FIFO-lommeregner - Download den gratis Excel-skabelon

Denne FIFO-lommeregner hjælper dig med at bestemme værdien af ​​din resterende lagerbeholdning Beholdningslager er en aktuel aktivkonto, der findes på balancen, der består af alle råvarer, igangværende arbejde og færdige varer, som en virksomhed har akkumuleret. Det anses ofte for at være det mest illikvide af alle omsætningsaktiver - det er således ekskluderet fra tælleren i beregningen af ​​hurtig ratio. og solgte varer Omkostninger ved solgte varer (COGS) Omkostninger med solgte varer (COGS) måler de "direkte omkostninger", der påløber i produktionen af ​​varer eller tjenester. Det inkluderer materielle omkostninger, direkte arbejdsomkostninger og direkte fabriksomkostninger og er direkte proportional med omsætningen. Når indtægterne stiger, kræves der flere ressourcer til at producere varerne eller tjenesten.COGS bruger ofte first-in-first-out First-in First-Out (FIFO) First-in First-Out (FIFO) -metoden til opgørelse af lageropgørelse er baseret på den praksis, at salg eller brug af varer følger den samme rækkefølge, som de købes i. Med andre ord fjernes de første købte eller producerede varer under FIFO-metoden og udgiftsføres først. De seneste omkostninger forbliver metoden.

Her er en forhåndsvisning af Finance FIFO-regnemaskine nedenfor:

Eksempel på FIFO Inventory Value Calculator

Download den gratis skabelon

Indtast dit navn og din e-mail i nedenstående formular og download den gratis skabelon nu!

FIFO Beholdningsværdiansættelse

Denne FIFO-regnemaskine bruger metoden first-in-first-out til værdiansættelse af lager for at komme med en slutbeholdningsværdi samt omkostninger til solgte varer. Som navnet antyder, antager denne metode, at de første varelagre, der købes, er de første, der skubbes ud til salg. Et praktisk eksempel på dette ville være en købmand. I dagligvarebutikker sælges produkter, der kommer først, først, ellers vil det gå under. De seneste omkostninger er således de, der forbliver på balancen, mens de ældre først udgiftsføres.

Overvej eksemplet på købmandsbutikken, der er nævnt tidligere. Her er et eksempel på købmandens tidsplan for køb af æbler:

  • 6. juni 2019: 100 æbler købt til $ 1,20 / æble
  • 7. juni 2019: 100 æbler købt til $ 1,45 / æble
  • 9. juni 2019: 100 æbler købt til $ 1,10 / æble

Hvis denne købmand inden den 10. juni solgte 220 æbler, hvad ville dens beholdningsværdi og COGS være?

Vi kan beregne dette ved at anvende FIFO-metoden, der bruges i Finance FIFO-lommeregner.

I henhold til tidsplanen ovenfor kan vi beregne omkostningerne ved de resterende æbler og omkostningerne ved solgte varer.

  • 6. juni 2019: 100 æbler solgt til $ 1,20 / æble = $ 120 i COGS
  • 7. juni 2019: 100 æbler solgt til $ 1,45 / æble = $ 145 i COGS
  • 9. juni 2019: 20 æbler solgt til $ 1,10 / æble = $ 22 i COGS

Derfor vil de samlede omkostninger for solgte varer være 120 + 145 + 22 = $ 287, og den resterende lagerværdi vil være 80 * 1,1 = $ 88.

Flere gratis skabeloner

For flere ressourcer, se vores forretningsskabelonbibliotek for at downloade adskillige gratis Excel-modellering, PowerPoint-præsentation og Word-dokumentskabeloner.

  • Excel-modelleringsskabeloner Excel & finansielle modelskabeloner Download gratis finansielle modelskabeloner - Finans regnearkbibliotek indeholder en 3-opstillet finansiel modelskabelon, DCF-model, gældsplan, afskrivningsplan, kapitaludgifter, renter, budgetter, udgifter, prognoser, diagrammer, grafer, tidsplaner , værdiansættelse, sammenlignelig virksomhedsanalyse, flere Excel-skabeloner
  • PowerPoint-præsentationsskabeloner
  • Transaktionsdokumentskabeloner Skabeloner Gratis forretningsskabeloner, der kan bruges i dit personlige eller professionelle liv. Skabeloner inkluderer Excel, Word og PowerPoint. Disse kan bruges til transaktioner, juridisk, økonomisk modellering, økonomisk analyse, forretningsplanlægning og forretningsanalyse.
  • Finance Template Marketplace NY Template Marketplace Finance har skabt en ny platform med skræddersyede forretningsskabeloner til finansielle analytikere over hele verden. Tjek Finance Marketplace og tag din