Fiduciary Duty - Definition, eksempler på Fiduciary Relationships

Opdragspligt er det ansvar, som opdragsgivere har til opgave, når de beskæftiger sig med andre parter, specifikt i forbindelse med økonomiske forhold Privat formuesforvaltning Privat formueforvaltning er en investeringspraksis, der involverer finansiel planlægning, skatteforvaltning, aktivbeskyttelse og andre finansielle tjenester til høj nettoværdi enkeltpersoner (HNWI) eller akkrediterede investorer. Private formueforvaltere skaber et tæt samarbejde med velhavende kunder for at hjælpe med at opbygge en portefølje, der opnår klientens økonomiske mål. . I de fleste tilfælde betyder det, at pligterne involverer en forvaltningsmyndighed, der fører tilsyn med deres kunders velstand, handler på klientens vegne og i deres bedste interesse.

 Tillidsforpligtelse

Hvad er en forvaltningsmyndighed?

For bedre at forstå forvaltningspligten er det først vigtigt at vide, hvad en tillidsmand er. En forvaltningsmyndighed har etiske og juridiske ansvar over for sine klienter - et forhold, der kræver tillid og forsigtighed hos forvaltningsmyndigheden. Klienter overdrager ofte en betydelig formue til en forvaltningsinstitution, hvad enten det er i form af kontanter eller andre aktiver Typer af aktiver Almindelige typer aktiver inkluderer løbende, langfristede, fysiske, immaterielle, driftsmæssige og ikke-driftige. Korrekt identificering og.

En del af forvalterens rolle er at handle, altid og først og fremmest i hans kunders interesse. I de fleste tilfælde bør opdragsgivere ikke høste nogen direkte økonomisk gevinst ved nogen af ​​de beslutninger, de træffer, eller de handlinger, de træffer på vegne af deres kunder. Hvis de gør det, skal det kun ske med fuldt samtykke fra klienten.

Eksempler på tillidsforhold

Et tillidsforhold er det mellem forvaltningsinstituttet og modtageren eller klienten. Nogle eksempler på tillidsforhold er anført nedenfor:

  • Mæglere Kommerciel forsikringsmægler En kommerciel forsikringsmægler er en person, der har til opgave at fungere som mellemmand mellem forsikringsudbydere og kunder. Eksistensen af ​​kommercielle forsikringsmæglere går langt med at forhindre kunder i at gå vild i havet af pålidelige og skruppelløse forsikringsudbydere. og rektorer
  • Trustees og begunstigede
  • Advokater og klienter

Ikke alle forvaltningsroller udføres i forhold til økonomiske forpligtelser. En advokat Advokat Lønvejledning I denne advokatløneguide præsenterer vi en oversigt over flere advokatjobs og deres tilsvarende midpointlønninger for 2018. En advokat, også kaldet en advokat, er en professionel, der praktiserer advokat. Ansvar inkluderer at give juridisk rådgivning til klienter under retssager og juridiske forhandlinger. for eksempel kan det være, at en persons finansielle aktiver eller måske ikke tager sig af dem, når de handler i deres betroede egenskab.

I enhver form for tillidsforhold / klientforhold er det opdragsgiverens pligt til at handle på en måde, der bedst tjener hans klient. Det betyder ikke at indgå andre relationer, der ville resultere i en interessekonflikt, lave en handlingsplan med klienten for at sikre, at klientens ønskede resultat opnås, holde klienten opdateret om hændelser og / eller ændringer og være tilgængelig for besvare spørgsmål eller løse problemer, når de opstår.

Et klassisk eksempel på overtrædelse af sin tillidsforpligtelse ville være en finansiel rådgiver Finansiel rådgiver En finansiel rådgiver er en økonomiprofessionel, der yder rådgivning og rådgivning om en persons eller enhedens økonomi. Finansielle rådgivere kan hjælpe enkeltpersoner og virksomheder med at nå deres økonomiske mål hurtigere ved at give deres kunder strategier og måder til at skabe mere velstand, der styrer en klient i retning af at foretage investering "A", selvom forvaltningsinstituttet er opmærksom på, at investering "B" er mere tilbøjelige til at generere det bedste investeringsafkast - simpelthen fordi forvalteren tjener en stor provision fra at overbevise kunden om at investere i investering A. I et sådant scenario sætter forvaltningsinstituttet deres egen interesse forud for kundens bedste interesse.

Tillidsforpligtelse - en forpligtelse til respekt

Tillidsforpligtelse er en af ​​de højeste og mest respekterede forpligtelser. Tillidsmænd betales for at arbejde. Imidlertid har de også til opgave at være deres klients øjne og ører, der arbejder for at sikre klientens ønskede resultater uden noget løfte om yderligere kompensation for at gøre det.

Relaterede målinger

Finans er den officielle udbyder af Financial Modellering and Valuation Analyst (FMVA) ™ FMVA®-certificering Deltag i 350.600+ studerende, der arbejder for virksomheder som Amazon, JP Morgan og Ferrari-certificeringsprogram, der er designet til at omdanne enhver til en verdensklasse finansanalytiker.

For at fortsætte med at lære og udvikle din viden om økonomisk analyse anbefaler vi stærkt de yderligere finansressourcer nedenfor:

  • Forretningsetik Forretningsetik For at holde det enkelt er forretningsetik de moralske principper, der fungerer som retningslinjer for den måde, en virksomhed udfører sig selv og dens transaktioner på. I
  • Finansiel formidler Finansiel formidler En finansiel formidler henviser til en institution, der fungerer som mellemmand mellem to parter for at lette en finansiel transaktion. De institutioner, der almindeligvis omtales som finansielle formidlere, omfatter forretningsbanker, investeringsbanker, gensidige fonde og pensionskasser.
  • Skifte Skifte Skifte er den juridiske og økonomiske proces, der finder sted efter en persons død og specifikt beskæftiger sig med den enkeltes vilje, ejendom og
  • Revlon-regel Revlon-regel Revlon-reglen adresserer interessekonflikter, hvor bestyrelsens interesser er i modstrid med deres tillidsforpligtelse. Specifikt opstod Revlon-reglen ud fra en fjendtlig overtagelse. Før selve overtagelsen er bestyrelsens pligt at beskytte virksomheden mod overtagelsen. En gang