Praktikum Cover Letter - Hvordan man skriver og sender, skabelon

Når de ansøger om praktikophold, kræver de fleste virksomheder, at studerende skriver og sender et praktikbrev, som en del af ansøgningsdokumenterne. CV fra studerende viser normalt ikke omfattende arbejdshistorie. Det adskiller et praktikbrev, der adskiller sig fra et typisk følgebrev, fordi det normalt er en vigtigere faktor for at overtale et firma til at ansætte dig.

Praktikum Cover Letter

Følgebrevet skal tilpasses til den specifikke praktik og skal forsøge at vise, hvordan dine akademiske kvalifikationer GPA på CV i økonomi, hvis dit karakterpoint gennemsnit (GPA) er 3,5 eller højere, skal du medtage det i dit CV - ellers skal du forlade det ud. Hvis din større GPA er højere end din samlede GPA, skal du også inkludere det (eller i stedet for dit samlede GPA). , færdigheder, fritidsaktiviteter og tidligere erhvervserfaring gør dig til en passende kandidat til organisationen.

Hurtigt resume

  • Praktikomdækningsbreve er en vigtig måde at fremhæve færdigheder for studerende, der mangler erhvervserfaring.
  • Et følgebrev er din første mulighed for at gøre et godt indtryk hos arbejdsgiveren.
  • Skræddersy dit følgebrev til den specifikke stilling, du ansøger om.

Sådan skriver du et praktikbrev

Fremhæv dine færdigheder og kvalifikationer på en måde, der fanger rekrutterers opmærksomhed. Her er et par tip, du skal følge, når du skriver et praktikbrev:

1. Brug forretningsbrevformatet

Et praktikbrev er et formelt dokument og skal følge et forretningsbrevformat Business Letter Format Et forretningsbrev skal altid følge et bestemt format og en struktur for at sikre, at det modtages som professionelt og up-to-standard. Mens der er mange. Dine kontaktoplysninger, datoen og adressen på arbejdsgiveren skal være øverst i brevet. Brevet skal også indeholde en ordentlig hilsen før det indledende afsnit. I slutningen af ​​brevet skal du underskrive dit navn. Brug en almindelig skrifttype som Times New Roman eller Arial. Bogstavets skriftstørrelse skal være 10 eller 12.

2. Angiv den rolle, du ansøger om

Praktikets følgebrev skal angive den specifikke rolle, du ansøger om, og hvad der gør dig til en god kandidat til stillingen. Dette er en bedre tilgang end at skrive et generelt følgebrev til enhver stilling. At nævne den specifikke rolle, du ansøger om, former naturligt indholdet af resten af ​​brevet.

3. Brug nøgleord

Rekrutterere læser ofte i første omgang ikke genoptagelser / ansøgninger i deres helhed. I stedet scanner de gennem dokumentet. Brug af specifikke nøgleord, der blev nævnt i praktikannoncen, kan hjælpe med at få din ansøgning mere detaljeret opmærksomhed. Gennemgå jobbeskrivelsen Job Gennemse jobbeskrivelser: krav og færdigheder til jobannoncer i investment banking, aktieforskning, treasury, FP&A, corporate finance, regnskab og andre finansområder. Disse jobbeskrivelser er udarbejdet ved at tage de mest almindelige lister over færdigheder, krav, uddannelse, erfaring og andet for at identificere de vigtigste nøgleord, som du skal medtage i dit følgebrev.

4. Nævn din akademiske erfaring

Hvis arbejdsgiveren kræver specifikke akademiske kvalifikationer, skal du nævne dine relevante kvalifikationer og præstationer i dit følgebrev. Da de fleste studerende mangler praktisk erhvervserfaring, er de næstbedste ting at bemærke gennemførte kurser og væsentlige præstationer. Fremhæv dem, der er mest relevante for jobbeskrivelsen. For eksempel, hvis jobbet kræver stærke kundeservicefærdigheder, vil du måske fremhæve psykologikurser om forhold, du har taget.

5. Angiv relevante færdigheder og oplevelser uden for undervisningen

Du bør nævne erfaringer og færdigheder uden for læseplanerne CV-færdigheder De CV-færdigheder, der kræves på det finansielle marked, vokser hurtigt og vokser i kompleksitet. Dette skyldes til dels de teknologiske fremskridt, der får virksomheder til at læne sig mod de nyeste tekniske værktøjer, der gør opgaver lettere at administrere. Udfordringen er imidlertid det stigende færdighedsgab, der er relevant for jobbeskrivelsen. Disse kan omfatte sportsaktiviteter, ledelsesevner og frivilligt arbejde, som du har engageret dig i.

Frivillig erfaring inden for et beslægtet felt kan i høj grad øge dine chancer for at få en praktik hos en virksomhed. Selv med begrænset brancheerfaring kan du nævne færdigheder, du har fået ved at udføre i frivillige roller og projekter.

6. Korrekturlæs inden afsendelse

Når du er færdig med at skrive praktikbrevet, skal du bruge et par minutter på at gennemse dokumentet for stave-, grammatik- og syntaksfejl. De fleste arbejdsgivere er ivrige efter at lægge mærke til, hvor velskrevet (eller dårligt skrevet) et følgebrev er. Husk, at dit følgebrev giver det første indtryk, at en rekrutter danner af dig. Eventuelle fejl kan ødelægge dine chancer for at få jobbet. Du kan også bede en ven eller en slægtning om at gennemgå det endelige kladde.

7. Opfølgning

Udtryk i slutningen af ​​brevet, at du sætter pris på arbejdsgiverens overvejelse og håber at høre fra dem snart. Du kan også angive, at du vil følge op om en uges eller to ugers tid. Hvis du følger op for tidligt, kan arbejdsgiveren opleve dig som for ivrig (dvs. desperat). Opfølgning giver dig besked om status for din ansøgning og i det mindste bekræfter, at din ansøgning blev modtaget.

Afsendelse af brevet

Medmindre arbejdsgiveren specifikt har angivet, at ansøgninger skal sendes via post eller indsendes personligt, vil du sandsynligvis sende brevet via e-mail. Her er de to vigtigste måder, du kan bruge til at sende dit følgebrev via e-mail:

1. Som en vedhæftet fil til e-mail

Hvis arbejdsgiveren kræver, at du sender et følgebrev som en vedhæftet fil, skal du finde dokumentet på din computer og vedhæfte det. Det er en god ide at medtage dit navn i følgebrevets filnavn for nem identifikation.

2. Indsæt brødteksten i e-mailen

Arbejdsgiveren kan bede dig om at sende et følgebrev som e-mailens brødtekst. I et sådant tilfælde skal du ikke medtage arbejdsgiverens kontaktoplysninger og kun medtage dine kontaktoplysninger i e-mail-signaturen. Hvis du kender navnet på modtageren, skal du medtage deres navn i hilsenen Sådan adresseres et brev På trods af den voksende præference for SMS-beskeder og e-mails i dag er det stadig vigtigt at vide, hvordan man adresserer et brev. Formelle breve er stadig i brug i den moderne verden, især i formel kommunikation og ved afsendelse af jobansøgninger. Rekrutterere er interesserede i.

Praktikbladet MSWord-skabelon

[Ansøgers navn]

[Vejnavn]

[By, stat, postnummer]

[Telefonnummer]

[Email adresse]

[Dags dato]

[Modtagers navn]

[Jobtitel]

[Firmanavn]

[Vejnavn]

[By, stat, postnummer]

Kære [Modtagerens navn]

Jeg skriver for at ansøge om marketing sommer praktikprogram hos ABC firma. Jeg lærte om praktikprogrammet gennem New York University's Career Services Office.

Jeg er i øjeblikket senior marketingstudent ved New York University, og jeg vil modtage min grad i foråret. I løbet af mine studier har jeg tilegnet mig færdigheder inden for marketinganalyse, produktudvikling, prisfastsættelse, digital interment marketing, marketingkommunikation og PR. I øjeblikket har jeg en 3,9 GPA.

Sidste sommer oprettede jeg en social media marketingkampagne for en nonprofit, der sælger håndlavede artefakter til støtte for hjemløse familier. Kampagnen returnerede de højeste indtægter nogensinde til nonprofitorganisationen, og jeg blev anerkendt som en af ​​de mest effektive frivillige. Jeg brugte også mine marketinganalytiske evner til at analysere resultaterne af kampagnen og komme med anbefalinger til marketingafdelingen.

Jeg tror, ​​jeg ville være en opfindsom tilføjelse til dit marketingteam. Sommeren praktikprogram kan give mig en mulighed for at bidrage til opnåelsen af ​​din organisations mål og mål samt gøre det muligt for mig at udvide mine færdigheder.

Jeg ringer til næste uge for at se, om mine kvalifikationer og færdigheder passer til den kandidat, du leder efter. I så fald vil jeg gerne have lejlighed til at diskutere min egnethed til denne stilling personligt på et gensidigt praktisk tidspunkt. Tak for dine overvejelser. Hvis du har spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte mig på [email protected] eller (555) 555-5555.

Venlig hilsen,

[Ansøgers navn]

Relaterede målinger

Tak fordi du læste Finance's guide til et praktikbrev. Finance tilbyder Financial Modelling & Valuation Analyst (FMVA) ™ FMVA®-certificering Deltag i 350.600+ studerende, der arbejder for virksomheder som Amazon, JP Morgan og Ferrari-certificeringsprogram for dem, der ønsker at tage deres karriere til det næste niveau. For at fortsætte med at lære og fremme din karriere vil følgende ressourcer være nyttige:

  • Curriculum Vitae vs. CV CV Curriculum Vitae vs. CV Som jobansøger, især som en ny, er det vigtigt at kende forskellen (e) mellem en curriculum vitae vs. CV og hvornår man skal bruge den ene eller den anden korrekt. Forberedelse og aflevering af det korrekte dokument er afgørende for en jobansøgnings succes.
  • Sådan lister du færdigheder på dit CV Sådan lister du færdigheder i dit CV En af de vigtigste ting at vide som jobansøger er, hvordan man lister færdigheder på dit CV. Du skal oprette et CV, når du leder efter et job. Det er et dokument, der dækker dine kontaktoplysninger, uddannelsesmæssige baggrund og andre kvalifikationer.
  • Investment Banking Cover Letter Investment Banking Cover Letter Investment bank følgebrevskabelon. Lær hvordan du skriver et følgebrev til investeringsbank (analytiker eller tilknyttet) med vores gratis guide og skabelon. For at hjælpe dig med at komme igennem screeningprocessen har vi oprettet denne guide til at skrive dit brev til en investeringsbankposition.
  • Genoptag magtord Genoptag magtord Genoptag magtord er ord eller sætninger, der hjælper en jobansøgers CV med at skille sig ud fra resten. De er normalt handlingsord, der er slående og hjælper med at beskrive opgaver og ansvar, der blev håndteret i tidligere job.