Bedste bøger om erhvervsfinansiering - Lær mere om virksomhedsfinansiering

Mange corporate finance-bøger er tilgængelige i dag og dækker forskellige emner fra begyndere til avancerede niveauer. Økonomiprofessionelle Bedste økonomijob i et selskab Der er et stort antal job i virksomhedsfinansieringsverdenen. De bedste finansjob i et selskab varierer efter branche, anciennitet og kompensation. I denne vejledning vil vi undersøge de bedste finansieringsjob, man kan have i et selskab. kan få adgang til en bred vifte af ressourcer for at lære mere om branchen og forbedre deres færdigheder. Ved at læse en bog kan de få adgang til store mængder information og forskningsdata på relativt kort tid.

Bedste Corporate Finance-bøger

Med tusinder af corporate finance-bøger tilgængelige på markedet i dag er udfordringen at identificere de bedste. En Google-søgning af udtrykket "bedste virksomhedsfinansieringsbøger" giver dig flere sider med resultater fra forskellige forfattere. Bare rolig - vi er kommet op med en liste over bøger, der kan hjælpe med at berige din viden om finansiering og hjælpe med din karrierevækst i branchen.

Introduktion til Corporate Finance Books

Her er nogle af de bedste virksomhedsfinansieringsbøger til opbygning af viden og læring af det grundlæggende i finansbranchen.

1. Corporate Finance: Teori og praksis - Pierre Vernimmen, Pascal Quiry, Maurizio Dallochio, Yann Le Fur og Antonio Salvi

En favorit blandt både studerende og fagfolk, denne bog tilbyder en omfattende rundvisning i virksomhedsfinansiering ved hjælp af scenariebaserede instruktioner med et globalt perspektiv.

2. Corporate Finance: Grundlæggende - Terence CM Tse

Tses bog præsenterer det indre arbejde inden for virksomhedsfinansiering på en enkel og letforståelig måde med det formål at tilføje sjov til en branche, der kan blive skræmmende for nogle.

3. Financial Terms Dictionary - Thomas Herold

Herolds bog er en praktisk guide, der hjælper dig med at forstå de mest almindelige udtryk, der bruges af finansfolk.

Gratis Corporate Finance e-bøger

Selvom det kan være svært at få gratis finansieringsbøger fra udgivere, udgiver mange websteder deres egne e-bøger. For økonomiprofessionelle, der foretrækker at bruge gadgets frem for at bringe mange fysiske bøger, er e-bøger vejen at gå. Disse er praktiske, så folk kan læse om virksomhedsfinansiering når som helst og hvor som helst. Her er et par gratis e-bøger at overveje:

1. Fundamentals of Corporate Finance - Richard A. Brealey, Stewart C. Myers og Alan J. Marcus

Denne studervenlige bog tager en innovativ og markedsdrevet tilgang til at diskutere det nuværende miljø inden for virksomhedsfinansiering.

2. Essentials of Corporate Finance - Stephen Ross, Randolph Westerfield og Bradford Jordan

Denne bog indeholder 18 kapitler, der dækker tre grundlæggende temaer: vægt på intuition, en samlet værdiansættelsesmetode og et ledelsesmæssigt fokus.

Avancerede Corporate Finance-bøger

Uanset om du studerer til en MBA Er en MBA det værd? Hvis du overvejer at gå på handelshøjskole, spørger du måske, er en MBA det værd ?. Svaret (som i alle MBA-klasser) er: "det afhænger". Bortset fra arbejdsbyrden ved at lave en MBA er der næsten ingen grund til ikke at lave en MBA, hvis din chef betaler for det. De kan bruge det som gearing mod dig og låse dig inde, men ROI er utroligt, hvis det er gratis (selvfølgelig). eller ønsker at forbedre færdighederne i din nuværende rolle, kan investering i avancerede corporate finance-bøger være nøglen til at opnå en betydelig karriereudvikling.

1. Risikostyring: Den ultimative guide til finansiel risikostyring som anvendt til virksomhedsfinansiering - Greg Shields

Nogle af de emner, der diskuteres i denne bog, inkluderer fordelene ved god risikostyring Risikostyring Risikostyring omfatter identifikation, analyse og reaktion på risikofaktorer, der udgør en del af en virksomheds liv. Det gøres normalt med virksomhedsrisikostyring og instrumenter til styring af risici.

2. Kontinuerlige tidsmodeller inden for virksomhedsfinansiering - Santiago Moreno-Bromberg og Jean-Charles Rochet

Studerende, forskere og fagfolk vil finde bogen nyttig, da den dækker de dynamiske modeller for virksomhedsfinansieringsbeslutninger, fra udbyttefordeling og udstedelse af værdipapirer til kapitalstruktur Kapitalstruktur Kapitalstruktur refererer til den gæld og / eller egenkapital, der anvendes af en firma til at finansiere sine aktiviteter og finansiere sine aktiver. Et firmas kapitalstruktur.

3. Corporate Finance: Investerings- og rådgivningsapplikationer - Jesse McDougall og Patrick Boyle

Skrevet af finansfagfolk for finansfagfolk, en bog designet til dem, der starter en karriere inden for investeringsbank og kapitalforvaltning.

Bedst sælgende Corporate Finance Books gennem tiderne

En masse corporate finance bøger gør det til hylderne i boghandlere rundt om i verden, men der er nogle ressourcer, der betragtes som go-to-bøgerne for mange fagfolk i branchen. Her er nogle af dem:

1. Finansiel modellering - Simon Benninga

Benningas bog betragtes som standardteksten til forklaring af økonomiske modeller i Excel. Ved hjælp af detaljerede regneark tackler bogen grundlæggende og avancerede modeller inden for virksomhedsfinansiering, optioner, obligationer og porteføljestyring.

2. Forståelse af virksomhedsfinansiering - John Cousins

Cousins ​​'bog giver en ramme om, hvordan virksomheder træffer beslutninger om at investere penge, og hvilke projekter de skal gennemføre. Det giver også analytiske værktøjer til at bruge og spare penge og vejledning i, hvordan man tager gode økonomiske beslutninger.

3. Lektioner i virksomhedsfinansiering: En case studies tilgang til finansielle værktøjer, finansielle politikker og værdiansættelse - Paul Asquith og Lawrence A. Weiss

Denne bog følger en intuitiv tilgang til at forklare alle områder af virksomhedsfinansiering, herunder kapitalstruktur, virksomhedsværdiansættelse, udbytte, gældsforfald, nøgletal og proformas.

Det kan også være en god idé at tjekke Finance omfattende bibliotek med gratis e-bøger, der dækker en bred vifte af forretningsemner. Download de gratis e-bøger her.

Yderligere ressourcer

Finans er den officielle udbyder af Financial Modellering and Valuation Analyst (FMVA) ™ FMVA®-certificering Deltag i 350.600+ studerende, der arbejder for virksomheder som Amazon, JP Morgan og Ferrari-certificeringsprogram, der er designet til at omdanne enhver til en verdensklasse finansanalytiker.

For at fortsætte med at lære og udvikle din viden om økonomisk analyse anbefaler vi stærkt de yderligere finansressourcer nedenfor:

  • Bedste finansielle modelleringsbøger Bedste finansielle modelleringsbøger Liste over de bedste økonomiske modelleringsbøger, fra begynder til avanceret, til finansfolk. Vi har samlet i denne vejledning, hvad vi mener er de otte vigtigste og mest nyttige økonomiske modelleringsbøger. Vi anbefaler at supplere disse bøger med vores videobaserede kurser. Læs listen!
  • Nøgletal Cheat Sheet Nøgletal Cheat Sheet Finans's Nøgletal Cheat Sheet er en pdf-bog, gratis og tilgængelig for alle at downloade. Snydearket går over de væsentlige økonomiske forhold, som en finansanalytiker bruger til at analysere en virksomhed.
  • Analyst Trifecta®-guide Analyst Trifecta®-guide Den ultimative guide til, hvordan man kan være en finansanalytiker i verdensklasse. Vil du være en finansanalytiker i verdensklasse? Ønsker du at følge branchens førende bedste praksis og skille sig ud fra mængden? Vores proces, kaldet The Analyst Trifecta®, består af analytics, presentation & soft skills
  • Top finans- og investeringsbøger Finansielle investeringsbøger Top finansbøger. Dette er de bedste bøger, vi anbefaler alle vores studerende læser for at lære mere om investering, finansiering, finansiel modellering og værdiansættelse.