SUBSTITUTE-funktion - formel, eksempler, hvordan man bruger SUBSTITUTE

SUBSTITUTE-funktionen blev introduceret i MS Excel 2007 og er tilgængelig under Excel Tekstfunktioner Funktioner Liste over de vigtigste Excel-funktioner for finansanalytikere. Dette snydeark dækker 100'ere af funktioner, der er vigtige at kende som en Excel-analytiker. Det erstatter en eller flere tekststrenge med en anden tekststreng. Funktionen er nyttig, når vi ønsker at erstatte gammel tekst i en streng med en ny streng.

I finansiel analyse Analyse af årsregnskaber Sådan udføres analyse af regnskaber. Denne vejledning vil lære dig at udføre regnskabsanalyse af resultatopgørelse, balance og pengestrømsopgørelse inklusive margener, nøgletal, vækst, likviditet, gearing, afkast og rentabilitet. , importerer vi ofte data fra eksterne kilder såsom PDF-filer. Denne funktion hjælper med at erstatte tekststrenge fra importerede data. For eksempel, hvis de importerede data er 967-098-908, kan vi bruge denne funktion til at omdanne dem til 967098908.

Forskel mellem SUBSTITUTE og REPLACE-funktioner

SUBSTITUTE-funktionen svarer meget til REPLACE-funktionen. SUBSTITUTE erstatter dog en eller flere forekomster af en given tekststreng, mens REPLACE erstatter tekst i en angivet position af en leveret streng.

Formel

= SUBSTITUTE (tekst, gammel_tekst, ny_tekst, [forekomst_nummer])

SUBSTITUTE-funktionen bruger følgende argumenter:

  1. Tekst (krævet argument) - Dette er teksten eller henvisningen til en celle, der indeholder tekst, som vi vil erstatte tegn for.
  2. Old_text (krævet argument) - Den tekst, vi ønsker at erstatte.
  3. New_text (krævet argument) - Den tekst, vi vil erstatte den gamle_text med.
  4. Instansnummer (valgfrit argument) - Angiver hvilken forekomst af gammel_tekst, du vil erstatte med ny_tekst. Hvis du angiver instansnummer, erstattes kun den forekomst af gammel_tekst. Ellers ændres hver forekomst af old_text i tekst til new_text.

Hvordan bruges SUBSTITUTE-funktionen i Excel?

For at forstå anvendelsen af ​​SUBSTITUTE-funktionen, lad os overveje et par eksempler:

Eksempel 1

Antag, at vi får følgende data:

SUBSTITUTE-funktion

Vi brugte nedenstående formler til at erstatte teksten i eksemplet ovenfor.

SUBSTITUTE-funktion - Eksempel 1a

Forekomst begrænser SUBSTITUTE-erstatning til en bestemt forekomst af old_text. Hvis instans ikke leveres, erstattes alle forekomster af old_text med new_text. Vi får resultaterne nedenfor:

SUBSTITUTE-funktion - Eksempel 1a

SUBSTITUTE er også store og små bogstaver og understøtter ikke jokertegn. I eksemplet ovenfor, hvis vi angiver gammel tekst som “l” for Lime, udskiftes der ikke funktionen.

Eksempel 2

Hvis vi vil konvertere et kolonnenummer til et Excel-kolonnebogstav (f.eks. A, B, C osv.), Kan vi bruge en formel baseret på ADDRESS- og SUBSTITUTE-funktionerne. Antag, at vi får oplysningerne nedenfor:

SUBSTITUTE-funktion - Eksempel 2

Den anvendte formel er:

SUBSTITUTE-funktion - Eksempel 2a

Vi får resultaterne nedenfor:

SUBSTITUTE-funktion - Eksempel 2b

Det første trin var at konstruere en adresse, der ville indeholde kolonnenummeret. Vi gjorde det ved hjælp af ADDRESS-funktionen ved at angive 1 for række nummer, et kolonnenummer fra A1 og 4 for abs_num argumentet (for at få en relativ reference): ADRESSE (1, B5,4).

Med oplysningerne returnerer ADRESSE teksten "A1". Vi brugte derefter SUBSTITUTE til at fjerne nummer 1 således: = SUBSTITUTE (“A1 ″,” 1 ″, ””).

Klik her for at downloade eksempelfilen til Excel

Yderligere ressourcer

Tak for din læsning af Finance's guide til vigtige Excel-funktioner! Ved at tage dig tid til at lære og mestre disse funktioner, vil du forbedre din værdiansættelsesmodelleringsanalyse betydeligt. Hvis du vil vide mere, skal du tjekke disse yderligere finansressourcer:

  • Avanceret Excel-vejledning
  • Avancerede Excel-formler i Excel Avancerede Excel-formler skal vide Disse avancerede Excel-formler er vigtige at kende og tager dine økonomiske analysefærdigheder til det næste niveau. Avancerede Excel-funktioner, du skal kende. Lær de 10 bedste Excel-formler, som enhver finansanalytiker i verdensklasse bruger regelmæssigt. Disse færdigheder vil forbedre dit regnearkarbejde i enhver karriere
  • Excel-genvejsliste Excel-genveje til PC Mac Excel-genveje - Liste over de vigtigste og mest almindelige MS Excel-genveje til pc- og Mac-brugere, økonomi, regnskabsyrker. Tastaturgenveje fremskynder dine modelleringsfærdigheder og sparer tid. Lær redigering, formatering, navigation, bånd, indsæt special, databehandling, formel- og celleredigering og andre genveje
  • Betegnelse for finansiel modelleringsanalytiker FMVA®-certificering Deltag i 350.600+ studerende, der arbejder for virksomheder som Amazon, JP Morgan og Ferrari