Natbeviser - Oversigt, hvordan det fungerer, fordele, ulemper

Et natlager er en drop box-tjeneste, der leveres af banker, der gør det muligt for kontohavere at foretage pengeindskud efter almindelig banktid.

Nat depot

Der er altid en natbevaringsservice til indbetaling 24 timer i døgnet, 7 dage om ugen. Indskuddene kan bestå af checks Kontokonti En kontrolkonto er en type indskudskonto, som enkeltpersoner åbner hos finansielle institutioner med det formål at trække og deponere penge. Også kendt som en transaktions- eller efterspørgselskonto, en kontrolkonto er meget likvid. For at sige det enkelt giver det brugerne en hurtig måde at få adgang til deres penge på. , kontanter, mønter eller kreditkort. Den næste hverdag indsamles penge af banken og deponeres på de relevante konti.

Resumé

  • Mange banker leverer en natdepositum, hvor kontohavere kan deponere penge til enhver tid, enten dag eller nat.
  • Et natlager er nyttigt for ejere af små virksomheder, der hovedsagelig beskæftiger sig med kontanter og checks, og som ikke kan besøge banken i åbningstiden.
  • Natlageret begrænser ikke kontantbeløbet eller antallet af checks, der er deponeret. Det accepterer også mønter. Pengene skal deponeres i specielle poser, som lægges i en kasse og betjenes med en nøgle.

Hvordan fungerer en natbeviser?

Den natteopbevaringstjeneste, der leveres af banker, kræver, at indskudsindholdet placeres i specielle låsbare poser. Taskerne kan enten være konvolutter til engangsbrug eller konvolutter, der kan genbruges. Kontoindehaverne skal også placere en indskudsbevis i konvolutten sammen med pengebeløbet.

Kontoindehaverne er forpligtet til at underskrive en natindskudsaftale og kan blive opkrævet et månedligt gebyr for at få adgang til indskuddet. De vil blive forsynet med en nøgle til at betjene indskuddet, som typisk er placeret på ydersiden af ​​bankbygningen til pengeindskud efter banktid. Den næste hverdag samler en udpeget kasserer indlånene og behandler dem.

Generelt krediteres indskuddene på de relevante bankkonti samme dag, som poserne åbnes; ifølge aftale om natdepot kan en kontohaver dog anmode om at åbne posen i hans / hendes tilstedeværelse i banken, hvilket igen forsinker processen med bogføring af midlerne.

I mangel af et sådant krav åbner banken poserne og behandler indskudene den følgende hverdag.

Fordele ved en natbevaring

Nataflejringstjenester giver ekstra sikkerhed til små virksomheder Små og mellemstore virksomheder (SMV'er) SMV'er eller små og mellemstore virksomheder defineres forskelligt rundt omkring i verden. Det land, et selskab opererer i, leverer store mængder kontanter og checks. De har ikke brug for at gemme penge på deres forretningssteder, hvilket vil gøre dem sårbare over for tyveri. Derfor er natlageret nyttigt for ejere af små virksomheder, der kan deponere penge, når det passer.

Det tilrådes at bruge et natlager i stedet for en automatiseret kasseautomat (ATM), når en stor mængde penge og / eller mange checks deponeres. Selvom pengeautomater kan bruges som et depotsystem, er der grænser for mængden af ​​kontanter og antallet af checks, der kan deponeres. de accepterer heller ikke mønter.

Desuden kan natbevarer gemme klienterne fra eventuelle yderligere gebyrer, som banken opkræver for pengeautomattransaktioner over en bestemt grænse.

Ulemper ved et natopbevaringssted

Kontoindehavere, der ikke vælger at være til stede i banken, mens de åbner de specielle poser, skal kunne stole på bankansatte, der er ansvarlige for behandling af natindskud og eliminering af chancer for tyveri eller fejl.

Derudover er kontohavere forpligtet til at angive kontonummeret, indbetalingsbeløbet og anden relevant information korrekt på indskudsposerne for natbeviser. Banken krediterer ikke midlerne, hvis nogen af ​​de krævede oplysninger enten er forkerte eller ikke leveres. Det er en kritisk overvejelse for virksomhedsejere, der presserende har brug for penge til forretningstransaktioner.

For natteopbevaringsservice opkræver banken normalt et månedligt gebyr, hvilket er en ekstra udgift for kontohavere.

Natopbevaring vs. ATM-indskud

Normalt tillader banker kontohavere at foretage ATM-indskud i deres filialer. Ifølge Federal Deposit Insurance Corporation (FDIC) Federal Deposit Insurance Corporation (FDIC) Federal Deposit Insurance Corporation (FDIC) er en statsinstitution, der yder indskudsforsikring mod bankfejl. Organet blev oprettet regler, indskud skal bogføres af banker samme dag, som kontohaverne foretager indskud.

I henhold til amerikansk lovgivning skal alle bank-pengeautomater vise afskæringstiden for indskud samme dag. Hvis der findes pengeautomater i bankbygningen, vil indbetalingerne på pengeautomaterne i åbningstiden være indskud samme dag.

Ifølge FDIC skal banker kreditere klientens konto på dagen for afhentning ved off-site pengeautomat i stedet for samme dag for indbetalingen. Selvom pengeautomatindskud er mere bekvemme end natbevaringsydelser, er pengeautomatindskud sårbare over for tyveri.

Der er også en grænse for antallet af checks og det beløb, der kan deponeres i en pengeautomat. For indskud, der involverer store summer og mange checks, anbefales det derfor at bruge en natbevaringsservice.

Flere ressourcer

Finance er den officielle udbyder af Certified Banking & Credit Analyst (CBCA) ™ CBCA ™ -certificering Certified Banking & Credit Analyst (CBCA) ™ -akkreditering er en global standard for kreditanalytikere, der dækker finansiering, regnskab, kreditanalyse, pengestrømsanalyse, pagtermodellering, tilbagebetaling af lån og mere. certificeringsprogram, der er designet til at omdanne enhver til en finansanalytiker i verdensklasse.

For at fortsætte med at lære og udvikle din viden om økonomisk analyse anbefaler vi stærkt de yderligere ressourcer nedenfor:

  • Banking Fundamentals Banking Fundamentals Banking fundamentals refererer til begreberne og principperne i forbindelse med bankpraksis. Bank er en industri, der beskæftiger sig med kreditfaciliteter, opbevaring af kontanter, investeringer og andre finansielle transaktioner. Banksektoren er en af ​​de vigtigste drivkræfter i de fleste økonomier
  • Sparekonto Sparekonto En opsparingskonto er en typisk konto i en bank eller en kreditforening, der gør det muligt for en person at deponere, sikre eller hæve penge, når behovet opstår. En opsparingskonto betaler normalt nogle renter på indskud, selvom satsen er ret lav.
  • Overtræk på bankkonti Overtræk på bankkonto En overtræk på bankkontoen sker, når en persons bankkontosaldo går ned til under nul, hvilket resulterer i en negativ saldo. Det sker normalt, når der ikke er flere midler på den pågældende konto, men en udestående transaktion behandles gennem kontoen, hvilket fører til, at kontohaveren pådrager sig en gæld.
  • Omsætteligt depositum (NCD) Omsætteligt depositum (NCD) Et omsætteligt depositum (NCD) refererer til et depositum med en minimum pålydende værdi på $ 100.000, selvom NCD'er typisk har en