Internationale obligationer - Definition og oversigt over værdipapirer

Internationale obligationer er obligationer Obligationer Obligationer er obligationer med fast indkomst, der udstedes af virksomheder og regeringer for at rejse kapital. Obligationsudstederen låner kapital fra obligationsejeren og foretager faste betalinger til dem med en fast (eller variabel) rente i en bestemt periode. udstedt af et land eller selskab, der ikke er indenlandsk for investoren. Det internationale obligationsmarked ekspanderer hurtigt, da virksomheder fortsat søger den billigste måde at låne penge på. Ved at udstede gæld på internationalt plan kan en virksomhed nå ud til flere investorer. Det hjælper også potentielt med at mindske regulatoriske begrænsninger.

Internationale obligationer

Hurtige resumépoint

  • De tre kategorier af internationale obligationer er indenlandske obligationer, euroobligationer og udenlandske obligationer.
  • Under obligationer i dollar er der Yankee-obligationer og Eurodollar-obligationer.
  • Obligationer, der ikke er i dollar, sælges og handles på indenlandske markeder, udenlandske markeder og euromarkeder.

Tre kategorier af internationale obligationer

Der er tre generelle kategorier for internationale obligationer: indenlandske, euro og udenlandske. Kategorierne er baseret på udstederens land (hjemsted), investorens land og de anvendte valutaer.

  • Indenlandske obligationer : Udstedes, garanteres og handles derefter med valutaen og reglerne i låntagerens land.
  • Eurobonds : garanteres af et internationalt selskab, der bruger indenlandsk valuta og handles derefter uden for landets hjemmemarked.
  • Udenlandske obligationer : Udstedt i et indenlandsk land af et udenlandsk selskab under anvendelse af det indenlandske lands regler og valuta.

For eksempel:

  • Indenlandske obligationer: Et britisk selskab udsteder gæld i Storbritannien med hovedstolen og rentebetalingerne baseret på eller denomineret i britiske pund.
  • Eurobonds: Et britisk selskab udsteder gæld i USA med hovedstol og rentebetalinger i pund.
  • Udenlandske obligationer: Et britisk selskab udsteder gæld i USA med hovedstol og rentebetalinger i dollar.

Dollarbaserede obligationer

Dollarn-denominerede obligationer udstedes i amerikanske dollars og tilbyder investorer flere valgmuligheder for at øge mangfoldigheden. De to typer dollar-obligationer er Eurodollar-obligationer og Yankee-obligationer. Forskellen mellem de to obligationer er, at Eurodollar-obligationer handles uden for hjemmemarkedet, mens Yankee-obligationer udstedes og handles i USA.

1. Eurodollar-obligationer

Eurodollar-obligationer er den største komponent i Eurobond-markedet. En Eurodollar-obligation skal være denomineret i amerikanske dollars og skrives af et internationalt selskab. Da Eurodollar-obligationer ikke er registreret i SEC, kan de ikke sælges til den amerikanske offentlighed. De kan dog handles på det sekundære marked. Selvom mange porteføljer inkluderer Eurodollar-obligationer i amerikanske porteføljer, deltager ikke amerikanske investorer i det primære marked Primært marked Det primære marked er det finansielle marked, hvor nye værdipapirer udstedes og bliver tilgængelige for handel af enkeltpersoner og institutioner. Kapitalmarkedernes handelsaktiviteter er adskilt i det primære og det sekundære marked. for sådanne obligationer. Derfor er det primære marked domineret af udenlandske investorer.

2. Yankee obligationer

Yankee obligationer er en anden type dollar-denominerede obligationer. I modsætning til Eurodollar-obligationer er Yankee-obligationernes målmarked imidlertid inden for USA. Disse obligationer udstedes af et udenlandsk selskab eller land, der har registreret sig i Securities and Exchange Commission (SEC) Securities and Exchange Commission (SEC) US Securities and Exchange Commission, eller SEC, er et uafhængigt agentur fra den amerikanske føderale regering, der er ansvarlig for at implementere føderale værdipapirlove og foreslå værdipapirregler. Det har også ansvaret for vedligeholdelse af værdipapirindustrien og aktie- og optionskurser. Da Yankee-obligationer er beregnet til at blive købt af amerikanske borgere på det primære marked, skal de følge regler fastsat af SEC. For eksempel,det selskab, der udsteder obligationen, skal være økonomisk stabil og være i stand til at foretage betalinger i løbet af obligationens periode.

Ikke-dollar-obligationer

Ikke-dollar-denominerede internationale obligationer er alle udstedelser denomineret i andre valutaer end dollar. Da der er valutaudsving, står amerikanske investorer over for spørgsmålet om, hvorvidt der skal sikres Sikring Afdækning er en finansiel strategi, der skal forstås og bruges af investorer på grund af de fordele, den giver. Som en investering beskytter den den enkeltes økonomi mod at blive udsat for en risikabel situation, der kan føre til værditab. deres valutaeksponering. De forskellige typer obligationer, der ikke er i dollar, afhænger af udstederens hjemsted og placeringen af ​​det primære handelsmarked Primært marked Det primære marked er det finansielle marked, hvor nye værdipapirer udstedes og bliver tilgængelige for handel af enkeltpersoner og institutioner.Kapitalmarkedernes handelsaktiviteter er adskilt i det primære og det sekundære marked. . De tre hovedtyper er hjemmemarkedet, det udenlandske marked og euromarkedet.

1. Indenlandske marked

Det indenlandske marked inkluderer obligationer, der udstedes af en låntager i deres hjemland ved hjælp af landets valuta. Indenlandske markeder har haft betydelig vækst af flere grunde. Først og fremmest for virksomheder giver udstedelse af gæld i den indenlandske valuta dem mulighed for bedre at matche forpligtelser med aktiver. Ved at gøre det behøver de heller ikke bekymre sig om valutakursrisikoen. Også ved at udstede gæld på dollarmarkeder og hjemmemarkedet får virksomheder adgang til flere investorer. Dette giver dem mulighed for at opnå en bedre lånerente.

2. Udenlandske marked

Det udenlandske obligationsmarked inkluderer de obligationer, der sælges i et land ved hjælp af landets valuta, men udstedt af en ikke-indenlandsk låntager. For eksempel er Yankee-obligationsmarkedet den amerikanske dollarversion af dette marked. Dette skyldes, at de sælges i USA ved hjælp af dollar, men udstedes af et syndikat uden for USA. Andre eksempler inkluderer Samurai-markedet og Bulldog-markedet. Samurai-markedet er obligationer udstedt i yen i Japan, men af ​​ikke-japanske låntagere. Bulldog-markedet er obligationer udstedt i pund udstedt i Storbritannien af ​​ikke-brtiske grupper.

3. Euromarked

Værdipapirer, der udstedes på det internationale marked, kaldes euroobligationer. Dette marked omfatter alle de obligationer, der ikke er udstedt på et hjemmemarked og kan udstedes i enhver valuta. Eurodollar-obligationer er et eksempel på en amerikansk dollar-denomineret version af en Eurobond, da de sælges på de internationale markeder.

Obligationerne er for det meste skrevet af et internationalt syndikat og sælges samtidigt på flere forskellige nationale markeder. Udstedere af euroobligationer inkluderer internationale selskaber, overnationale virksomheder og lande.

Yderligere ressourcer

Tak, fordi du læste Finans's artikel om internationale obligationer. For at fortsætte med at lære og fremme din karriere anbefaler vi disse yderligere finansressourcer:

  • Obligationer Obligationer Obligationer er obligationer med fast indkomst, der udstedes af virksomheder og regeringer for at rejse kapital. Obligationsudstederen låner kapital fra obligationsejeren og foretager faste betalinger til dem med en fast (eller variabel) rente i en bestemt periode.
  • Obligationsvurderinger Obligationsvurderinger Obligationsvurderinger er repræsentationer af kreditværdigheden for virksomheds- eller statsobligationer. Ratingerne offentliggøres af kreditvurderingsbureauer og giver evalueringer af en obligationsudsteders økonomiske styrke og kapacitet til at tilbagebetale obligationens hovedstol og renter i henhold til kontrakten.
  • Yield Curve Yield Curve Yield Curve er en grafisk gengivelse af gældsrenten i en række løbetider. Det viser det afkast, en investor forventer at tjene, hvis han låner sine penge i en given periode. Grafen viser en obligations rente på den lodrette akse og tiden til løbetid på tværs af den vandrette akse.
  • Inverteret rentekurve Inverteret rentekurve En inverteret rentekurve indikerer ofte føringen til en recession eller økonomisk afmatning. Rentekurven er en grafisk repræsentation af forholdet mellem den rente, der betales af et aktiv (normalt statsobligationer) og løbetiden.