Kommerciel forsikringsmægler - Oversigt, hvad mæglere faktisk gør!

En kommerciel forsikringsmægler er en person, der har til opgave at fungere som formidler Finansiel formidler En finansiel formidler henviser til en institution, der fungerer som en mellemmand mellem to parter for at lette en finansiel transaktion. De institutioner, der almindeligvis omtales som finansielle formidlere, omfatter forretningsbanker, investeringsbanker, gensidige fonde og pensionskasser. mellem forsikringsudbydere og kunder. I dag kan forsikringspoliceområdet være skræmmende, da det er fyldt med sofistikeret terminologi og lige så komplekse procedurer. Eksistensen af ​​kommercielle forsikringsmæglere går langt med at forhindre kunder i at gå vild i havet af pålidelige og skruppelløse forsikringsudbydere.

Kommerciel forsikringsmægler, der hjælper klienter

Før en virksomhedsejer skynder sig at ansætte en kommerciel forsikringsmægler, er der et par ting, der skal overvejes. Læs videre for at lære mere om kommercielle forsikringsmæglere.

Kommerciel forsikringsmægler vs. agent

Den første ting man skal huske på er, at en kommerciel forsikringsmægler ikke er den samme som en agent. Ofte bruger virksomhedsejere, der er nye inden for forsikringsområdet, disse udtryk ombytteligt. Sandheden er, at de er to forskellige fagfolk, der hver tilbyder forskellige tjenester. Bortset fra det faktum, at de begge sælger kommercielle forsikringspolicer, er der meget lidt lighed mellem dem.

En kommerciel forsikringsmægler går ud af hans måde at finde hans eller hendes kunder de bedste kommercielle forsikringspolicer. Det betyder, at de ikke er bundet til en enkelt forsikringsudbyder. Og da deres job involverer sammenligning af præmier Standardrisikopræmie En standardrisikopræmie er faktisk forskellen mellem et gældsinstruments rentesats og den risikofrie rente. Standardrisikopræmien findes for at kompensere investorer for en virksomheds sandsynlighed for misligholdelse af deres gæld. på tværs af en række virksomheder, er de mere tilbøjelige til at finde lave forsikringssatser. Ideelt set arbejder en kommerciel forsikringsmægler i kundernes bedste interesse.

Derimod arbejder en kommerciel forsikringsagent for et bestemt forsikringsselskab ved at markedsføre og reklamere for sine kommercielle forsikringsprodukter. I høj grad begrænser praksis kundens muligheder for at sammenligne forsikringsprodukter. Så mens en kommerciel forsikringsmægler repræsenterer forsikringskøbere, repræsenterer en agent forsikringssælgere.

Kommerciel forsikringsmægler vs. agent - diagram

De mest populære træk hos kommercielle forsikringsmæglere

For enhver virksomhedsejer er valg af en kvalificeret kommerciel forsikringsmægler en vigtig beslutning, der vil resultere i en betydelig indvirkning på forretningsdriften. For at få de bedste tjenester skal du kigge efter følgende kvaliteter hos potentielle forsikringsmæglere:

1. Viden og erfaring

Virksomheder står over for et væld af risici, der spænder fra strategiske til økonomiske og overholdelsesrisici Dodd-Frank Act Dodd-Frank Act, eller Wall Street Reform and Consumer Protection Act of 2010, blev vedtaget i lov under Obama-administrationen som et svar til finanskrisen i 2008. Det forsøgte at indføre betydelige ændringer i finansreguleringen og skabe nye regeringsorganer, der havde til opgave at gennemføre de forskellige klausuler i loven. . Nogle risici kan medføre ødelæggende virkninger på forretningsdriften, hvorfor det er afgørende at få en kommerciel forsikringspolice, der beskytter virksomheden og dens aktiver.

En kommerciel forsikringsmægler hjælper virksomhedsejere med at vurdere de risici, deres firmaer står over for. Dermed er forsikringsmægleren i stand til at anbefale den bedste forsikringspolice, der adresserer de identificerede risici. Afhængig af den aktuelle situation kan en kommerciel forsikringsmægler også henvise dig til en advokat Advokat Lønvejledning I denne advokatløneguide præsenterer vi en oversigt over flere advokatjobs og deres tilsvarende midtpunktslønninger for 2018. En advokat, også kaldet en advokat , er en professionel, der praktiserer jura. Ansvar inkluderer at give juridisk rådgivning til klienter under retssager og juridiske forhandlinger. eller revisor, hvis der er behov for yderligere konsultation.

2. Stærk arbejdsmoral

Professionelle kommercielle forsikringsmæglere er også kendt for deres stærke arbejdsmoral. Det betyder, at de arbejder utrætteligt for at sikre, at deres kunder får det, de ønsker. Efter at have identificeret den ideelle forsikringspolitik, guider en sådan mægler dig gennem ansøgningsprocessen.

Virksomhedsejere, der ansøger om sådanne politikker for første gang, vil finde sådan vejledning og support utrolig værdifuld. Enhver kan sælge forsikringsdækning, men kun en god mægler vil arbejde med kunder overalt, selv når deres virksomheds behov ændrer sig.

3. Gode kommunikationsevner

Forholdet mellem en kommerciel forsikringsmægler og hans klient skal være gensidig respekt og konstant kommunikation. Vær forsigtig med mæglere, der er mere tilbøjelige til at sælge forsikringsprodukter, der ikke opfylder kundens behov. Ideelt set er en god mægler en, der først lytter til sin kunde under hensyntagen til de specifikke behov, der skal løses.

Når han først har fået en god forståelse af kundens forretningsbehov, undersøger han forskellige forsikringsprodukter, der passer til scenariet. Derefter tilbyder han sin klient de forskellige muligheder og rådgiver ham om, hvilken der er bedst. Når man forklarer de forskellige forsikringspolicer, der kan gavne hans kunder, forklarer en god mægler både styrker og svagheder ved hver forsikringspolice.

4. Fremragende kundesupport

De fleste kunder kan ikke lide at ændre politikker eller mæglere ofte. For at forhindre et sådant scenario skal en kommerciel forsikringsmægler yde fremragende kundeservice. Det indebærer at foretage ordentlig forskning på forhånd, så han er forberedt med alle svarene på de spørgsmål, som hans klient måtte stille.

Et andet aspekt af at levere kvalitetsservices involverer kommunikation af gode eller dårlige nyheder vedrørende forsikringspolicen uden forsinkelse. Kunder vil sandsynligvis etablere langvarige relationer med pålidelige mæglere, der beviser, at de effektivt kan håndtere deres konti.

5. Tilgængelighed

De bedste kommercielle forsikringsmæglere er dem, der kan nås når som helst på dagen eller natten. Selv når de har travlt, får sådanne mæglere tid til at vende tilbage til deres kunder og give den nødvendige feedback. Den specifikke form for kommunikation, som mægleren bruger, betyder ikke noget. Det der betyder noget er at give hurtig feedback til sine kunder.

Hvorfor ansætte en kommerciel forsikringsmægler?

En kommerciel forsikringsmægler kan være værdifuld af følgende årsager:

1. Upartisk rådgivning

Uden tvivl er den primære fordel ved at udnytte en kommerciel forsikringsmæglers tjenester den upartiske og upartiske information og rådgivning, der ydes af denne ekspert. Da disse mæglere har forbindelser med masser af forskellige forsikringsudbydere, er de i en bedre position til at identificere politikker, der kan fungere til fordel for deres kunder. I modsætning til en kommerciel forsikringsagent er en mægler ikke i gæld til et bestemt forsikringsselskab.

En mægler er i stand til at foretage provision uanset hvilket forsikringsselskab han leder sine kunder til. Faktisk tager de fleste mæglere tid til at analysere forskellige forsikringspolicer, før de anbefaler det bedste til deres kunder. En forsikringsagent vil derimod være tilbøjelig til at dirigere sine kunder til det bestemte firma, som han er tilknyttet. Det betyder, at en kommerciel forsikringsagent ikke altid tilbyder de bedste forsikringssatser på markedet.

2. Afbøde forretningsrisici

En række virksomhedsejere er ikke opmærksomme på de mange risici, som deres virksomheder er udsat for. Ofte er dette ikke på grund af mangel på behørig omhu, men fordi de ikke har fået den rigtige vejledning. En professionelt kvalificeret kommerciel forsikringsmægler vil udføre en detaljeret analyse af virksomheden med det formål at identificere eventuelle risici, der kan skade din virksomhed. En sådan ekspert vil ikke vige tilbage fra at informere sin klient om, at det at have for mange kreditorer kan køre hans firma konkurs.

Andre risici, som en virksomhed sandsynligvis står over for, har at gøre med overholdelsesproblemer, operationelle aktiviteter og endda omdømme risici. Efter at have identificeret disse risici går en kommerciel forsikringsmægler derefter ud af hans måde at finde mulige løsninger til at afbøde disse risici.

Vigtigste takeaways

Virksomhedsejere skal sikre, at de opnår de rigtige kommercielle forsikringspolicer, der dækker deres virksomheder. Desværre står de ofte over for mange ansvarsområder, der forhindrer dem i at undersøge forsikringspolicer. Nogle af disse virksomhedsejere, der forsøger at lede efter en god forsikringspolice i sig selv, ender med at blive ofre for ulovlige forsikringsselskaber.

Den bedste måde at gøre dette på er at ansætte en kommerciel forsikringsmægler. Dette er en ekspert, der fungerer som mellemmand mellem velrenommerede forsikringsselskaber og klienten. Disse mæglere sætter deres kunders behov først foran forsikringsudbyderens behov. På denne måde er de i stand til at finde kommercielle forsikringspolicer, der tilbyder tilstrækkelig dækning med meget overkommelige præmier.

Yderligere ressourcer

Finance er en førende udbyder af finansielle modelleringskurser for finans- og forsikringsfolk. For at hjælpe dig med at fremme din karriere, tjek de yderligere ressourcer nedenfor:

  • Kommerciel ejendomsmægler Kommerciel ejendomsmægler En kommerciel ejendomsmægler er en mellemmand mellem sælgere og købere af erhvervsejendomme, der hjælper klienter med at sælge, lease eller købe erhvervsejendom. En kommerciel ejendomsmægler har friheden til at arbejde enten som en uafhængig agent eller som medlem af et kommercielt ejendomsmæglerfirma.
  • Jobtitler inden for bank og finans Jobtitler inden for bank og finans Disse er de mest almindelige jobtitler inden for bank, finans og regnskab for studerende og fagfolk, der ønsker at fremme deres karriere. Disse titler bruges regelmæssigt i jobannoncer, der findes online og dækker alt fra entry-level stillinger helt op til leder- og ledelsesniveau.
  • Interpersonelle færdigheder Interpersonelle færdigheder Interpersonelle færdigheder er de færdigheder, der kræves for effektivt at kommunikere, interagere og arbejde med enkeltpersoner og grupper. Dem med gode interpersonelle færdigheder er stærke verbale og ikke-verbale kommunikatorer og betragtes ofte som "gode med mennesker".
  • At banke på døre At banke på døre At banke på døre er en strategi for leadgenerering, der anvendes af bankrådgivere til at sikre forretningsmuligheder.