Straddle - Oversigt, handelskrav, hvornår de skal bruges

En straddle-strategi er en strategi, der involverer samtidig at tage en lang position og en kort position på en sikkerhed. Overvej følgende eksempel: En erhvervsdrivende køber og sælger en call-option Call Option En call-option, der ofte betegnes som et "call", er en form for en derivatkontrakt, der giver købsoptionskøberen ret, men ikke forpligtelsen, til at købe en aktie eller et andet finansielt instrument til en bestemt pris - optionens udløbskurs - inden for en bestemt tidsramme. og salgsoption Put Option En salgsoption er en optionskontrakt, der giver køberen ret, men ikke forpligtelsen, til at sælge den underliggende sikkerhed til en specificeret pris (også kendt som indløsningspris) før eller til en forudbestemt udløbsdato. Det er en af ​​de to hovedtyper af optioner, den anden type er en call option.på samme tid for det samme underliggende aktiv på et bestemt tidspunkt. Begge optioner har nøjagtig samme udløbsdato og strejkepris.

Straddle

Straddle-strategien bruges normalt af en erhvervsdrivende, når de ikke er sikre på, hvilken vej prisen vil bevæge sig. Handlerne i forskellige retninger kan kompensere for hinandens tab.

I en grænseoverskridende handel kan den erhvervsdrivende enten forlænge (købe) begge optioner (ring og sæt) eller kort (sælge) begge optioner. Resultatet af en sådan strategi afhænger af den eventuelle kursbevægelse for den tilknyttede aktie. Niveauet af prisbevægelse og ikke kursens retning påvirker resultatet af en straddle.

Krav til en straddle-handel

En handel betragtes som en straddle, hvis den opfylder følgende krav:

  • Den erhvervsdrivende kan enten købe eller sælge købs- eller salgsoptioner
  • Indstillingerne skal være en del af den samme sikkerhed
  • Strikekurs Strikekurs Strikekursen er den pris, som indehaveren af ​​optionen kan udøve optionen på at købe eller sælge en underliggende værdipapir, afhængigt af om de har en købsoption eller en salgsoption. En option er en kontrakt med ret til at udnytte kontrakten til en bestemt pris, der er kendt som indløsningsprisen. skal være den samme for begge handler
  • Udløbsdatoen for optionerne skal være den samme

Hvornår skal man bruge Straddle Options-strategien?

Straddle option-strategien kan bruges i to situationer:

1. Retningsbestemt spil

Dette er, når der er et dynamisk marked og høje prisudsving, hvilket resulterer i meget usikkerhed for den erhvervsdrivende. Når prisen på aktien kan gå op eller ned, anvendes straddle-strategien. Det er også kendt som underforstået volatilitet.

2. Volatilitetsspil

Når der er en begivenhed i økonomien, såsom en indtjeningsmeddelelse Indtjeningsvejledning En indtjeningsvejledning er de oplysninger, der gives af ledelsen i et børsnoteret selskab om dets forventede fremtidige resultater, herunder skøn eller frigivelse af det årlige budget, volatiliteten i stigninger på markedet, inden meddelelsen foretages. Handlende køber normalt aktier i virksomheder, der er ved at tjene penge.

Nogle gange bruger mange handlende straddle-strategien for tidligt, hvilket kan øge ATM-opkald og ATM-putmuligheder og gøre dem meget dyre at købe. Handlende skal være selvsikker og forlade markedet, inden en sådan situation opstår.

Eksempel på en Straddle Option

Straddle-indstillingen bruges, når der er høj volatilitet på markedet og usikkerhed i prisbevægelsen. Det ville være optimalt at bruge straddle, når der er en mulighed med lang tid til udløb. Den erhvervsdrivende skal også sikre, at optionen er til pengene, hvilket betyder, at udrykningskursen skal være den samme som det underliggende aktivs pris.

Den erhvervsdrivende har en fordel, når værdierne for opkaldet eller putten er større end eller mindre end da strategien blev implementeret. Det kan hjælpe med at opveje omkostningerne ved handel med aktivet, og eventuelle efterladte penge betragtes som en fortjeneste.

Antag, at Apples aktie handles til $ 60, og den erhvervsdrivende beslutter at starte en lang straddle ved at købe call-optionen og put-optionen til en udrykningskurs på $ 120. Opkaldet koster $ 25, mens putet koster $ 21. De samlede omkostninger for den erhvervsdrivende er $ 46 (25 + 21).

Hvis den erhvervsdrivendes strategi mislykkes, er hans maksimale tab $ 46. På udløbsdatoen handler Apple-aktien til $ 210, og derfor udløber put-optionen straks, da den er ude af pengene, men call-optionen er i pengene (strejkkursen er under handelskursen), og når optionen udløber indtjeningen på optionen vil være $ 90 (210 - 120). De oprindelige omkostninger for den erhvervsdrivende på $ 46 trækkes yderligere fra dette, hvilket giver den erhvervsdrivende et overskud på $ 44 (90 - 46).

Antag, at den erhvervsdrivende forlader markedet inden udløbsdatoen, og Apple-aktien handler til en udløserkurs på $ 120. Opkaldsoptionen er på $ 10, mens salgsoptionen er på $ 25, udbetalingen vil være som følger:

Opkald: ($ 10 - $ 25) = - $ 15 tab

Put: ($ 25 - $ 21) = $ 4 fortjeneste

Nettotabet er - $ 11 .

Lang straddle

I en lang straddle køber den erhvervsdrivende både opkalds- og salgsoptioner. Udløbsdatoen og strike-prisen for optionerne skal være den samme. Det anbefales at købe optionen, når aktien er undervurderet eller diskonteret, uanset hvordan aktien bevæger sig. Det betragtes som en handel med lav risiko for investorer, da omkostningerne ved køb af opkalds- og salgsoptionerne, som vist i eksemplet, er det maksimale tab, som den erhvervsdrivende står over for.

Kort straddle

En kort straddle er det modsatte af en lang straddle og sker, når den erhvervsdrivende sælger både call- og put-optioner med samme indløsningspris og udløbsdato. Det er bedst at sælge opkalds- og salgsoptionerne, når aktien er overvurderet, uanset hvordan aktien bevæger sig. Det er risikabelt for investoren, da de kan miste den samlede værdi af aktien for begge optioner, og den fortjeneste, der optjenes, er begrænset til præmien på begge optioner.

Relaterede målinger

Finans er den officielle udbyder af Financial Modellering and Valuation Analyst (FMVA) ™ FMVA®-certificering Deltag i 350.600+ studerende, der arbejder for virksomheder som Amazon, JP Morgan og Ferrari-certificeringsprogram, der er designet til at omdanne enhver til en verdensklasse finansanalytiker.

For at fortsætte med at lære og udvikle din viden om økonomisk analyse anbefaler vi stærkt de yderligere ressourcer nedenfor:

  • Lysekroneudgang Lysekroneudgang Lysekroneudgang (CE) er en volatilitetsbaseret indikator, der identificerer stop loss exitpunkter for lange og korte handelspositioner. Chuck Le Beau, en anerkendt ekspert inden for exitstrategier, udviklede CE-indikatoren. Imidlertid introducerede Alexander Elder strategien for handlende
  • Lange og korte positioner Lange og korte positioner Ved investering repræsenterer lange og korte positioner retningsbestemte indsatser fra investorer om, at et værdipapir enten vil gå op (når det er langt) eller ned (når det er kort). Ved handel med aktiver kan en investor tage to typer positioner: lang og kort. En investor kan enten købe et aktiv (går længe) eller sælge det (går kort).
  • Stop Loss Order Stop Loss Order En stop-loss-ordre er et værktøj, der bruges af handlende og investorer til at begrænse tab og reducere risikoeksponering. Lær mere om stop-loss-ordrer i denne artikel.
  • Trade Order Timing Trade Order Timing - Trading Trade order timing refererer til holdbarheden af ​​en bestemt handelsordre. De mest almindelige typer af handelsordrer er timing af markedsordrer, GTC-ordrer og udfyld eller dræb ordrer.