Banker i Trinidad og Tobago - Oversigt, guide til topbanker

Centralbank of Trinidad and Tobago (CBTT) blev grundlagt i 1964 og er den næstældste centralbank i det engelsktalende Caribien, kun ved siden af ​​Bank of Jamaica (1960). CBTT bestemmer renter og reservekrav, formulerer pengepolitik og fører tilsyn med finansielle institutioner og banker i Trinidad og Tobago.

Landets banksektor består af otte kommercielle banker, der beskæftiger omkring 7.400 medarbejdere og administrerer i alt 123 filialer og omkring 250 pengeautomater over hele øen.

Banker i Trinidad og Tobago

I 2017 nedjusterede Moody's Investors Service Trinidad og Tobagos udsteder og senior usikrede gældsklassificeringer fra Baa3 til Ba1. Ratingbureauet gav også stabile udsigter til Ba1-klassificeringen under hensyntagen til regeringens betydelige finanspuffere samt moderate eksterne risici.

For alle, der overvejer en bankkarriere i Trinidad og Tobago, er denne liste over banker i Trinidad og Tobago en nyttig guide til, hvor man skal starte. For at lære mere, se vores liste over finansielle institutioner Virksomhedslister over de vigtigste aktører inden for virksomhedsfinansiering. Vi har lister over de vigtigste finansielle serviceselskaber, banker, institutioner, revisionsfirmaer og virksomheder i branchen. Gennemse disse vejledninger for at forberede dig på en karriere inden for finansielle tjenester og start netværk i dag for at fremskynde din karriere.

De største banker i Trinidad og Tobago er:

Bank of Baroda (Trinidad og Tobago)

Bank of Baroda (Trinidad og Tobago) blev grundlagt i 2007 og fungerer som et fuldt ejet datterselskab af Indiens Bank of Baroda. Dette er en af ​​bankerne i Trinidad og Tobago, der servicerer detail-, erhvervs-, SMV'er, realkredit- og valutasektoren i landet.

CIBC FirstCaribbean International Bank

CIBC FirstCaribbean International Bank er den største, regionalt børsnoterede bank i den hollandske og engelsktalende Caribien. Bankens markedsledende finansielle tjenester omfatter detail- og platinabank, forretningsbank, kreditkort, investeringsbank og salg og handel med statskassen. Det er en del af CIBC-koncernen, der fører tilsyn med to forretnings- og investeringsbankkontorer, to Platinum-bankcentre og tre pengeautomater i landet.

Omsætning: USD 443,67 millioner (2017)

Nettoresultat: USD 141,52 millioner (2017)

Aktiver i alt: 12,25 mia. USD (2017)

Citi

Tidligere kendt som United Bank of Trinidad og Tobago, startede Citi sin virksomhed som en af ​​bankerne i Trinidad og Tobago i 1965. Banken tilbyder en bred vifte af finansielle tjenester og løsninger, herunder virksomhedsfinansiering, projektfinansiering, elektronisk bankvirksomhed og webbaserede løsninger, handelsfinansiering og handelstjenester, derivater, kommerciel udlån, likviditetsstyring og finansiel rådgivning. Hovedkvarter i Port of Spain er en del af Citicorp Merchant Bank Limited.

First Citizens Bank

First Citizens Bank er den største enhed i First Citizens Group, en af ​​bankerne i Trinidad og Tobago, der er en førende virksomhed inden for finansielle tjenester. Gruppen leverer en bred vifte af detail-, handels- og virksomhedsbanktjenester samt mæglervirksomhed, kurator og kapitalforvaltningstjenester.

Indtægter: TTD 1,69 mia. (2017)

Nettoindkomst: TTD 642 millioner (2017)

Aktiver i alt: TTD 38,96 mia. (20717)

JMMB Bank (Trinidad og Tobago)

JMMB Bank (Trinidad og Tobago) blev grundlagt i 1998 og tilbyder en bred portefølje af banktjenester og produkter til sine kunder over hele landet. Tidligere kaldet Intercommercial Bank Limited (IBL) fungerer banken som et datterselskab af JMMB Group, en af ​​de største udbydere af finansielle tjenester i regionen. Det administrerer fire filialer af banker i Trinidad og Tobago på følgende steder: Port of Spain, Marabella og Tunapuna.

Indtægter: TTD 63,8 millioner (2016)

Nettoindkomst: TTD 13,2 millioner (2016)

Aktiver i alt: TTD 1,72 mia. (2016)

RBC Royal Bank

RBC Royal Banks eksistens i Trinidad og Tobago går tilbage til 1902. Banken fører tilsyn med et netværk med 25 filialer og 93 pengeautomater understøttet af internetbank og fuldautomatiske telefontjenester. Det er medlem af RBC Caribbean Banking, en af ​​regionens førende diversificerede finansielle tjenesteudbydere.

Republic Bank

Oprindeligt kaldet Colonial Bank blev Republic Bank grundlagt i 1837, hvilket gør den til den ældste af de kommercielle banker i Trinidad og Tobago. Sammen med de andre banker i Republic Group ejes Republic Bank af Republic Financial Holdings Limited (RHFL). Koncernen tilbyder handelsbank, leasing, trusteetjenester, debit- og kreditkortudstedelse og -behandling samt gensidige fonds- og investeringsstyringstjenester. Bankens netværk består af 41 filialer og 132 pengeautomater fordelt på 84 lokationer.

Indtægter (RHFL): TTD 3,8 mia. (2017)

Nettoindkomst (RHFL): TTD 1,25 mia. (2017)

Aktiver i alt (RHFL): TTD 68,89 mia. (2017)

Scotiabank Trinidad og Tobago

Scotiabank påbegyndte bankaktiviteter i Port-of-Spain, Trinidad i 1954 og tilbød en bred vifte af kommercielle, detail- og kontanthåndteringstjenester til sine kunder. I dag beskæftiger banken ca. 1.350 personer og administrerer 24 filialer, 96 pengeautomater og fem salgscentre, der er strategisk placeret over hele landet. Scotiabank Trinidad og Tobago er en del af Canada-baserede Scotiabank, som også er en af ​​de førende banker i Caribien og Mellemamerika.

Indtægter: TTD 1,26 mia. (2017)

Nettoindkomst: TTD 657,66 millioner (2017)

Aktiver i alt: TTD 24,39 mia. (2017)

Karriere inden for investeringsbankvirksomhed

For at bryde ind i investeringsbankvirksomhed, job Gennemse jobbeskrivelser: krav og færdigheder til jobannoncer i investeringsbankvirksomhed, aktieforskning, skatkammer, FP&A, corporate finance, regnskab og andre finansområder. Disse jobbeskrivelser er udarbejdet ved at tage de mest almindelige lister over færdigheder, krav, uddannelse, erfaring og andet, der er flere vigtige ting at fokusere på. Disse inkluderer netværk, genoptage Investment Banking CV Investeringsbank CV-skabelon. Lær hvordan du skriver et investeringsbank CV (Analyst eller Associate) med Finance gratis guide og CV-skabelon. IB-CV'et er unikt. Det er vigtigt at skræddersy dit CV til industristandarden for at undgå at blive straks slettet, oplevelse,og økonomiske modelleringsevner Finansielle modelleringsevner Lær de 10 vigtigste økonomiske modelleringsevner og hvad der kræves for at være god til økonomisk modellering i Excel. De vigtigste færdigheder: regnskab. For at lære mere kan du udforske vores interaktive karrierekort…. For bankkarrierer vil du have en betydelig fordel i forhold til konkurrencen med vores finansielle modelleringskurser.

Yderligere ressourcer

Dette har været en guide til de bedste banker i Trinidad og Tobago. For alle, der leder efter en karriere inden for bankvirksomhed, er denne liste et godt sted at starte dit netværk. Se også disse yderligere ressourcer:

  • Topbanker i Canada Topbanker i Canada Banker i Canada inkluderer 29 indenlandske banker, 24 udenlandske bankdatterselskaber, 27 udenlandske bankkontorer med fuld service og 3 udenlandske bankudlånsfilialer. Ifølge Moody's er udsigterne for Canadas banksystem negative på grund af den forventede reduktion i statsstøtte til større indenlandske banker.
  • Top 100 investeringsbanker Virksomheder Lister over de vigtigste aktører inden for corporate finance Vi har lister over de vigtigste finansielle serviceselskaber, banker, institutioner, revisionsfirmaer og virksomheder i branchen. Gennemse disse vejledninger for at forberede dig på en karriere inden for finansielle tjenester og start netværk i dag for at fremskynde din karriere
  • Spørgsmål om investeringsbankinterview Interviews Få dit næste interview! Tjek Finance interviewguider med de mest almindelige spørgsmål og bedste svar til enhver stilling inden for corporate finance. Interviewspørgsmål og svar til økonomi, regnskab, investeringsbank, aktieforskning, kommerciel bankvirksomhed, FP&A, mere! Gratis guider og øvelse for at få et interview til dit interview
  • Gå mig gennem en DCF Gå mig gennem en DCF Spørgsmålet, gå mig gennem en DCF-analyse er almindelig i investeringsbankinterviews. Lær hvordan du får fat i spørgsmålet med Finance detaljerede svarvejledning. Byg en 5-årig prognose for uhåndteret fri pengestrøm, beregne en terminalværdi, og diskonter alle disse pengestrømme til nutidsværdi ved hjælp af WACC.
  • Guide til finansiel modellering Gratis guide til finansiel modellering Denne guide til finansiel modellering dækker Excel-tip og bedste praksis om antagelser, drivere, prognoser, sammenkædning af de tre udsagn, DCF-analyse, mere