Krydret aktieudbud - Oversigt, eksempel på hvordan følgning af tilbud fungerer

Et krydret aktieudbud (også kaldet Follow On Offering) refererer til enhver udstedelse af aktier, der følger efter et selskabs første børsnotering (IPO) Initial Public Offering (IPO) Et første børsnotering (IPO) er det første salg af aktier udstedt af en virksomhed til offentligheden. Forud for en børsintroduktion betragtes et selskab som et privat selskab, normalt med et lille antal investorer (stiftere, venner, familie og forretningsinvestorer såsom venturekapitalister eller engelinvestorer). Lær, hvad en børsintroduktion er på aktiemarkedet. Udstedelsen sker derfor af et selskab, der allerede er offentligt og vender tilbage til markedet for at rejse flere penge.

krydret aktieudbuddet (følg udbuddet)

Årsager til et krydret aktieudbud

Der er mange grunde til, at virksomheder følger op på tilbud, når de allerede er offentlige.

Årsagerne inkluderer:

  • Saml nye penge til at finansiere operationer
  • Væk forretningen
  • Køb nyt udstyr og maskiner
  • Køb jord eller bygninger
  • Betal gæld
  • Foretag fusioner og overtagelser Fusioner Acquisitions M&A Process Denne vejledning fører dig gennem alle trin i M & A-processen. Lær, hvordan fusioner og opkøb og aftaler gennemføres. I denne vejledning skitserer vi erhvervelsesprocessen fra start til slut, de forskellige typer erhververe (strategiske vs. økonomiske køb), betydningen af ​​synergier og transaktionsomkostninger (M&A)
  • Kapitalisere virksomheden
  • Forøg arbejdskapital Netto arbejdskapital Netto arbejdskapital (NWC) er forskellen mellem en virksomheds omsætningsaktiver (netto kontant) og kortfristede forpligtelser (fratrukket gæld) på dens balance. Det er et mål for en virksomheds likviditet og dens evne til at opfylde kortsigtede forpligtelser såvel som fondens drift af virksomheden. Den ideelle position er at

Følg On Offering vs Secondary Offer

Et krydret aktieudbud er enhver udstedelse af aktier til den offentlige post-børsintroduktion, mens et sekundært udbydende sekundært udbud I finans er et sekundært udbud, når et stort antal aktier i et offentligt selskab sælges fra en investor til en anden på det sekundære marked . I et sådant tilfælde modtager det offentlige selskab ikke kontanter eller udsteder nye aktier. er salg af aktier fra eksisterende aktionærer. En børsintroduktion og et Follow On-tilbud kan begge bestå af primære tilbud (aktier solgt af virksomheden) og sekundære tilbud (aktier solgt af eksisterende aktionærer). Mens disse to udtryk undertiden bruges om hverandre, er de faktisk forskellige ting.

Et krydret tilbud og et Follow On-tilbud er det samme .

Eksempel på krydret aktie

Den 13. april 2009 afsluttede Goldman Sachs (NYSE: GS) en opfølgning på 5 mia. Dollar. At være en investeringsbank Investment Banking Finance's Investment Banking Manual. Denne 400+ sideguide bruges som et rigtigt træningsværktøj og bulge parentes globale investeringsbanker. Lær alt, hvad en ny investeringsbankanalytiker eller tilknyttet har brug for at vide for at komme i gang med jobbet. Denne vejledning og håndbog lærer regnskab, Excel, finansiel modellering, værdiansættelse, selv, de var deres egen eneste garant for transaktionen. I deres pressemeddelelse oplyste de, at brugen af ​​provenuet var til at indløse al TARP-kapital (Troubled Assets Relief Program), de havde modtaget fra regeringen.

Fordi Goldman Sachs allerede var offentligt (det havde sin børsintroduktion i 1999), udgjorde udstedelsen af ​​disse yderligere aktier et krydret aktietilbud.

Læs mere fra pressemeddelelsen her.

Fortyndende versus ikke-fortyndende tilbud

Fortynding i ejerskab opstår, når et selskab øger antallet af udestående aktier. Medmindre eksisterende investorer deltager i at købe de nye aktier, falder deres pro rata ejerskab, fordi de stadig ejer det samme antal aktier, men deres egenkapitalinteresse repræsenterer nu en mindre procentdel af de samlede tilgængelige aktier.

Sekundære tilbud er ikke udvandende for eksisterende aktionærer, da det samlede antal aktier forbliver det samme (de sælger direkte til hinanden).

Primære tilbud er udvandende, fordi nye aktier udstedes af selskabet.

En børsintroduktion eller et krydret aktieudbud kan være enten udvandende og ikke-udvandende, afhængigt af om de består af primære og / eller sekundære komponenter.

Yderligere ressourcer

Tak fordi du læste denne vejledning. Finans er den officielle udbyder af Financial Modelling & Valuation Analyst (FMVA) ™ -certificering FMVA®-certificering Deltag i 350.600+ studerende, der arbejder for virksomheder som Amazon, JP Morgan og Ferrari, designet til at omdanne enhver til en verdensklasse finansanalytiker.

For at fortsætte med at fremme din karriere vil disse yderligere finansressourcer være nyttige:

  • IPO-proces IPO-proces IPO-processen er, hvor en privat virksomhed udsteder nye og / eller eksisterende værdipapirer til offentligheden for første gang. De 5 trin diskuteret i detaljer
  • Kapitalindsamlingsproces Kapitalindsamlingsproces Denne artikel er beregnet til at give læserne en dybere forståelse af, hvordan kapitalindsamlingsprocessen fungerer og sker i branchen i dag. For mere information om kapitalindsamling og forskellige typer forpligtelser, der er indgået af underwriter, se venligst vores forsikringsoversigt.
  • Hvad er finansiel modellering Hvad er finansiel modellering Finansiel modellering udføres i Excel for at forudsige en virksomheds økonomiske resultater. Oversigt over, hvad der er økonomisk modellering, hvordan og hvorfor opbygge en model.
  • Værdiansættelsesmetoder Værdiansættelsesmetoder Når en virksomhed vurderes som en igangværende virksomhed, er der tre hovedvurderingsmetoder, der anvendes: DCF-analyse, sammenlignelige virksomheder og præcedenstransaktioner. Disse værdiansættelsesmetoder bruges i investeringsbankvirksomhed, aktieforskning, private equity, virksomhedsudvikling, fusioner og opkøb, gearede opkøb og finansiering