Pro Forma - Definition, anvendelser i resultatopgørelser og hensigtserklæringer

Pro forma er latin for "som et spørgsmål om" eller "for formens skyld." Det bruges primært i henvisning til præsentation af information på en formel måde, forudsat eller forudsigelse. Dybest set er det et beslutningsværktøj, der hjælper virksomheder med at håndtere virkningen af ​​fremtidens usikkerhed ved at undersøge historiske data og tendenser. oplysninger, der muligvis ikke er tilgængelige.

Pro Forma

I de fleste tilfælde bruges pro formadokumentation til at præsentere en rimelig gengivelse af, hvordan en forventet begivenhed vil se ud, ofte en kontant udgift for forsendelser. Pro forma-udsagn viser de underliggende antagelser om forsendelsen, og hvordan dokumentationen vil se ud, hvis antagelserne er bevist rigtige.

Pro Forma resultatopgørelser

Proforma-erklæringer er nyttige med hensyn til sporing af fremtidig økonomisk retning Indtjeningsvejledning En indtjeningsvejledning er den information, der gives af ledelsen i et børsnoteret selskab om dets forventede fremtidige resultater, herunder skøn og begivenheder, ofte med nogle historiske tal for at redegøre for, hvad de forventede resultater skal se ud. I tilfælde af at de forventede tal viser, at overskuddet sandsynligvis falder, giver proforma-erklæringen en virksomhed mulighed for at se behovet for ændringer i sine aktiviteter for at forhindre nedsat rentabilitet. Ændringerne kan omfatte nedskæring af omkostninger eller stigning i prisen på varer og tjenester.

Pro forma-resultatopgørelser er vigtige på grund af de oplysninger, de kan tilbyde en virksomhed. Hvis den for eksempel forbereder sig på at producere nye varer, kan årsregnskabet hjælpe med at forudsige, om produktionen af ​​de nye varer vil medføre, at udgifterne stiger. Dette gør det muligt for virksomheden at imødekomme ethvert potentiale for fortjeneste / tab ved at ændre produktionsstrategi, materialer eller endda hastigheden ved eller tidspunktet for produktionen af ​​varerne.

Letters of Intent

Pro forma-dokumenter, i enhver form, er stort set som hensigtserklæringer Letter of Intent (LOI) Download Finance's Letter of Intent (LOI) skabelon. Et LOI beskriver vilkår og aftaler for en transaktion, inden de endelige dokumenter underskrives. De vigtigste punkter, der typisk er inkluderet i en hensigtserklæring, inkluderer: transaktionsoversigt og struktur, tidslinje, due diligence, fortrolighed, eksklusivitet, udtrykke, hvordan en faktura eller transaktion forventes at se ud efter afslutning. Dokumenterne bruges ofte til at udtrykke interesse for forretningstransaktioner eller afsløre det tilsigtede formål og resultatet af transaktionen.

Alle dokumenter, der beskæftiger sig med en virksomhed og dens indtjening, skal følge de almindeligt accepterede regnskabsprincipper (GAAP) GAAP GAAP eller generelt accepterede regnskabsprincipper er et almindeligt anerkendt sæt regler og procedurer designet til at styre virksomhedernes regnskabsmæssige og økonomiske rapportering. GAAP er et omfattende sæt regnskabspraksis, der blev udviklet i fællesskab af Financial Accounting Standards Board (FASB) og den, der blev oprettet af Securities Exchange Commission (SEC). For små virksomheder kræver ansøgning om et Small Business Administration-lån ofte fremlæggelse af et pro forma-finansielt dokument. Uanset hvilken arena et pro forma-dokument bruges i, er det et vigtigt redskab til at forudsige resultater og sikre, at de ønskede resultater bliver opfyldt.

Yderligere ressourcer

Finance tilbyder Financial Modelling & Valuation Analyst (FMVA) ™ FMVA®-certificering Deltag i 350.600+ studerende, der arbejder for virksomheder som Amazon, JP Morgan og Ferrari-certificeringsprogram for dem, der ønsker at tage deres karriere til det næste niveau. For at fortsætte med at lære og fremme din karriere vil følgende finansressourcer være nyttige:

  • Fragtbevis Et fragtbevis er et dokument, der bekræfter modtagelse af afsendt gods. Lading er processen med at indlæse gods eller forsendelse i et skib.
  • Fortroligt informationsmemorandum (CIM) CIM - fortroligt informationsmemorandum Et fortroligt informationsmemorandum (CIM) er et dokument, der bruges i M&A til at formidle vigtig information i en salgsproces. Vejledning, eksempler og skabelon
  • Kildedokumenter Kildedokumenter Papirsporet af en virksomheds finansielle transaktioner kaldes regnskabsmæssigt kildedokumenter. Uanset om der skrives checks, der skal udbetales, salg foretages for at generere kvitteringer, faktureringsfakturaer sendes af leverandører, eller arbejdstid registreres på en medarbejders tidsark - alle de respektive dokumenter er kildedokumenter.
  • Tre årsregnskaber Tre årsregnskaber De tre regnskaber er resultatopgørelsen, balancen og pengestrømsopgørelsen. Disse tre kerneudsagn er kompliceret