Investment Teaser - Indhold og egenskaber ved en effektiv Teaser

En investeringsteaser er et professionelt dokument på en eller to sider, der bruges til at introducere en erhvervelse Fusioner Acquisitions M & A Process Denne vejledning fører dig gennem alle trin i M & A-processen. Lær, hvordan fusioner og opkøb og aftaler gennemføres. I denne vejledning skitserer vi erhvervelsesprocessen fra start til slut, de forskellige typer erhververe (strategiske vs. finansielle køb), vigtigheden af ​​synergier og transaktionsomkostninger eller investeringsmulighed for strategiske eller finansielle købere. Teaseren er et meget vigtigt dokument i en transaktionsproces, da det er det første dokument, som potentielle købere ser på, inden de fortsætter med en aftale. Teasere er typisk forberedt "blinde" (dvs. uden navn) for at opretholde fortroligheden af ​​den potentielle målinvestering.

Dokumentet udarbejdes ofte af investeringsbanken Jobs Gennemse jobbeskrivelser: krav og færdigheder til jobannoncer inden for investeringsbank, aktieforskning, skatkammer, FP&A, corporate finance, regnskab og andre finansområder. Disse jobbeskrivelser er udarbejdet ved at tage de mest almindelige lister over færdigheder, krav, uddannelse, erfaring og andet, der repræsenterer virksomheden. Det er et marketingdokument, hvis primære formål er at lokke potentielle købere til at komme til bordet til aftale.

Investment Teaser

Kvaliteterne ved en effektiv investeringsteaser

 1. Selvom der ikke er nogen maksimal sidegrænse, når du forbereder en Investment Teaser, bør teaseren sandsynligvis ikke overstige tre sider. Ellers kan potentielle købere føle sig overvældet af mængden af ​​information, der skal behandles og miste interessen.
 2. Det er afgørende kun at medtage nøgleinformation og holde indholdet kortfattet.
 3. Investment Teaser bør omfatte relevant grafik for at give potentielle købere bedre indsigt i de produkter og / eller tjenester, der leveres af virksomheden.
 4. Virksomhedens navn bør ikke oplyses i dokumentet.
 5. En velskrevet sektion for investeringshøjdepunkter, virksomhedsoversigtsektion, sektion for virksomhedsprodukter / tjenester og økonomi er afgørende for at opbygge en vellykket Investment Teaser.

Indholdet af en effektiv investeringsteaser

En effektiv Investment Teaser inkluderer typisk følgende:

 • Investeringshøjdepunkter: Disse inkluderer tre til fem punkter, der skitserer de unikke salgspunkter (USP) for investerings- eller erhvervelsesmuligheden. Eksempler på investeringshøjdepunkter kan være markedsledelse, ejerskab af proprietær teknologi, betydelig omsætningsvækst, stærke alliancer og / eller partnerskaber, et omfattende salgsnetværk, overlegne produktionskapaciteter, et erfaren ledelsesteam osv.
 • Virksomhedsoversigt: En investeringsteaser indeholder normalt en kort beskrivelse af de geografiske regioner og det konkurrencemæssige landskab, som virksomheden opererer i. En virksomhedsbeskrivelse bør også gives for at give potentielle købere en bedre forståelse af virksomheden. Det er afgørende, at virksomhedsoplysningerne ikke kopieres direkte fra virksomhedens websted, da det kan gøre det muligt for potentielle købere at identificere virksomheden, når den ønsker, at dens identitet holdes fortrolig.
 • Kundeoversigt: Hvis det er muligt, skal større kundenavne medtages for at skabe troværdighed for virksomheden.
 • Deal Information: Detaljer om transaktionstypen skal angives (strategisk partnerskab, fuldt salg, delvis salg, buyout osv.) I investeringsteaseren.
 • Produkt- og / eller salgsmix: En liste over de vigtigste produkter / tjenester, der tilbydes, og indtægterne fra hver enkelt.
 • Finansielt resume:Et resumé af vigtige historiske finansielle målinger (EBITDA, EBITDA EBITDA eller indtjening før renter, skat, afskrivninger, amortiseringer er en virksomheds fortjeneste, før nogen af ​​disse nettofraduktioner foretages. EBITDA fokuserer på en virksomheds driftsbeslutninger, fordi den ser på virksomheden 'rentabilitet fra kernedrift inden virkningen af ​​kapitalstrukturen. Formel, eksempler Indtægter, fortjenstmargen nettovinstmargin Nettovinstmarginen (også kendt som "fortjenstmargen" eller "nettovinstmargin") er en finansiel ratio, der bruges til at beregne procentdelen af overskud, som en virksomhed producerer ud fra den samlede indtægt. Den måler mængden af ​​nettooverskud, som en virksomhed opnår pr. dollar af opnået indtægter osv.) og forventede tal.Mindst to år med historiske data i forbindelse med mindst to års forventede finansielle tal skal medtages.

Eksempel

Lad os for eksempel antage, at Company AppCentral, den største skabende virksomhed i USA, ønsker at danne et strategisk partnerskab i Kina. AppCentral opgaver Finance til at lede aftalen og forberede en Investment Teaser for potentielle købere i Kina. Et eksempel på Investment Teaser kan fremstilles som følger:

Teaser - Side 2

Download den gratis skabelon

Indtast dit navn og din e-mail i nedenstående formular og download den gratis skabelon til investeringsteaser nu!

De næste trin

En Investment Teaser sendes til potentielle købere såsom strategiske investorer (dem, der opererer i samme branche) og finansielle investorer (Private Equity firmaer). Formålet med en teaser er at tiltrække interesse og muligvis udføre en aftale med sælgeren.

Hvis potentielle købere er interesserede i forretningen, er en ikke-afsløringsaftale (NDA) ikke-offentliggørelsesaftale (NDA) En ikke-offentliggørelsesaftale (NDA) er et dokument, der udveksles mellem en potentiel køber og en sælger i de indledende faser af en M & A transaktion. med virksomheden er underskrevet for at skabe et fortroligt forhold mellem parterne og beskytte fortrolige oplysninger eller forretningshemmeligheder. Efter underskrivelsen af ​​NDA offentliggøres virksomhedens identitet, og flere oplysninger gives i et fortroligt informationsmemorandum (CIM) CIM - fortroligt informationsmemorandum Et fortroligt informationsmemorandum (CIM) er et dokument, der bruges i M&A til at formidle vigtig information i et salg behandle. Vejledning, eksempler og skabelon.

Relateret læsning

Finance er den officielle udbyder af den globale Financial Modelling & Valuation Analyst (FMVA) ™ FMVA®-certificering Deltag i 350.600+ studerende, der arbejder for virksomheder som Amazon, JP Morgan og Ferrari-certificeringsprogram, designet til at hjælpe alle med at blive en verdensklasse finansanalytiker . For at fortsætte din karriere vil de yderligere finansressourcer nedenfor være nyttige:

 • Investment Banking PitchBook Investment Banking Pitch Book Sådan oprettes en pitchbank med investeringsbanker. Denne guide vil lære dig, hvad der er inkluderet, hvordan man laver en IB-tonehæftebog og giver eksempler på dias
 • Aftale om ikke-offentliggørelse Aftale om ikke-offentliggørelse (NDA) En aftale om ikke-offentliggørelse (NDA) er et dokument, der udveksles mellem en potentiel køber og en sælger i de indledende faser af en M & A-transaktion.
 • Fortroligt informationsmemorandum CIM - Fortroligt informationsmemorandum Et fortroligt informationsmemorandum (CIM) er et dokument, der bruges i M&A til at formidle vigtig information i en salgsproces. Vejledning, eksempler og skabelon
 • Værdiansættelsesmetoder Værdiansættelsesmetoder Når en virksomhed vurderes som en igangværende virksomhed, er der tre hovedvurderingsmetoder, der anvendes: DCF-analyse, sammenlignelige virksomheder og præcedenstransaktioner. Disse værdiansættelsesmetoder bruges i investeringsbankvirksomhed, aktieforskning, private equity, virksomhedsudvikling, fusioner og opkøb, gearede opkøb og finansiering