Afsnit 382 - Regler og forskrifter vedrørende fremførsel af nettodrift

I henhold til afsnit 382 i IRC skal et C-selskab have en grænse for at udligne historiske tab. Som et resumé er C-virksomheder de i henhold til amerikansk lov, der beskattes separat fra deres ejere. Et tabsselskab er et firma, der kan bruge skatteattributter såsom nettodriftstab (NOL) til at trække deres skattepligtige indkomst. For eksempel er T Corporation et succesfuldt selskab, der ønsker at erhverve 100% af aktierne. Aktie Hvad er en aktie? En person, der ejer aktier i et selskab, kaldes en aktionær og er berettiget til at kræve en del af virksomhedens resterende aktiver og indtjening (hvis virksomheden nogensinde opløses). Udtrykkene "aktier", "aktier" og "egenkapital" bruges ombytteligt. fra et andet selskab, Z Corporation.

For at forstå det grundlæggende i afsnit 382 har vi følgende detaljer om Z Corporation: det er et privat selskab, der har haft et nettodriftstab siden starten. Det betragtes derefter som et tabsselskab. Når overtagelsen er foretaget af T Corporation, i henhold til afsnit 382, ​​er de NOL'er, der er til rådighed til modregning af det overtagende selskabs fremtidige skattepligtige indkomst, begrænsede.

Der er to hovedkomponenter i dette afsnit, som er begrænsning og ændring af ejerskab. Ejerskab opstår, når der sker et skift i ejerne eller i aktiestrukturen, der overstiger ejerretten på 50%. Aktie inkluderer følgende: konvertible foretrukne aktier, visse konvertible gældsinstrumenter, almindelige aktier og aktieoptioner Aktieoption En aktieoption er en kontrakt mellem to parter, der giver køberen ret til at købe eller sælge underliggende aktier til en forudbestemt pris og inden for en specificeret tidsperiode. En sælger af aktieoptionen kaldes en optionskribent, hvor sælgeren betales en præmie fra kontrakten købt af aktieoptionskøberen. / warrants.

§ 382 fremførsel af skattemæssige underskud

Begrænsninger i afsnit 382

Efter overtagelsen kan det nye selskab fratrække sine tab i sin skattepligtige indkomst underlagt afsnit 382-begrænsningerne. Der er en formel, der anvendes til beregning af basebegrænsningsmængden (BLA). Det beregnes som følger:

BLA = Fair Market Value of the Loss Corporation x Federal Langsigtet skattefritaget sats

For at maksimere det disponible nettodriftstab og minimere betalt skat skal virksomheden beregne det største basisbegrænsningsbeløb, det kan få.

Ved beregning af beløbet skal du dog huske på, at dagsværdien afhænger af mulige justeringer som beskrevet i de nævnte regler. Internal Revenue Service offentliggør den månedlige føderale langsigtede skattefrie sats.

Lær mere ved at læse en nyttig guide til afsnit 382 fra Cornell Law School.

Yderligere ressourcer

Finans mission er at hjælpe dig med at fremme din karriere. For at fortsætte med at lære og udvikle dine færdigheder, bedes du udforske disse yderligere ressourcer:

  • Værdiansættelsesteknikker Værdiansættelsesmetoder Når en virksomhed vurderes som en igangværende virksomhed, anvendes tre hovedvurderingsmetoder: DCF-analyse, sammenlignelige virksomheder og præcedenstransaktioner. Disse værdiansættelsesmetoder bruges i investeringsbankvirksomhed, aktieforskning, private equity, virksomhedsudvikling, fusioner og opkøb, gearede opkøb og finansiering
  • Privat virksomhedsværdiansættelse Værdiansættelse af privat firma 3 teknikker til værdiansættelse af privat firma - lær hvordan man værdsætter en virksomhed, selvom den er privat og med begrænset information. Denne vejledning giver eksempler, herunder sammenlignelig virksomhedsanalyse, diskonteret pengestrømsanalyse og den første Chicago-metode. Lær, hvordan fagfolk værdsætter en virksomhed
  • DCF-modelleringsguide DCF-modeluddannelse Gratis guide En DCF-model er en bestemt type finansiel model, der bruges til at værdsætte en virksomhed. Modellen er simpelthen en prognose for en virksomheds uhåndterede frie pengestrøm
  • Guide til finansiel modellering Gratis guide til finansiel modellering Denne guide til finansiel modellering dækker Excel-tip og bedste praksis om antagelser, drivere, prognoser, sammenkædning af de tre udsagn, DCF-analyse, mere