Compilation Engagement - Oversigt, hvordan det fungerer, krav

Et kompilationsopdrag er en tjeneste, der leveres af en ekstern regnskabsfører for at hjælpe ledelsen med præsentationen af ​​økonomiske data i form af regnskaber. Revisoren skal have større viden om virksomhedens drift for at udarbejde regnskabet.

Compilation Engagement

I nogle tilfælde giver en kompilationsopgave virksomheder uden en intern revisor mulighed for at ansætte en ekstern professionel revisor til at udarbejde deres årsregnskab uden at pådrage sig højere omkostninger ved udarbejdelse af reviderede regnskaber Reviderede regnskaber Offentlige virksomheder er ifølge loven forpligtet til at sikre, at deres årsregnskab revideres af en registreret CPA. Formålet med den uafhængige revision er at give sikkerhed for, at ledelsen har aflagt årsregnskab, der er uden væsentlig fejl. Reviderede årsregnskaber hjælper beslutningstagere.

Hurtigt resume

  • Et kompilationsopdrag er en type engagement, hvor et firma engagerer en ekstern revisor til at udarbejde og præsentere regnskaber.
  • Det er ikke designet til at udtrykke en mening eller give sikkerhed for oplysningerne i årsregnskabet.
  • Revisoren bruger økonomiske data fra ledelsen til at udarbejde de krævede årsregnskaber.

Sådan fungerer en kompilationsengagement

En revisor Revisor En revisor spiller en meget vigtig rolle i en organisation, uanset om det er et multinationalt selskab eller en lille, indenlandsk virksomhed. Tilstrømningen og udstrømningen af ​​virksomhedens penge overvåges nøje af regnskabsføreren, som også sørger for, at alle finansielle transaktioner er lovlige, og korrekt opgave med ansvaret for at levere kompileringstjenester kræves for at have tilstrækkelig viden om klienten på brancheniveau. Han eller hun er ikke forpligtet til at være uafhængig af det selskab, der kræver kompileringstjenester for at udføre en sådan form for engagement. Ledelsen påtager sig det fulde ansvar for udarbejdelse og præsentation af årsregnskabet, som enten kan være en individuel årsregnskab, som f.eks. Balancen, eller et komplet sæt regnskaber.

Ved udarbejdelse af kompilering skal regnskabsføreren udarbejde tilstrækkelig dokumentation, der giver information om det arbejde, der er udført. En del af dokumentationen inkluderer opdragsbrev, årsregnskab og kommunikation med ledelsen vedrørende væsentlige problemer identificeret under revisionen.

Når revisionen er afsluttet, udarbejder regnskabsføreren en udarbejdelsesrapport, der siger, at han / hun ikke har revideret regnskabet, og derfor skal revisionen ikke betragtes som en forsikring om, at årsregnskabet er i overensstemmelse med den økonomiske regnskabsramme eller som en udtalelse om regnskabernes nøjagtighed.

Hvor årsregnskabet har haft væsentlig fejlinformation, skal regnskabsføreren afstå fra at udstede årsregnskaber, der er vildledende. I stedet skal regnskabsføreren indhente flere oplysninger fra ledelsen, og hvis oplysningerne ikke foreligger, skal han / hun trække sig tilbage fra engagementet.

Krav til udarbejdelse af dokumentation

De tre hoveddokumenter, som en revisor skal udarbejde under kompilationsopdraget inkluderer:

1. Forpligtelsesbrev

Forpligtelsesbrevet er en aftale om at levere kompilationsopdrag til en klient, og det definerer de tjenester, der skal udføres af den professionelle revisor / revisor og den kompensation, der skal betales. For at forlovelsesbrevet er juridisk bindende, skal det underskrives af de autoriserede repræsentanter for både tjenesteudbyderen og klienten.

Nogle af oplysningerne i et opdragsbrev inkluderer de ydelser, der skal leveres, beløbet og tidspunktet for betalingerne, specifikke forfaldsdatoer, hvordan parterne kan opsige kontrakten osv. De fleste udleveringsbreve angiver, at revisor vil forberede og præsentere regnskaber og levere en kompileringstjeneste.

2. Regnskab

Når en revisor accepterer vilkårene for revisionsopgaver, har han / hun til opgave at udarbejde og præsentere regnskabet for klientens virksomhed. Han / hun er forpligtet til at følge den accepterede rapporteringsramme (IFRS eller US GAAP IFRS vs. US GAAP IFRS vs US GAAP refererer til to regnskabsstandarder og principper, der overholdes af lande i verden i forhold til finansiel rapportering. Mere end 110 lande følg International Financial Reporting Standards (IFRS), som tilskynder til ensartethed i udarbejdelsen af ​​regnskabet.) når du udarbejder regnskabet. Afhængigt af vilkårene for engagementet kan det være nødvendigt, at regnskabsføreren udarbejder en enkelt regnskab eller et sæt nøgleregnskaber.

Regnskabet kan dække en kort periode, f.eks. En måned, et kvartal eller en årlig periode, afhængigt af ledelsens krav. Revisoren kan medtage en henvisning til udarbejdelsesrapportnoten nederst i hver finansrapport for at underrette læseren om, at der findes en udarbejdelsesrapport.

3. Opstillingsrapport

En kompilationsrapport er en rapport udarbejdet af den regnskabsmand, der har til opgave at udføre kompileringstjeneste af en klient, og den skal ledsage de udarbejdede regnskaber. I modsætning til en revisions- eller gennemgangsrapport omfatter en kompileringsrapport et enkelt afsnit uden afsnitstitler. Det skal identificere enheden (klienten), det udarbejdede regnskab og den dækkede periode.

Rapporten skal indeholde en erklæring om, at ledelsen er ansvarlig for årsregnskabet, at årsregnskabet ikke er gennemgået eller revideret, og regnskabsføreren ikke udtrykker en udtalelse eller forsikring om årsregnskabet.

Nederst skal rapporten indeholde en underskrift fra revisor eller revisors firma Big Four regnskabsfirmaer. De fire store regnskabsfirmaer henviser til Deloitte, PricewaterhouseCoopers (PwC), KPMG og Ernst & Young. Disse firmaer er de fire største professionelle servicevirksomheder i verden, der leverer revision, transaktionsrådgivning, beskatning, rådgivning, risikorådgivning og aktuarmæssig service. , revisors by og stat og dato for rapporten (dato, hvor revisor afsluttede kompileringsprocedurer).

Compilation Engagement vs. Audit og Review Engagements

I modsætning til et revisionsopdrag, hvor revisorer skal afgive en udtalelse om regnskabet, er det ikke nødvendigt, at regnskabsføreren afgiver en udtalelse om rigtigheden af ​​årsregnskabet, når det gælder en opgørelse.

Det giver heller ikke sikkerhed for, at selskabet har overholdt de accepterede regnskabsprincipper. Derfor kræves det ikke, at den regnskabsfører, der er involveret i en kompilationsopgave, bruger analytiske procedurer, gennemgangsprocedurer eller forespørgsler eller deltager i andre revisionsprocedurer. En kompilationsopgave er den billigste af de forskellige revisionstyper. Det foretrækkes af enheder, hvis vigtigste interessenter godkender en sådan form for engagement.

Flere ressourcer

Finance er den officielle udbyder af den globale Certified Banking & Credit Analyst (CBCA) ™ CBCA ™ -certificering Certified Banking & Credit Analyst (CBCA) ™ -akkreditering er en global standard for kreditanalytikere, der dækker finansiering, regnskab, kreditanalyse, pengestrømsanalyse , modellering af pagter, tilbagebetaling af lån og mere. certificeringsprogram designet til at hjælpe alle med at blive en finansanalytiker i verdensklasse. For at fortsætte med at fremme din karriere vil de yderligere ressourcer nedenfor være nyttige:

  • Vejledning til regnskabsløn Lønvejledning til regnskab I denne regnskabslønvejledning giver vi dig tal for midtpunktskompensation for dem, der er ansat både i offentlig og privat regnskab. Revisorer er ansvarlige for at undersøge årsregnskaber for at sikre nøjagtighed og overholdelse af eksisterende love og regler, håndtere skatterelaterede opgaver såsom beregning af
  • Analyse af årsregnskaber Analyse af regnskaber Sådan udføres analyse af regnskaber. Denne vejledning vil lære dig at udføre regnskabsanalyse af resultatopgørelse, balance og pengestrømsopgørelse inklusive margener, nøgletal, vækst, likviditet, gearing, afkast og rentabilitet.
  • Revisionspåstande Juridisk betydning af en revision Den juridiske betydning af en revision er at opretholde pålideligheden af ​​årsregnskabet for alle eksterne brugere. Revisorer står over for civilretligt og strafferetligt ansvar i
  • Forensic Audit Guide Forensic Audit Guide En Forensic Audit er en detaljeret revision af en virksomheds optegnelser, der skal bruges i en domstol i en retssag. Revisorer, advokater og økonomiprofessionelle er alle involveret. I en sådan revision vil de lede efter korruption, interessekonflikter, bestikkelse, afpresning, misbrug af aktiver, økonomisk svindel