Form 10-Q - Oversigt, inklusioner og vigtighed

Form 10-Q er en rapport - krævet af Securities and Exchange Commission (SEC) - der skal indgives kvartalsvis af alle offentlige virksomheder. Formularen ligner Form 10-K 10-K Form 10-K er en detaljeret årsrapport, der skal indsendes til US Securities and Exchange Commission (SEC). Arkiveringen giver et omfattende resumé af en virksomheds præstationer for året. Den er mere detaljeret end årsrapporten, der sendes til aktionærerne; den indeholder dog typisk færre detaljer, og de inkluderede regnskaber er typisk ikke revideret. Tre kvartalsformularer 10-Q skal indgives hvert år - et selskab inkluderer derefter det sidste regnskabsår Regnskabsåret (regnskabsåret) Et regnskabsår (regnskabsåret) er en periode på 12 måneder eller 52 uger, der bruges af regeringer og virksomheder til regnskabsformål til formulere årlige finansielle rapporter.Et regnskabsår (FY) følger ikke nødvendigvis kalenderåret. Det kan være en periode som 1. oktober 2009 - 30. september 2010. rapportering om formular 10-K.

Form 10-Q

Form 10-Q bruges til at sammenligne et selskabs tidligere finansielle kvartal med dets nuværende finansielle kvartal. SEC designet og krævede formularen - i henhold til Securities Exchange Act of 1934 - til at hjælpe med at holde investorer informeret om den økonomiske sundhed og hændelser i de virksomheder, de investerer i eller kan vælge at investere i.

Resumé:

  • Form 10-Q er en SEC-påkrævet form, der giver en sammenligning af et selskabs tidligere kvartalsregnskaber med dets aktuelle regnskaber.
  • Registreringskravene for en virksomhed afhænger af dens klasse; store accelererede arkiver skal indsende formular 10-Q inden for 40 dage fra udgangen af ​​deres respektive finanspolitiske kvartal, accelererede og ikke-accelererede filers får 45 dage.
  • Formularen er vigtig, fordi den giver investorer information om en virksomheds økonomiske situation og fremskridt, hvilket hjælper dem med at afgøre, om de skal investere i selskabets aktier eller andre værdipapirer.

Arkiveringsformular 10-Q

Det er vigtigt at lære om de tre klasser af filers, fordi hver klasse er underlagt et andet krav med hensyn til, hvornår dets formular 10-Q skal indgives.

Virksomheder, der er kendt som store accelererede arkiver - dem med en float på $ 700 millioner eller mere - eller accelererede filers - dem med $ 75 millioner til $ 699 millioner float - skal indsende en formular 10-Q inden for et bestemt antal dage fra slutningen af deres finanspolitiske kvartal. For store accelererede arkiver er det 40 dage; accelererede arkiver får yderligere fem dage til at arkivere.

Den tredje og sidste klasse af filer er den ikke-accelererede fil. De er virksomheder med en offentlig float, der er mindre end 75 millioner dollars. Sådanne virksomheder får, som accelererede arkiver, 45 dage fra udgangen af ​​deres finanspolitiske kvartal til at indgive deres formular.

Hvad er Public Float?

Selvom det ikke er direkte relateret til Form 10-Q, er udtrykket "float" vigtigt i forbindelse med arkivering, fordi det bestemmer, hvordan virksomheder klassificeres, hvilket bestemmer, hvornår de skal indsende en Form 10-Q.

Public float - ellers kendt som free float Free float Free float, også kendt som public float, refererer til aktierne i et selskab, der kan handles offentligt og ikke er begrænset (dvs. ejet af insidere). Med andre ord bruges udtrykket til at beskrive det antal aktier, der er tilgængeligt for offentligheden til handel på det sekundære marked. - er den procentdel eller antallet af aktier, et selskab har, som ejes af offentlige investorer. Det betyder, at aktierne i øjeblikket ikke ejes af officerer i virksomheden, investorer med en bestemmende andel i virksomheden (som ofte er det samme som selskabsofficerer), regeringer eller promotorer. I det væsentlige består float af alle et selskabs frit handlede almindelige aktier.

Hvad er der i form 10-Q, og hvorfor det er vigtigt

Form 10-Q inkluderer finansielle oplysninger om en virksomhed og sammenligner sidste kvartals finansielle tal med virksomhedens nuværende økonomiske tal.

Derudover dokumenterer formularen 10-Q virksomhedsledelsens dissektion og analyse af virksomhedens årsregnskab Reviderede årsregnskaber Offentlige virksomheder er ifølge loven forpligtet til at sikre, at deres årsregnskab revideres af en registreret CPA. Formålet med den uafhængige revision er at give sikkerhed for, at ledelsen har aflagt årsregnskab, der er uden væsentlig fejl. Reviderede årsregnskaber hjælper beslutningstagere såvel som deres noter om eventuelle abnormiteter eller interessepunkter i forbindelse med årsregnskabet.

Hvorfor er dette vigtigt? Det giver et øjebliksbillede af en virksomheds resultater over en periode på tre måneder. Det gør det muligt for investorer at evaluere en virksomheds økonomiske fremskridt (eller mangel på dem) og måle, hvor stærke de er økonomisk. Dette er vigtig information for investorer, fordi det hjælper med at diktere, hvordan de investerer i en virksomhed, eller måske endnu vigtigere, om de overhovedet skal investere i en virksomhed.

Yderligere ressourcer

Finance tilbyder Financial Modelling & Valuation Analyst (FMVA) ™ FMVA®-certificering Deltag i 350.600+ studerende, der arbejder for virksomheder som Amazon, JP Morgan og Ferrari-certificeringsprogram for dem, der ønsker at tage deres karriere til det næste niveau. For at fortsætte med at lære og fremme din karriere vil følgende finansressourcer være nyttige:

  • Indtjeningsvejledning Indtægtsvejledning En indtjeningsvejledning er den information, der gives af ledelsen i et børsnoteret selskab om dets forventede fremtidige resultater, herunder skøn
  • Form 11-K Form 11-K Form 11-K - en af ​​mange krævet af børsnoterede virksomheder - er en Securities and Exchanges Commission (SEC) form, der skal indgives årligt. Formularen indeholder oplysninger om aktiekøb foretaget af medarbejdere samt opsparingsplaner, der ejer interesser i værdipapirer, der er registreret i henhold til Securities Act of 1933.
  • Typer af SEC-arkiveringer Typer af SEC-arkiveringer US SEC gør det obligatorisk for børsnoterede virksomheder at indsende forskellige typer SEC-arkiveringer, formularer inkluderer 10-K, 10-Q, S-1, S-4, se eksempler. Hvis du er en seriøs investor- eller finansprofessional, vil det at vide og være i stand til at fortolke de forskellige typer SEC-arkivering hjælpe dig med at træffe informerede investeringsbeslutninger.
  • US EDGAR US - EDGAR EDGAR er en database, hvor amerikanske offentlige virksomheder arkiverer lovgivningsmæssige dokumenter såsom årsrapporter, kvartalsrapporter, 10-k, 10-q, prospekt og mere. EDGAR står for Electronic Data Gathering, Analysis & Retrieval og er en søgbar database med arkivering af dokumenter til amerikanske virksomheder.