Lønregnskab - Opsætning og beregning af personaleløn

Lønregnskab er i det væsentlige beregning, ledelse, registrering og analyse af medarbejdernes kompensation Vederlag Vederlag er enhver form for kompensation eller betaling, som en person eller medarbejder modtager som betaling for deres tjenester eller det arbejde, de udfører for en organisation eller virksomhed. Det inkluderer uanset hvilken grundløn en medarbejder modtager sammen med andre former for betaling, der påløber i løbet af deres arbejde, hvilket. Derudover inkluderer lønregnskab også afstemning af fordele Social Security Social Security er et amerikansk føderalt regeringsprogram, der giver socialforsikring og fordele til mennesker med utilstrækkelig eller ingen indkomst. Den første sociale og kildeskat og fradrag i forbindelse med kompensation.Beregningen af ​​lønningslisten er stærkt påvirket af hvert lands lovkrav (det kan også afhænge af statslige eller lokale bykrav).

Lønregnskab

Hovedomkostninger ved lønregnskab

Lønomkostninger er relateret til forpligtelser (udgifter), som en arbejdsgiver påtager sig. De finansierer kompensation, der udbetales til medarbejderne for deres direkte arbejde eller som en konsekvens af obligatoriske ydelser defineret i lovkrav.

Summen af ​​alle de ovennævnte begreber danner den påløbne udgift for at holde en medarbejder på lønningslisten.

Efter regnskabsprincipper er alle påløbne omkostninger Påløbne omkostninger Periodiserede omkostninger er omkostninger, der indregnes, selvom der ikke er betalt kontant. Disse udgifter parres normalt mod indtægter via matchingsprincippet fra GAAP (Generelt accepterede regnskabsprincipper). skal opfylde matchningsprincippet Matchingsprincip Matchingsprincippet er et regnskabskoncept, der dikterer, at virksomheder rapporterer udgifter på samme tid som de indtægter, de er relateret til. Indtægter og omkostninger matches i resultatopgørelsen i en periode (f.eks. Et år, et kvartal eller en måned). Eksempel på matchningsprincippet. Matchningsprincippet siger, at alle udgifter skal matche i den periode, hvor alle relaterede indtægter rapporteres (det afhænger ikke af betalingsdatoen). For eksempel,hvis en medarbejder ansættes den første dag i december, men betales den første uge i januar, skal udgiften i forbindelse med arbejdstagerens arbejde indregnes i december.

Bemærk: Kompensation for arbejdstagernes arbejdskraft indregnes ikke altid som en udgift. For eksempel, hvis arbejdstagernes arbejdskraft betjenes til fremstilling af et produkt eller et aktiv, skal kompensationen (inklusive hensættelser) registreres som produktionsomkostninger (beholdning Lagerbeholdning er en aktivkonto, der findes på balancen, der består af alt rå materialer, igangværende arbejde og færdige varer, som en virksomhed har akkumuleret. Det anses ofte for at være den mest illikvide af alle omsætningsaktiver - det er derfor ekskluderet fra tælleren i beregningen af ​​hurtig ratio.) eller aktiv og indregnes som udgift når varebeholdningen sælges (gennem salgsomkostninger), eller aktivet anvendes (ved afskrivning).

Ydelsesforpligtelser under lønregnskab

Ydelsesforpligtelser er relateret til tilbageholdelse eller fradrag fra medarbejdernes løn. Retentionerne betales ikke direkte til medarbejderne, men de betales normalt senere til offentlige institutioner eller private virksomheder. De mest almindelige tilbageholdelser i henhold til amerikanske love er:

  • Federal tilbageholdelse: tilbageholdelse af føderale indkomstskatter
  • Statlige tilbageholdelser: tilbageholdelse af statens indkomstskat
  • FICA skal betales: tilbageholdelse af social sikring og Medicare
  • Statlig handicap: Statlig invaliditetsskat
  • Arbejdstageres sundhedsforsikring: tilbageholdelse af sundhedsforsikringsdækning
  • 401K: Retentioner for pensionsopsparing.

Andre tilbageholdelser inkluderer:

  • Retskendede tilbageholdelser: Fradrag fra løn beordret af retten til bestemte formål.
  • EU-afgifter

Ydelsesforpligtelser under lønregnskab

Opsætning af lønregnskab

Før du starter ansættelsesprocessen, er der nogle vigtige krav eller overvejelser, som arbejdsgivere skal opfylde. De er i overensstemmelse med amerikansk føderal lovgivning og kan variere fra stat til stat.

1. Federal Employer Identification Number (EIN)

Dette bruges til at spore føderale skattebetalinger. Et firma skal få en EIN fra IRS.

2. Betalingstype og periodicitet

Efter at have besluttet lønniveauet (i henhold til stilling, erfaring, branche osv.) Og type (timeløn eller årsløn) skal du vælge den periode, hvor medarbejderne skal betales. Betalinger vælges normalt mellem ugentlige, to ugentlige eller månedlige. Betalingsperioder bør ikke være længere end den månedlige basis.

3. Medarbejderfordele og forsikring

Hvis arbejdsgivere tilbyder ekstra fordele som forsikring eller en 401K pensionsplan, bliver de nødt til at beslutte, hvor meget de vil bidrage som arbejdsgiver, og hvor meget af omkostningen medarbejderen skal påtage sig for at få fordelen.

4. Medarbejderformularer

Når du ansætter medarbejdere, er det vigtigt at indsamle alle de oplysninger, der vedrører retten til at arbejde i USA og personlige oplysninger. De vigtigste formularer er I-9-formular (for at kontrollere, om medarbejderen har statsborgerskab eller ret til at arbejde i USA under en arbejdstilladelse), W-4-formular (medarbejdernes personlige oplysninger - ved at udfylde denne formular får du de nødvendige oplysninger til beregning af tilbageholdelsen, der gælder for en medarbejder) og formularen til direkte indbetaling.

Beregninger i lønregnskab

Efter oprettelsen af ​​virksomheden til ansættelse af medarbejdere og indsamling af alle de oplysninger, der er relateret til medarbejderne, skal virksomheden følge disse trin:

  1. Beregn den direkte og indirekte kompensation for arbejdskraft: Når du er færdig med en måned, skal du sammenfatte alle omkostningerne til direkte kompensation, såsom lønninger og overarbejde (de fleste tilbageholdelser og hensættelser beregnes ud fra disse begreber).
  2. Derefter summeres indirekte begreber som provisioner og bonusser (Tjek dine føderale og statslige krav for at se, om de skal medtages i beregningen for tilbageholdelse eller fradrag).
  3. Beregn tilbageholdelse og fradrag: Efter at have bestemt grundlaget for hver tilbageholdelse eller fradrag i henhold til det foregående trin, skal du beregne dine medarbejderes skatter og lønfradrag efter de gældende krav.
  4. Beregn hensættelser: Hensatte forpligtelser er påløbne omkostninger, der genererer forpligtelser, der skal betales i fremtiden. De udgifter, der er resultatet af juridiske krav som f.eks. Helligdage og ferier, indregnes som hensættelser i den periode, de afholdes, skønt de betales i de efterfølgende måneder. De er resultatet af kontraktforholdet med medarbejderen.
  5. Optag poster i bøgerne.
  6. Generer betalinger: Efter beregning og registrering af regnskabsposter skal virksomheder generere betalinger til medarbejdere, offentlige enheder (relateret til tilbageholdelse) og andre enheder. Denne proces kan ofte kontrakteres til tredjeparter, såsom Ceridian.
  7. Beregn posterior justeringer til hensættelser: På grund af hensættelser, der er baseret på skøn, er det vigtigt at genberegne og justere hensættelser, hvis det er nødvendigt.

Vigtigste takeaways

Nøglen til lønregnskab er at genkende, hvornår et koncept antages af arbejdsgiveren eller medarbejderen. Ved at mestre beregningsgrundlaget for føderale, statslige og byskatter og fradrag kan du korrekt beregne lønningerne. Da hensættelser er baseret på skøn, skal du genberegne dem inden betalingen for at foretage de nødvendige justeringer. Det er også vigtigt at oprette alle juridiske og proceduremæssige krav, før du ansætter en medarbejder, fordi det vil hjælpe dig med at reducere oparbejdningsaktiviteten.

Relaterede målinger

Finans er den officielle udbyder af Financial Modellering and Valuation Analyst (FMVA) ™ FMVA®-certificering Deltag i 350.600+ studerende, der arbejder for virksomheder som Amazon, JP Morgan og Ferrari-certificeringsprogram, der er designet til at omdanne enhver til en verdensklasse finansanalytiker. For at fortsætte med at lære og udvikle din viden om økonomisk analyse anbefaler vi stærkt de yderligere finansressourcer nedenfor:

  • Vejledning til regnskabsløn Lønvejledning til regnskab I denne regnskabslønvejledning giver vi dig tal for midtpunktskompensation for dem, der er ansat både i offentlig og privat regnskab. Revisorer er ansvarlige for at undersøge årsregnskaber for at sikre nøjagtighed og overholdelse af eksisterende love og regler, håndtere skatterelaterede opgaver såsom beregning af
  • Påløbet indkomst Påløbet indkomst Akkumuleret indkomst er indtægter, som et selskab vil indregne og registrere i sine journalposter, selvom kontanter endnu ikke er modtaget. På grund af periodiseringsregnskabens art skal virksomheder undertiden registrere indtægter inden modtagelse af betaling.
  • Lønberegner Lønberegner Denne lønaregner kan bruges til at estimere din årlige lønækvivalent baseret på den løn eller sats, du får udbetalt pr. Time. Følg instruktionerne nedenfor for at konvertere time til årlig indkomst og bestemme din løn på årsbasis. Indtast blot dine oplysninger, og denne formular bliver time for løn
  • Kompensationsvejledninger Kompensationsvejledninger og lønguider til job inden for virksomhedsfinansiering, investeringsbank, aktieforskning, FP&A, regnskab, kommerciel bankvirksomhed, kandidater fra FMVA,