen viser virksomhedens samlede aktiver, og hvordan disse aktiver finansieres gennem enten gæld eller egenkapital. Aktiver = Forpligtelser + Kapital, der ikke afstemmer hovedbogen eller ikke overholder virksomhedens politikker. Medarbejdere, der ser, at ledelsen ikke overholder politikker eller intern kontrol, vil sandsynligvis have en efterligning af deres adfærd. Dette resulterer i en organisation, der er mere tilbøjelig til at engagere sig i falske aktiviteter. Derfor angiver tonen øverst virksomhedens kultur og værdier.

Metoder til at forbedre tonen

Der er flere måder at forbedre en virksomheds tone øverst på:

1. Kommunikere, promovere og vise etik og værdier

Ledelse og bestyrelse bør tydeligt kommunikere og fremme etik og værdier, f.eks. Have en skriftlig adfærdskodeks, afholde hyppige medarbejdermøder og deltage i uformelle samtaler, der kommunikerer og fremmer virksomhedens etik og værdier. Derudover bør ledelsen og bestyrelsen vise deres forpligtelse til at overholde de opstillede etik og regler.

2. Tilskyndelse til at rapportere forseelser

Medarbejdere skal være i stand til sikkert at rapportere forseelser, der opstår i virksomheden. ”Sikker” henviser til at kunne rapportere forseelser uden frygt for at få konsekvenser fra andre - For eksempel at have en hotline til rapportering af virksomheder, der garanterer anonymitet. At give medarbejderne et sikkert afsætningsmulighed til at rapportere forseelser eller uetisk adfærd hjælper med at regulere enhver uønsket adfærd, der måtte opstå.

3. Givende integritet

Ledelse og bestyrelse bør belønne enkeltpersoner, der viser integritet og opretholder de værdier, som virksomheden har sat. Medarbejderne er således i stand til at erkende, at de bliver anerkendt af dem omkring dem for den gode opførsel, de viser.

Eksempel

Følgende eksempel beskriver, hvordan en dårlig tone øverst siver ned til andre medlemmer af en organisation:

John er senior manager i Billing Collections hos ABC Company. For at imødekomme analytikernes forventninger er han i de seneste år blevet presset af ledelsen på øverste niveau til konstant at hjælpe virksomheden med at opnå omsætningsvækst. En dag hører John den øverste ledelses skitsering af en ordning til registrering af indtægter tidligere end tilladt og til at tænke på måder at manipulere virksomhedens økonomiske poster.

Da John hører samtalen, begynder han selv at udvikle ideer til, hvordan man manipulerer virksomhedens optegnelser. Han mener ikke, at han gør noget forkert, da hans vejledere aktivt udøver den samme adfærd. Til et sådant formål beslutter han at manipulere regnskaber ved at skjule uinddrivelig gæld Bad Debt Expense Journal Entry Lad os først bestemme, hvad udtrykket dårlig gæld betyder. Nogle gange i slutningen af ​​regnskabsperioden, når et selskab skal udarbejde sine årsregnskaber, er det nødvendigt at bestemme, hvilken del af dets tilgodehavender, der kan inddrives. Den del, som et selskab mener er uinddrivelig, er det, der kaldes "dårlig gældsudgift." Den, aggressivt registrerer salg, når det ikke er tilladt, og skjuler udestående gældsbetalinger.

Relaterede målinger

Finance er den officielle udbyder af den globale Financial Modelling & Valuation Analyst (FMVA) ™ FMVA®-certificering Deltag i 350.600+ studerende, der arbejder for virksomheder som Amazon, JP Morgan og Ferrari-certificeringsprogram, designet til at hjælpe alle med at blive en verdensklasse finansanalytiker . For at fortsætte din karriere vil de yderligere finansressourcer nedenfor være nyttige:

  • Regnskabsetik Regnskabsetik Regnskabsetik er et vigtigt emne, fordi vi som revisorer er nøglepersonalet, der har adgang til enkeltpersoners og enheders økonomiske oplysninger. En sådan magt involverer også potentialet og mulighederne for misbrug af information eller manipulation af tal for at forbedre virksomhedens opfattelse eller håndhæve indtjeningsstyring.
  • Mission & Værdier Mission & Værdier Finanss mission er at hjælpe enhver med at blive en verdensklasse finansanalytiker. Lær mere om Corporate Finance Instituts mission, vision, værdier og kultur
  • Topregnskabsskandaler Topregnskabsskandaler De sidste to årtier oplevede nogle af de værste regnskabsmæssige skandaler i historien. Milliarder dollars gik tabt som følge af disse økonomiske katastrofer. I denne
  • Whistleblower-politik Whistleblower-politik En whistleblower-politik betragtes nu som en meget kritisk del af næsten alle organisationer som et resultat af juridiske spørgsmål. Whistleblowers bliver næsten altid