Bevillingskonto - oversigt, eksempler, betydning

En bevillingskonto viser, hvordan en organisations midler fordeles mellem partnere, aktionærer og afdelinger. For virksomheder viser en bevillingskonto, hvordan virksomhedens overskud opdeles og bevares. For partnerskaber Partnerskab Et partnerskab er en type forretning, hvor to eller flere mennesker etablerer og driver en virksomhed sammen. Der er tre hovedtyper af partnerskaber: GP, LP, LLP, det viser, hvordan overskud fordeles mellem partnerne. For regeringer viser det, hvordan midler fordeles til specifikke afdelinger og projekter.

Bevillingskonto

En simpel P&L bevillingskonto

P&L Bevillingskonto

Målet med en P & L-bevillingskonto er at "tildele", eller allokere selskabets overskud til aktionærerne og bestemme den andel af overskuddet, der vil blive tilbageholdt i det næste regnskabsår Regnskabsåret (FY) Et regnskabsår (FY) er en 12 måned eller 52 ugers periode brugt af regeringer og virksomheder til regnskabsmæssige formål til at formulere årlige finansielle rapporter. Et regnskabsår (FY) følger ikke nødvendigvis kalenderåret. Det kan være en periode som 1. oktober 2009 - 30. september 2010.. Som vist ovenfor inkluderer kontoen selskabsskat og udbytte, som et selskab er forpligtet til at betale sammen med eventuelle overførsler, der foretages til dets reservekonto til nødbrug. Hvad virksomheden sidder med er den tilbageholdte indtjening, som kan geninvesteres i virksomheden.

Det er vigtigt at bemærke, at:

  • Virksomhedsskat bestemmes af den lovlige selskabsskattesats i regionen.
  • Foretrukne udbytter bestemmes af antallet af foretrukne aktier og antallet af dollars, der fordeles pr. Aktie.
  • Almindeligt udbytte bestemmes af antallet af ordinære aktier og antallet af dollars, der uddeles pr. Aktie.

En simpel konto for partnerskabsbevilling

Bevillingskonto - partnerskab

En partnerskabsbevillingskonto oprettes typisk, når virksomhedens P & L-konto er afsluttet. Det viser, hvordan nettofortjenesten Nettoindkomst nettoindkomst er en nøglepost, ikke kun i resultatopgørelsen, men i alle tre hovedregnskaber. Mens det nås gennem resultatopgørelsen, bruges nettoresultatet også i både balance og pengestrømsopgørelse. fordeles mellem partnerne, herunder komponenter såsom den rente, som hver partner tjente på deres kapital, den løn, der blev udbetalt til hver partner, og den andel af resterende overskud, som hver partner har ret til.

En simpel statskonto

Bevillingsregnskab - Regering

Ovenstående tabel viser, hvordan en regerings bevillingskonto potentielt ser ud. Det inkluderer de forskellige afdelinger og underudvalg, der findes i en regering, og mængden af ​​føderal finansiering tildelt hver af afdelingerne.

Regeringens bevillingskonto er også en vigtig bestemmende faktor for finanspolitisk budget, som viser, hvor meget finansiering der kræves for det kommende regnskabsår, og hvad det vil blive brugt til.

Betydning

  • En bevillingskonto giver virksomheder mulighed for at rapportere og observere, hvordan overskud fordeles.
  • Det formaliserer distributioner i partnerskaber, hvilket mindsker sandsynligheden for konflikt.
  • Regeringerne kan spore tildelingen af ​​midler og deres anvendelse i hver afdeling, så de kan foretage fremskrivninger til fremtidige års budgetter.

Flere ressourcer

Finance er den officielle udbyder af den globale Certified Banking & Credit Analyst (CBCA) ™ CBCA ™ -certificering Certified Banking & Credit Analyst (CBCA) ™ -akkreditering er en global standard for kreditanalytikere, der dækker finansiering, regnskab, kreditanalyse, cash flow-analyse , modellering af pagter, tilbagebetaling af lån og mere. certificeringsprogram designet til at hjælpe alle med at blive en finansanalytiker i verdensklasse. For at fortsætte din karriere vil de yderligere finansressourcer nedenfor være nyttige:

  • Partnerskab med begrænset ansvar (LLP) Partnerskaber med begrænset ansvar (LLPs) Partnerskaber med begrænset ansvar (LLPs) er en virksomhedsstruktur, der gør det muligt for iværksættere, fagfolk og virksomheder at levere tjenester via
  • Resultatopgørelse (resultatopgørelse) Resultatopgørelse (resultatopgørelse) En resultatopgørelse (resultatopgørelse) eller resultatopgørelse eller driftsopgørelse er en finansiel rapport, der giver et resumé af en virksomheds indtægter, omkostninger og fortjeneste / tab over en given periode. P & L-erklæringen viser en virksomheds evne til at generere salg, administrere udgifter og skabe overskud.
  • Aktionær versus interessent Interessent versus aktionær Begreberne "interessent" og "aktionær" bruges ofte ombytteligt i forretningsmiljøet. Når man ser nøje på betydningen af ​​interessent vs aktionær, er der vigtige forskelle i brugen. Generelt er en aktionær en interessent i virksomheden, mens en interessent ikke nødvendigvis er en aktionær.
  • Top-down-budgettering Top-down-budgettering Top-down-budgettering refererer til en budgetteringsmetode, hvor den øverste ledelse udarbejder et budget på højt niveau for virksomheden. Virksomhedens øverste ledelse udarbejder budgettet ud fra dets mål og videregiver det derefter til afdelingsledere til implementering.