RANDBETWEEN-funktion - formel, eksempler, hvordan man bruger

RANDBETWEEN-funktionen er kategoriseret under Excel Math og Trigonometry-funktioner Funktioner Liste over de vigtigste Excel-funktioner for finansanalytikere. Dette snydeark dækker 100'ere af funktioner, der er vigtige at kende som en Excel-analytiker. Funktionen returnerer et tilfældigt heltal mellem de brugerdefinerede tal. Det returnerer et tilfældigt heltal, hver gang regnearket åbnes eller beregnes.

Som finansanalytiker Finansanalytiker Jobbeskrivelse Finansanalytikerens jobbeskrivelse nedenfor giver et typisk eksempel på alle de færdigheder, uddannelse og erfaring, der kræves for at blive ansat til et analytikerjob i en bank, institution eller virksomhed. Udfør sporing af økonomiske prognoser, rapportering og operationelle målinger, analyser økonomiske data, opret økonomiske modeller, RANDBETWEEN-funktionen kan bruges til at generere tilfældige heltal inden for et bestemt interval. Det bruges dog sjældnere i finansbranchen sammenlignet med andre områder som kryptografi og statistik.

Formel

= RANDBETWEEN (nederst, øverst)

RANDBETWEEN-funktionen bruger følgende argumenter:

  1. Bund (krævet funktion) - Dette er det mindste heltal, som funktionen returnerer.
  2. Top (krævet funktion) - Dette er det største heltal, som funktionen returnerer.

Hvordan bruges RANDBETWEEN-funktionen i Excel?

Lad os overveje et eksempel for at forstå anvendelsen af ​​RANDBETWEEN-funktionen:

Eksempel

Når vi indtaster data i nederste og øverste kolonne nedenfor, får vi forskellige resultater hver gang regnearket beregnes eller åbnes:

RANDBETWEEN-funktion

Den anvendte formel var = RANDBETWEEN (B5 , C5) .

Da vi foretog nogle genberegninger, ændrede regnearket resultaterne som vist nedenfor:

RANDBETWEEN-funktion - Eksempel

Få noter om RANDBETWEEN-funktionen

  1. RANDBETWEEN beregner en ny værdi hver gang regnearket beregnes. Hvis vi vil stoppe genereringen af ​​tilfældige tal, er vi nødt til at kopiere de celler, der indeholder RANDBETWEEN, til udklipsholderen og derefter bruge Indsæt speciel> Værdier til at konvertere dem til tekst.
  2. Hvis vi ønsker at få et tilfældigt tal, der ikke ændres, når regnearket beregnes, skal vi indtaste RANDBETWEEN-funktionen i formellinjen og derefter trykke på F9 for at konvertere formlen til resultatet.
  3. Hvis vi ønsker at generere et sæt tilfældige tal i flere celler, skal vi vælge cellerne, indtaste RANDBETWEEN-funktionen og trykke på Ctrl + Enter efter.

Klik her for at downloade eksempelfilen til Excel

Yderligere ressourcer

Tak, fordi du læste Finansvejledning til denne vigtige Excel-funktion. Ved at tage dig tid til at lære og mestre disse Excel-funktioner fremskynder du din økonomiske analyse betydeligt. Hvis du vil vide mere, skal du tjekke disse yderligere finansressourcer:

  • Excel-funktioner til økonomi Excel til økonomi Denne Excel til finans-guide vil lære de top 10 formler og funktioner, du skal vide for at være en god finansanalytiker i Excel. Denne vejledning indeholder eksempler, skærmbilleder og trinvise instruktioner. I sidste ende skal du downloade den gratis Excel-skabelon, der indeholder alle de økonomifunktioner, der er dækket af vejledningen
  • Avanceret Excel Formel Course
  • Avancerede Excel-formler, du skal kende Avancerede Excel-formler skal vide Disse avancerede Excel-formler er vigtige at kende og tager dine økonomiske analysefærdigheder til det næste niveau. Avancerede Excel-funktioner, du skal kende. Lær de 10 bedste Excel-formler, som enhver finansanalytiker i verdensklasse bruger regelmæssigt. Disse færdigheder vil forbedre dit regnearkarbejde i enhver karriere
  • Excel-genveje til pc og Mac Excel-genveje til pc-Mac Excel-genveje - Liste over de vigtigste og mest almindelige MS Excel-genveje til pc- og Mac-brugere, økonomi, regnskabsyrker. Tastaturgenveje fremskynder dine modelleringsfærdigheder og sparer tid. Lær redigering, formatering, navigation, bånd, indsæt special, databehandling, formel- og celleredigering og andre genveje