Algos - Guide til algoritmer brugt i handelsstrategier

Algoritmer (Algos) er et sæt instruktioner, der introduceres for at udføre en bestemt opgave. Algoritmer introduceres for at automatisere handel for at generere overskud Bruttofortjeneste Bruttofortjeneste er den direkte fortjeneste, der er tilbage efter fratrækning af solgte varer eller "salgsomkostninger" fra salgsindtægter. Det bruges til at beregne bruttofortjenestemargenen og er det oprindelige overskudstal, der er angivet i en virksomheds resultatopgørelse. Bruttofortjeneste beregnes før driftsresultat eller nettoresultat. med en frekvens, der er umulig for en menneskelig erhvervsdrivende. Processen kaldes algoritmisk handel, og den sætter regler baseret på prisfastsættelse, mængde, timing og andre matematiske modeller. Andre variationer af algoritmisk handel inkluderer automatiseret handel og black-box-handel.

algoritmer, algos og algoritmisk handel

Algoritmisk handel udelukker den menneskelige (følelsesmæssige) indvirkning på handelsaktiviteter. Brug af sofistikerede algoritmer er almindeligt blandt institutionelle investorer som investeringsbanker. Typisk hierarki med investeringsbanker Investeringsbanker har et stift og strikt hierarki, der kan sammenlignes med en militær organisation, hvor hver rang betyder meget og har specifikke, betydelige frynsegoder, når du går videre. . Det typiske hierarki af investeringsbanker - analytiker, associeret, vicepræsident, direktør, administrerende direktør - er fælles for næsten alle investeringsbanker, pensionsfonde og hedgefonde Hedgefondstrategier En hedgefond er en investeringsfond oprettet af akkrediterede enkeltpersoner og institutionelle investorer til formålet med at maksimere afkast og reducere eller eliminere risiko uanset markedets stigning eller tilbagegang.Hedgefondstrategier anvendes gennem private investeringspartnerskaber mellem en fondsforvalter og investorer på grund af de store mængder aktier, som de dagligt handler. Dette giver dem mulighed for at få den bedst mulige pris til minimale omkostninger og uden at påvirke aktiekursen væsentligt.

Strategier for algoritmisk handel

Enhver god strategi for algoritmehandel skal sigte mod at forbedre handelsindtægter Indtægtsgenkendelsesprincip Indtægtsgenkendelsesprincippet dikterer processen og tidspunktet for, hvornår indtægterne registreres og indregnes som en post i en virksomheds regnskab. Teoretisk er der flere tidspunkter, hvor indtægter kunne indregnes af virksomheder. og reducere omkostningerne ved handel Knowledge Finance selvstudievejledninger er en fantastisk måde at forbedre teknisk viden om finansiering, regnskab, finansiel modellering, værdiansættelse, handel, økonomi og meget mere. . De mest populære strategier er arbitrage, indeksafbalancering, gennemsnitlig tilbageførsel og markedstiming. Andre strategier er scalping, reduktion af transaktionsomkostninger og parhandel. '

Ombalancering af indeksfond

Porteføljerne af indeksfonde fra gensidige fonde som individuelle pensionskonti og pensionsfonde justeres regelmæssigt for at afspejle de nye priser på fondens underliggende aktiver. "Ombalancering" skaber muligheder for algoritmiske forhandlere, der udnytter de forventede handler afhængigt af antallet af aktier Aktie Hvad er en aktie? En person, der ejer aktier i et selskab, kaldes en aktionær og er berettiget til at kræve en del af selskabets resterende aktiver og indtjening (hvis virksomheden nogensinde opløses). Udtrykkene "aktier", "aktier" og "egenkapital" bruges om hverandre. i indeksfonden. Handlerne udføres af algoritmiske handelssystemer for at give de bedste priser, lave omkostninger og rettidige resultater.

Algos og arbitrage

Arbitrage er praksis med at udnytte lejlighedsvis små markedsprisafvigelser, der opstår i markedsprisen for et værdipapir, der handles på to forskellige børser. At købe en dobbeltnoteret aktie med rabat på marked A og sælge den til en præmie på marked B giver en risikofri arbitrage mulighed for at tjene penge. Denne praksis kan anvendes ved handel med S&P 500 futureskontrakter og S&P 500 aktier, da det er almindeligt, at der opstår mindre kursforskelle mellem futuresprisen og den samlede pris for de faktiske underliggende aktier. Når det sker, kommer værdipapirhandlen på NASDAQ og NYSE enten foran eller bagefter S & P-futures, der handles på CME-markedet, hvilket skaber en mulighed for arbitrage.

For at arbitrage kan forekomme, skal den opfylde tre betingelser. For det første henviser de samme aktiver Finansielle aktiver Finansielle aktiver til aktiver, der opstår som følge af kontraktlige aftaler om fremtidige pengestrømme eller fra ejendomsinstrumenter fra en anden enhed. En nøgle bør ikke handle til samme pris på alle markeder. For det andet er to aktiver med samme pengestrømme Unlevered Free Cash Flow Unlevered Free Cash Flow er et teoretisk cash flow-tal for en virksomhed, forudsat at virksomheden er helt gældfri uden renteudgifter. bør ikke handle til samme pris. Endelig bør et aktiv med en kendt pris i fremtiden ikke handle i dag til den fremtidige pris diskonteret med den risikofrie rente. Arbitrage er kun mulig med værdipapirer Offentlige værdipapirer Offentlige værdipapirer eller omsættelige værdipapirer er investeringer, der handles åbent eller let på et marked.Værdipapirerne er enten egenkapital eller gældsbaserede. og finansielle produkter, der handler elektronisk. Transaktionerne bør også ske samtidigt for at minimere eksponeringen for markedsrisiko Markedsrisikopræmie Markedsrisikopræmien er det yderligere afkast, som en investor forventer af at have en risikabel markedsbeholdning i stedet for risikofrie aktiver. eller sandsynligheden for, at prisen på et marked kan ændre sig, før begge transaktioner er gennemført.eller sandsynligheden for, at prisen på et marked kan ændre sig, før begge transaktioner er gennemført.eller sandsynligheden for, at prisen på et marked kan ændre sig, før begge transaktioner er gennemført.

Middel omvendelse

Gennemsnitlig tilbageførsel er en matematisk metode, der anvendes til aktieinvestering, og den beregner gennemsnittet af en akties midlertidige høje og lave priser. Det indebærer at identificere handelsbeholdningen for en aktie og beregne gennemsnitsprisen ved hjælp af analytiske teknikker. Når den aktuelle markedspris halter bag gennemsnitsprisen, betragtes bestanden som attraktiv med håb om, at prisen vil stige. På den anden side, når de nuværende markedspriser går ud over gennemsnitsprisen, betragtes aktien som uønsket, da investorer forventer, at prisen falder og vender tilbage mod gennemsnitsprisen. Standardafvigelsen for aktiens nylige priser bruges ofte som en købs- eller salgsindikator. Handel med gennemsnitlig tilbageførsel er en almindelig brug af algos.

Markeds timing

Strategier, der er designet til at generere alfa, betragtes som strategier for markedstiming, og de bruger en metode, der inkluderer live test, backtesting og forward-test. Backtesting er den første fase af markedstimingen, og det involverer simulering af hypotetiske handler gennem en in-sample data periode. Det næste trin er at udføre optimering for at få de mest optimale resultater. Den anden fase af markedstimingen er testning fremad, og det indebærer, at algoritmerne køres gennem stikprøvedata for at sikre, at de fungerer inden for de backtestede forventninger. Den sidste fase er live test, og det kræver en udvikler at sammenligne live handler med de backtestede og fremad testede modeller.

Fordele ved algoritmisk handel

Der er forskellige fordele ved at lade en computer overvåge og udføre live-handler. En af fordelene ved algoritmehandel er evnen til at minimere følelser gennem hele handelsprocessen, da handler er begrænset til et sæt foruddefinerede instruktioner. Menneskelig handel er modtagelig for følelser som frygt og grådighed, der kan føre til dårlig beslutningstagning. Gennem automatiseret handel har forhandlere det let at holde sig til planen. Automatisering af processen hjælper også med at begrænse overtrading, hvor nogle handlende kan købe og sælge ved enhver lejlighed, de får, og reducerer chancerne for menneskeskabte fejl.

Handel med algoritmer (Algos) hjælper også med at opnå konsistens. Den største udfordring i handelsprocessen er planlægning af handel og handel med planen. Manglende overholdelse af alle regler vil sandsynligvis negativt ændre enhver chance, som en erhvervsdrivende har, selvom handelsplanen har potentialet til at være rentabel. Selvom tab er en del af handel, kan menneskelige forhandlere blive afskrækkede efter at have lidt to eller flere fortløbende tab og ikke gå videre til næste handel. Ved at falde ud midt i processen ødelægger den erhvervsdrivende eventuelle chancer for at vinde i andre handelsrunder. Automatiseret handel hjælper med at opnå konsistens, handle efter planen og øge chancerne for at vinde.

I handel tæller hvert sekund, og hastigheden af ​​algoritmisk handel gør det til en gunstig mulighed for investering. Computere reagerer straks på skiftende markedsforhold og kan hjælpe med at generere ordrer, så snart kriterierne er opfyldt, meget hurtigere end nogen person kan genkende en ændring på markedet og manuelt indtaste handelsordrer. At komme ud eller komme for tidligt eller sent kan også gøre en stor forskel i dagens handel, og automatisering af processen hjælper med at helbrede de menneskelige udsatte fejl.

Ulemper ved algoritmisk handel

Ligesom andre mekaniske processer er algoritmisk handel en sofistikeret proces, og den er tilbøjelig til fejl. Internetforbindelsesproblemer, strømtab og computerkrasch kan resultere i fejlagtige ordrer, duplikatordrer og endda manglende ordrer, der muligvis ikke sendes til markedet. Der kan også være en forskel mellem de handler, der genereres af handelsstrategien, og de faktiske resultater fra de automatiserede handelssystemer. Automatiske handelssystemer skal overvåges til enhver tid for at forhindre mekaniske fejl.

Handlende, der bruger backtestteknikker til at optimere deres systemer, kan skabe systemer, der ser godt ud på papir, men ikke klarer sig på et live marked. Problemet kan opstå på grund af overoptimering, hvor handlende skaber en overdreven kurvetilpasning, der producerer en handelsplan, der er omhyggeligt tilpasset tidligere markedsprisadfærd, men upålidelig i live, nuværende markeder. Nogle handlende antager, at en handelsplan skal have 100 procent rentable handler uden at give plads til udnyttelse.

Bridgewater Hedge Fund

Bridgewater Associates er den største hedgefond i verden med over 160 milliarder dollars i aktiver under forvaltning. Fra en ydmyg start opbyggede grundlægger Ray Dalio en betydelig formue, men derefter næsten likvideret virksomheden efter forkert forudsigelse af en markedsnedgang i 1982. I stedet gik økonomien den modsatte vej for et stærkt bullish opsving. Denne fiasko tvang dog Ray Dalio til at revurdere sin tænkning. Fra disse begivenheder udviklede han til sidst Pure Alpha-fondstrategien, som stort set er en algo-fond og er en af ​​de største bidragydere til Bridgewaters succes. Faktisk har denne strategi fungeret så succesfuldt, at Dalio nu taler om at udvikle et AI-program (kunstig intelligens) til at drive virksomheden udelukkende baseret på de algoritmiske metoder, der anvendes af Pure Alpha.

Lær mere om algos og handel:

  • Handelsgulv Handelsgulv En handelsgulv henviser til et bogstaveligt gulv i en bygning, hvor kapital, fast indkomst, futures, optioner, råvarer eller valutahandlere køber og sælger værdipapirer. Forhandlere køber og sælger værdipapirer på vegne af kunder eller på vegne af det finansielle firma, der anvender dem.
  • Trade Order Timing - Trading Trade Order Timing - Trading Trade order timing refererer til holdbarheden af ​​en bestemt handelsordre. De mest almindelige typer af handelsordrer er timing af markedsordrer, GTC-ordrer og udfyld eller dræb ordrer.
  • Handelsordrer - Handelshandelsordrer - Handelsordrer henviser til de forskellige typer ordrer, der kan placeres på handelsbørser for finansielle aktiver såsom aktier eller futureskontrakter.
  • Handelsmekanismer - Handelshandelsmekanismer Handelsmekanismer henviser til de forskellige metoder, hvormed aktiver handles. De to hovedtyper af handelsmekanismer er prisdrevne og ordredrevne handelsmekanismer