Alternative investeringer - oversigt, funktioner og klassificering

En alternativ investering er en investering i aktiver, der er forskellige fra kontanter, aktier og obligationer. Alternative investeringer kan være investeringer i materielle aktiver Materielle aktiver Materielle aktiver er aktiver med en fysisk form og med en værdi. Eksempler inkluderer materielle anlæg. Materielle aktiver ses og mærkes og kan ødelægges ved brand, naturkatastrofe eller en ulykke. Immaterielle aktiver mangler derimod en fysisk form og består af ting som intellektuel ejendomsret såsom ædle metaller eller vin. Derudover kan de være investeringer i finansielle aktiver såsom private equity, nødlidende værdipapirer og hedgefonde Hedgefondstrategier En hedgefond er en investeringsfond oprettet af akkrediterede enkeltpersoner og institutionelle investorer med det formål at maksimere afkast og reducere eller eliminere risiko,uanset markedets stigning eller tilbagegang. Hedgefondstrategier anvendes gennem private investeringspartnerskaber mellem en fondsforvalter og investorer.

Alternativ investering

Generelt har alternative investeringer tendens til at vise en lav sammenhæng med traditionelle investeringer (aktier, obligationer Obligationer Obligationer er obligationer med fast indkomst, der udstedes af virksomheder og regeringer for at rejse kapital. Obligationsudstederen låner kapital fra obligationsindehaveren og foretager faste betalinger til dem på en fast (eller variabel) rente i en bestemt periode.). Derudover kommer nogle alternative investeringer med ekstremt kompliceret værdiansættelse og er meget illikvide. På grund af sådanne grunde er visse typer alternative investeringer ret populære blandt finansielle institutioner og enkeltpersoner med høj nettoværdi.

Alternative investeringer kan være en god tilføjelse til en investors portefølje. Mange alternative investeringer giver betydeligt større afkast i forhold til traditionelle investeringer. Tilgængeligheden af ​​en bred vifte af alternative investeringer gør dem også til en levedygtig mulighed på trods af investorens risikotolerance eller opfattelse af markedet.

Funktioner ved alternative investeringer

Næsten alle alternative investeringer har følgende funktioner, der adskiller dem fra traditionelle investeringsformer:

1. Lav korrelation med de traditionelle investeringer

Dette kan være yderst gavnligt for potentielle investorer, fordi den lave sammenhæng giver muligheder for diversificering af porteføljen.

2. Svært at bestemme den underliggende værdi

Alternative investeringer er ofte i sagens natur komplicerede, når det kommer til værdiansættelse. Værdiansættelsen af ​​en alternativ investering kan kræve specifik viden, og nogle eksotiske investeringer, såsom kunst, kan vise uforudsigelige efterspørgselsmønstre. Derudover kan de være unikke i deres natur, hvilket også komplicerer værdiansættelsen.

3. Relativ lav likviditet

Generelt har alternative investeringer relativt lav likviditet, især sammenlignet med traditionelle investeringer. Den lave likviditet kan forklares med fraværet af centraliserede markeder og den lave efterspørgsel efter nogle af aktiverne i forhold til traditionelle investeringer (tænk på værker af moderne kunst). Derudover kommer nogle af investeringerne med begrænsninger med hensyn til afslutning fra investeringen.

4. Høje indkøbsomkostninger

Alternative investeringer er ofte forbundet med høje indkøbsomkostninger. Nogle alternative investeringer såsom hedgefonde kræver et minimum investeringsbeløb samt et gebyr.

Alternativ investering - eksempel

Klassificering af alternative investeringer

Alternative investeringer kan klassificeres som materielle eller immaterielle investeringer.

Materielle alternative investeringer inkluderer følgende:

  • Værdifulde metaller
  • Fin kunst
  • Vin
  • Frimærker
  • Antikviteter

Eksempler på immaterielle alternative investeringer inkluderer:

  • Hedgefonde
  • Kapitalfond
  • Venturekapital
  • Derivater
  • Cryptocurrency Cryptocurrency Cryptocurrency er en form for digital valuta, der er baseret på blockchain-netværk. Kryptovaluta som Bitcoin og Ethereum bliver bredt accepteret.

Yderligere ressourcer

Finance tilbyder Financial Modelling & Valuation Analyst (FMVA) ™ FMVA®-certificering Deltag i 350.600+ studerende, der arbejder for virksomheder som Amazon, JP Morgan og Ferrari-certificeringsprogram for dem, der ønsker at tage deres karriere til det næste niveau. For at fortsætte med at lære og fremme din karriere vil følgende finansressourcer være nyttige:

  • Investering: En nybegynderguide Investering: En begyndervejledning Finansiel guide til investering for begyndere lærer dig det grundlæggende ved at investere og hvordan du kommer i gang. Lær om forskellige strategier og teknikker til handel og om de forskellige finansielle markeder, som du kan investere i.
  • Omsættelige værdipapirer Omsættelige værdipapirer Omsættelige værdipapirer er ubegrænsede kortsigtede finansielle instrumenter, der enten udstedes til aktier eller til gældsinstrumenter i et børsnoteret selskab. Det udstedende selskab opretter disse instrumenter til det udtrykkelige formål at skaffe midler til yderligere finansiering af forretningsaktiviteter og ekspansion.
  • Servicegebyr Servicegebyr Et servicegebyr, også kaldet servicegebyr, refererer til et opkrævet gebyr for at betale for tjenester, der vedrører et produkt eller en tjeneste, der købes.
  • Typer af aktiver Typer af aktiver Almindelige typer aktiver inkluderer løbende, langfristede, fysiske, immaterielle, operationelle og ikke-operationelle. Korrekt identifikation og