Comptroller - Ansvar, funktioner, uddannelseskrav

En controller er en ledende medarbejder, der er ansvarlig for at føre tilsyn med regnskabsmæssig og finansiel rapportering af en virksomhed, non-profit organisation eller statslig enhed. Comptroller af et selskab Corporation Et selskab er en juridisk enhed oprettet af enkeltpersoner, aktionærer eller aktionærer med det formål at fungere med overskud. Virksomheder har lov til at indgå kontrakter, sagsøge og sagsøges, egne aktiver, eftergive føderale og statslige skatter og låne penge fra finansielle institutioner. fører tilsyn med og gennemgår vigtige økonomiske rapporter til offentliggørelse, såsom resultatopgørelse Resultatopgørelse Resultatopgørelsen er et af en virksomheds kerneopgørelser, der viser deres overskud og tab over en periode.Fortjenesten eller tabet bestemmes ved at tage alle indtægter og trække alle omkostninger fra både drifts- og ikke-driftsaktiviteter. Denne opgørelse er et af tre udsagn, der anvendes i både virksomhedsfinansiering (inklusive finansiel modellering) og regnskab. , balance og pengestrømsopgørelser Skabelon for pengestrømsopgørelse Denne skabelon for pengestrømsopgørelse giver dig et fundament til at registrere drifts-, investerings- og finansiering af pengestrømme årligt. Pengestrømsopgørelsen (også kaldet pengestrømsopgørelsen) er et af de tre nøgletal, der rapporterer de genererede og brugte likvide beholdninger i en bestemt periode.og pengestrømsopgørelser Pengestrømsopgørelsesskabelon Denne pengestrømsopgørelsesskabelon giver dig et fundament til at registrere drifts-, investerings- og finansiering af pengestrømme årligt. Pengestrømsopgørelsen (også kaldet pengestrømsopgørelsen) er et af de tre nøgletal, der rapporterer de genererede og brugte likvide beholdninger i en bestemt periode.og pengestrømsopgørelser Pengestrømsopgørelsesskabelon Denne pengestrømsopgørelsesskabelon giver dig et fundament til at registrere drifts-, investerings- og finansiering af pengestrømme årligt. Pengestrømsopgørelsen (også kaldet pengestrømsopgørelsen) er et af de tre nøgletal, der rapporterer de genererede og brugte likvide beholdninger i en bestemt periode.

Comptroller tema

Arbejdet med en computer

Som ledende medarbejder på øverste niveau overvåger en registerfører regnskab og økonomi. Regnskabsføreren er typisk regnskabschef, da han / hun er ansvarlig for at sikre, at alle finansielle rapporter er nøjagtige - især de rapporter, der kræves af børsnoterede virksomheder Privat vs Offentlig virksomhed Den største forskel mellem et privat vs offentligt selskab er, at aktier i et offentligt selskab handles på en børs, mens et privat selskabs aktier ikke handles. , såsom resultatopgørelse og balance Balance Balancen er en af ​​de tre grundlæggende finansielle opgørelser. Disse udsagn er nøglen til både økonomisk modellering og regnskab. Balancen viser virksomhedens samlede aktiver, og hvordan disse aktiver finansieres gennem enten gæld eller egenkapital. Aktiver = passiver + egenkapital. I den henseendehan / hun fungerer som en revisionschef.

De kan også være ansvarlige for at overvåge budgettet og udvikle og gennemføre intern finanskontrol. De er ofte forpligtet til at medtegne udgifter og overvåge budgetteringsudgifter og store kapitalinvesteringer.

I nogle virksomheder kan stillingen være under virksomhedens økonomidirektør (CFO). I andre, normalt mindre virksomheder, kan den registeransvarlige også besætte stillingen som økonomidirektør, eller virksomhedens økonomidirektør kan effektivt påtage sig opgaverne, selv uden at have den specifikke jobtitel.

Organisatorisk kort over computeren

Typer af controllere

  • I virksomheder - fører tilsyn med regnskabsmæssig og økonomisk rapportering.
  • I nonprofitorganisationer - Overvåger regnskab for en nonprofit enhed og sørger for, at alle donationer og udgifter registreres og spores korrekt. Han / hun er også ansvarlig for enhver påkrævet finansiel offentlig rapportering eller rapportering til en bestyrelse.
  • I regeringen - Arbejdsopgaverne i en regeringsstilling varierer alt efter positionens nøjagtige karakter, skønt den finansielle rolle for finansielt tilsyn forbliver en konstant. For eksempel overvåger Comptroller General i USA General Accountability Office (GAO).

Comptroller vs Controller

De to betegnelser forveksles undertiden med hinanden. Dybest set er der ingen forskel med hensyn til funktion. Faktisk kommer oprindelsen af ​​ordet "comptroller", selvom det oprindeligt er fransk i afledning, i moderne brug fra en stavefejl på "controller". De to termer kan næsten udskiftes til alle praktiske formål.

Den nuværende skelnen er, at i USA og Commonwealth-landene anvendes titlen "controller" ikke på regeringsstillinger. Kun titlen "comptroller" bruges i offentlige indstillinger. Derfor ses jobtitlen "controller" kun i den private sektor, skønt den kan eksistere i enten en profit-virksomhed eller en privat non-profit organisation.

Uddannelseskrav og færdigheder

At være en controller kræver erhvervelse af bred og dyb viden om regnskabsprincipper, økonomisk modellering og forretningspraksis. Fordi de er ansvarlige for nøjagtigheden af ​​den økonomiske rapportering, indtager de en position, der bærer et højt niveau af ansvarlighed.

De har typisk en grad som certificeret revisor eller certificeret ledelsesregnskab. De kan også have avanceret certificering såsom en certificeret intern revisor eller en statslig økonomichef.

Yderligere ressourcer

Finans er den officielle udbyder af Financial Modellering and Valuation Analyst (FMVA) ™ FMVA®-certificering Deltag i 350.600+ studerende, der arbejder for virksomheder som Amazon, JP Morgan og Ferrari-certificeringsprogram, der er designet til at omdanne enhver til en verdensklasse finansanalytiker. For at fortsætte med at lære og udvikle din viden om økonomisk analyse anbefaler vi stærkt de yderligere ressourcer nedenfor:

  • Analyse af årsregnskaber Analyse af regnskaber Sådan udføres analyse af regnskaber. Denne vejledning vil lære dig at udføre regnskabsanalyse af resultatopgørelse, balance og pengestrømsopgørelse inklusive margener, nøgletal, vækst, likviditet, gearing, afkast og rentabilitet.
  • CPA vs CFA® CPA vs CFA® Når du overvejer en karriere inden for virksomhedsfinansiering eller kapitalmarkederne, vil du ofte høre folk spørge: "Skal jeg få en CPA eller CFA?" og "Hvilket er bedre?". I denne artikel vil vi skitsere ligheder og forskelle mellem CPA og CFA betegnelser og forsøge at styre dig i den rigtige retning omkring
  • Forensic Audit Guide Forensic Audit Guide En Forensic Audit er en detaljeret revision af en virksomheds optegnelser, der skal bruges i en domstol i en retssag. Revisorer, advokater og økonomiprofessionelle er alle involveret. I en sådan revision vil de lede efter korruption, interessekonflikter, bestikkelse, afpresning, misbrug af aktiver, økonomisk svindel
  • Top Finance-certificeringer Top Finance-certificeringer Liste over de bedste finansieringscertificeringer. Få et overblik over de bedste økonomiske certificeringer for fagfolk over hele verden, der arbejder i marken. Denne guide sammenligner de 6 bedste programmer til at blive en certificeret finansanalytiker fra forskellige programudbydere som CFA, CPA, CAIA, CFP, FRM, FMVA