Sandbagging - Bevidst sænket forventningerne til at slå dem

Sandbagging opstår, når en person eller en virksomhed med vilje sænker sit skøn for succes med det mål at producere mere end forventede resultater. I erhvervslivet kan ledere deltage i denne praksis som en måde at reducere forventningerne til aktionærerne. Aktionærer Egenkapital Aktionærkapital (også kendt som Shareholders Equity) er en konto på en virksomheds balance, der består af aktiekapital plus tilbageholdt indtjening. Det repræsenterer også restværdien af ​​aktiver minus passiver. Ved at omarrangere den oprindelige regnskabeligning får vi Aktionærers egenkapital = Aktiver - Forpligtelser og investorer Investering: En begyndervejledning Finansens guide til investering for begyndere lærer dig det grundlæggende om at investere og hvordan du kommer i gang. Lær om forskellige strategier og teknikker til handel,og om de forskellige finansielle markeder, som du kan investere i. At vide meget godt, at de vil overstige disse forventninger. Medarbejdere kan også deltage i praksis med det formål at blive betragtet som fremragende kunstnere og modtage positive anmeldelser. Enkeltpersoner undgår at stille realistiske forventninger, fordi de ikke ønsker at blive betragtet som gennemsnitlige kunstnere. Når de forventede resultater er overgået, vil virksomheden blive betragtet som økonomisk sund, og medarbejderne kan modtage en bonus som en påskønnelse af deres gode resultater.Enkeltpersoner undgår at stille realistiske forventninger, fordi de ikke ønsker at blive betragtet som gennemsnitlige kunstnere. Når de forventede resultater er overgået, vil virksomheden blive betragtet som økonomisk sund, og medarbejderne kan modtage en bonus som en påskønnelse af deres gode resultater.Enkeltpersoner undgår at stille realistiske forventninger, fordi de ikke ønsker at blive betragtet som gennemsnitlige kunstnere. Når de forventede resultater er overgået, vil virksomheden blive betragtet som økonomisk sund, og medarbejderne kan modtage en bonus som en påskønnelse af deres gode resultater.

Sandbagging

Den bagvedliggende idé bag sandbagging er at underpromise og overlevere. Når en person lykkes med at holde virksomhedens eller investorens forventninger lave, kan de let overgå forventningerne. Seniorledere sandbag ved at give indtjeningsforventninger til analytikere under, hvad de tror vil ske. At holde forventningerne lave kan hjælpe virksomheden med at opretholde aktiekursen til den aktuelle kurs eller hæve den til en bedre pris. For eksempel kan firma ABC sandbagge sine kvartalsvise forventninger og give høje indtjeningsestimater, men under det, de tror vil opstå. Når resultaterne er offentliggjort, og de er højere end de forventede resultater, forbedres virksomhedens image, hvilket fører til en stigning i aktieværdien og øget mediedækning.

Sandbagging i en opstart

Når der startes en ny virksomhed Hvordan VC ser på startups og stiftere En guide til hvordan VC ser på startups og stiftere. Oddsene for at blive finansieret, oddsene for kommerciel succes, træk, de ser efter, gode vs dårlige pitcher, forretningsledere kan skjule virksomhedens faktiske potentielle vækst og fortjeneste fremskrivninger med det mål at producere bedre end forventede resultater for investorer. For en relativt ny forretning er aktionærerne ivrige efter at se, hvordan forretningen fungerer, og beslutte, om de vil fortsætte med at finansiere virksomheden i fremtiden. Virksomheden kan styre disse forventninger ved at give indtjeningsestimater under, hvad de planlægger at opnå. Når resultaterne er nået og overgået, vil virksomheden og dens ledere se mere lovende ud end forventet for aktionærerne.

En opstart kan engagere sig i denne praksis som en måde at få en fordel i fremtidige forhandlinger. Som en ny aktør Trussel mod nye deltagere Truslen om nye deltagere henviser til den trussel, som nye konkurrenter udgør for nuværende aktører inden for en branche. Det er en af ​​de kræfter, der former i et konkurrencepræget marked, virksomheden vil forsøge at vinde tilliden hos aktionærerne og potentielle investorer. Når det overleverer de forventede resultater i flere perioder, vil virksomheden tiltrække flere investorer, der ønsker at investere deres midler i små, men lovende virksomheder. Det vil også være let at fastholde eksisterende aktionærer, der vil tjene penge på virksomhedens stigende rentabilitet for at øge deres aktieværdier.

Problemet med at deltage i denne praksis er, at det vil være vanskeligt at opretholde over tid. Da virksomheden overgår de forventede resultater periode efter periode, vil investorer og aktionærer justere deres forventninger i overensstemmelse hermed uden at fokusere på, hvad virksomheden annoncerer som de forventede resultater. At fortsætte med denne praksis vil være dyrt for virksomheden, og interessenterne kommer til at finde ud af det på et eller andet tidspunkt.

Sandbagging ved køb af aktiver

Sandbagging forekommer også under et køb af en aktiv eller en købsaftale. Ved salg af en forretningsproces forventes det, at sælgeren giver nøjagtige oplysninger om varen, der sælges, da oplysningerne vil blive brugt til at fastsætte prisen. Sælgeren kan ubevidst ekskludere nødvendige oplysninger, der kræves videregivet til køberen. Køberen kan identificere fejl og mangler i sælgerens repræsentanter og garantier og stadig gå videre med købet. Køberen kan sandsække sælgeren ved hjælp af fejl / undladelser i reps og garantier som grundlag for at søge et erstatningskrav mod sælgeren efter afslutningen af ​​handlen.

En sælger skal være på udkig efter en sandbagging-klausul i købs- og salgsaftalen, der sætter scenen for køberen til at aflevere et erstatningskrav, selv når køberen var fuldt ud klar over unøjagtigheden, inden han lukkede aftalen. Sælgeren kan starte med at kende købers omdømme i tidligere opkøb ved at tale med virksomhedsejere, der har solgt deres forretning til den potentielle køber. Sælgeren skal også undersøge det første udkast til købs- og salgsaftalen for at identificere klausuler, der giver køberen en unødig fordel.

Sandbagging i salgsafdelingen

Sandbagging er almindeligt blandt salgspersonale, der er ivrige efter at nå deres ugentlige, månedlige og årlige mål. Næsten alle virksomheder betaler deres salgsteam på kommissionsbasis, og denne praksis motiverer dem til at underordne og overlevere med det mål at øge mængden af ​​provision og bonusser. For eksempel, hvis virksomheden fastsætter en kvote for hvert personale, kan en medarbejder sænke sit mål, så kvoten bliver let at nå og overgå. Når medarbejderen først har nået sit mål for måneden, kan de også beholde ekstrasalget og flytte dem til den følgende måned, når salget kan være langsomt.

Selvom sandbagging hjælper sælgere med at tjene ekstra bonusser, kan det forhindre dem i at udnytte deres fulde potentiale. Ved at sænke deres forventninger kan salgspersonale kun udføre inden for en bestemt grænse, der hjælper dem med at opnå høje resultater periode efter periode og samtidig undgå pres fra lederen. For eksempel kan en medarbejder angive, at han kan få 5% mere salg i næste kvartal, mens han faktisk ved, at han kan klare 10% mere salg.

Hvorfor mennesker sandtaske

En af grundene til, at enkeltpersons sandsæk skyldes manglende tillid til deres færdigheder til at påtage sig specifikke roller. I en virksomhed, hvor outputniveauet bestemmer individets præstationer, kan en medarbejder sænke forventningerne som en måde at vise eksemplarisk præstation på. Medarbejderen kan være bange for at være en engangssucces efterfulgt af en faldende præstation, der kan resultere i opsigelse af ansættelsen. For en salgs- og købsaftale kan køberen sandpose sælgeren for monetær gevinst.

Implikationer for finansielle analytikere og finansiel modellering

Når du udfører økonomisk modellering Hvad er finansiel modellering Finansiel modellering udføres i Excel for at forudsige en virksomheds økonomiske resultater. Oversigt over, hvad der er økonomisk modellering, hvordan og hvorfor opbygge en model. og værdiansættelse, er det vigtigt at være opmærksom på enhver potentiel sandbagging i tidligere præstationer eller prognosen. En god finansanalytiker Finansanalytiker Jobbeskrivelse Finansanalytikerens jobbeskrivelse nedenfor giver et typisk eksempel på alle de færdigheder, uddannelse og erfaring, der kræves for at blive ansat til et analytikerjob i en bank, institution eller virksomhed. Udfør sporing af økonomiske prognoser, rapportering og operationelle metrics, analyser økonomiske data, opret økonomiske modeller identificerer områder, hvor prognosen kan være urealistisk, og juster numrene efter behov.Dette vil sikre en DCF-model DCF-modeluddannelse Gratis guide En DCF-model er en bestemt type finansiel model, der bruges til at værdsætte en virksomhed. Modellen er simpelthen en prognose for en virksomheds uhåndterede frie pengestrømme, der giver et mere nøjagtigt resultat. Hvis du vil vide mere, skal du tjekke Finance's uddannelsesprogram for finansiel analytiker online.

sandbagging i en økonomisk modelprognose

Andre ressourcer

For at lære mere og fortsætte med at fremme din karriere, se følgende finansressourcer:

  • Best Practices for finansiel modellering Best Practices for finansiel modellering Denne artikel skal give læsere information om bedste praksis for økonomisk modellering og en let at følge, trin-for-trin guide til opbygning af en finansiel model.
  • Fremskrivning af balanceposter Fremskrivning af balanceposter Projektering af balanceposter involverer analyse af arbejdskapital, PP&E, gældskapital og nettoindkomst. Denne guide beskriver hvordan man beregner
  • Fremskrivning af resultatopgørelseslinjeposter Fremskrivning af resultatopgørelseslinjeposter Vi diskuterer de forskellige metoder til fremskrivning af resultatopgørelseslinjeposter. Fremskrivning af resultatopgørelseslinjeposter begynder med salgsindtægter og derefter omkostninger
  • Værdiansættelsesmetoder Værdiansættelsesmetoder Når en virksomhed vurderes som en igangværende virksomhed, er der tre hovedvurderingsmetoder, der anvendes: DCF-analyse, sammenlignelige virksomheder og præcedenstransaktioner. Disse værdiansættelsesmetoder bruges i investeringsbankvirksomhed, aktieforskning, private equity, virksomhedsudvikling, fusioner og opkøb, gearede opkøb og finansiering