Reneging - Definition, Reneging på en kontrakt eller et jobtilbud

Reneging henviser til en situation, hvor en part går tilbage på et løfte eller bryder en aftale eller kontrakt, som de tidligere havde accepteret. Hver dag indgår enkeltpersoner og virksomheder mundtlige eller skriftlige kontrakter, som de forventes at overholde vilkårene i. Der er dog situationer, hvor en part kan beslutte at fratræde en aftale mod den anden kontraktparts ønsker.

Reneging

For eksempel kan en part, der har indgået en kontrakt om levering af internettjenester i de næste to år, opsige kontrakten, når de indgiver konkurs Konkurs Konkurs er den juridiske status for en menneskelig eller ikke-menneskelig enhed (et firma eller en myndighed), der ikke er i stand til at tilbagebetale sin udestående gæld til kreditorer. inden kontrakten opsiges. Men hvis internetudbyderen bryder aftalen med den begrundelse, at en af ​​direktørerne er utilfredse med kontraktbetingelserne, kan kunden sagsøge dem for en domstol og kræve erstatning Erstatning Erstatning er en juridisk aftale fra en part til hold en anden skyldfri - ikke ansvarlig - for potentielle tab eller skader. for eventuelle tab.

Afslutning på en kontrakt

Når en virksomhed beslutter at forlade en kontrakt, skal den kun gøre det, når der er tvingende grund til ikke at overholde kontrakten. Hvis der ikke er komplikationer eller vanskeligheder med at overholde kontraktbetingelserne, bør man undgå at bryde aftalen og derved udsætte dig for potentielt at blive involveret i juridiske tvister, der kan resultere i, at virksomheden skal betale enorme skadeserstatninger.

Hvis en virksomhed er i en kontrakt, som den ikke længere ønsker at forfølge, kan den prøve følgende alternativer til at bryde kontrakten:

1. Afkølingsperiode

En afkølingsperiode er en periode, hvor en person eller virksomhed har lov til at fratræde en eksisterende kontrakt uden at skulle håndtere konsekvenserne af annullering af kontrakt. Federal Trade Commission tillader en afkølingsperiode på 72 timer for køb foretaget på et midlertidigt forretningssted (såsom en udstilling eller en messe).

Der er også stater, der tillader deres beboere at fratræde en kontrakt inden for tre dage efter underskrivelsen af ​​den, så længe kontraktdokumenterne indeholder en klausul, der tillader sådanne handlinger.

2. I tilfælde af svig eller tvang Duress Duress henviser til handling ved at bruge trusler eller psykologisk pres for at tvinge nogen til at opføre sig på en måde, der er i modstrid med deres ønsker. I aftaleret

Hvis en kontrakt indgås på grund af truslen om magt eller intimidering, er kontrakten ikke juridisk bindende, og parten kan fravælge kontrakten uden juridiske konsekvenser. En part kan også fravælge en kontrakt, hvis den anden part på tidspunktet for indgåelsen af ​​kontrakten med vilje fejlagtigt har fremlagt nogle væsentlige oplysninger om kontrakten eller udeladt visse væsentlige oplysninger, der anses for vigtige for begge parter.

3. Overtrædelse af kontrakten

Hvis en af ​​parterne i kontrakten overtræder en af ​​aftalerne i kontrakten, kan den anden part bruge det som en juridisk grund til at frafalde kontrakten. For eksempel, hvis kontrakten vedrørte levering af maskinslebne sten på et byggeplads, og sælgeren ikke leverer inden for den aftalte dato og ikke har vist nogen forpligtelse til at foretage leveringen, kan køberen annullere kontrakten. I et sådant tilfælde kan sælgeren ikke kræve erstatning fra køberen for at fravælge kontrakten.

Afslutning på et jobtilbud

Omlægning kan også gælde på arbejdspladsen, når en kandidat afviser et jobtilbud, som de tidligere har accepteret. Under hensyntagen til, hvad der kan være en lang og kedelig ansættelsesproces, er det en vanskelig oplevelse for de fleste at afvise et tidligere accepteret jobtilbud. Så længe kandidaten ikke har underskrevet en ansættelseskontrakt med arbejdsgiveren, er der ingen juridiske konsekvenser for at frafalde jobtilbudet. Hvordan man forhandler løn efter et jobtilbud Den mest almindelige fejl, folk begår efter at have fået et job, er ikke at forhandle om deres løn , hvilket er helt forståeligt af frygt for at bringe jobtilbudet i fare og ender med at forlade interviewrummet tomhændet. Men hvad mange jobsøgende ikke er opmærksomme på.

Her er nogle overvejelser, du kan tage, når du afviser et jobtilbud, du har accepteret:

1. Læs gennem kontrakten

Inden du afviser et tilbud, du har accepteret, skal du læse gennem kontrakten for at sikre, at der ikke er nogen juridiske følger af at afvise tilbuddet. Nogle ansættelseskontrakter giver normalt en tidslinje, når en medarbejder kan ophæve jobtilbudet eller give en meddelelse om deres hensigt om at afvise jobtilbudet. Efter udløbet af den tilladte periode kan arbejdsgiveren anlægge sag mod medarbejderen.

2. Form for kommunikation

At afvise et allerede accepteret jobtilbud er et følsomt spørgsmål, da arbejdsgiverne bruger meget tid og ressourcer på rekrutteringsprocessen, og at afvise jobtilbudet tager dem et par skridt tilbage. Den bedste måde at håndtere situationen på er at kommunikere din beslutning på en formel måde, enten personligt eller via telefon, så du kan forklare arbejdsgiveren din grund (er) til at afvise tilbuddet.

Dette giver dig mulighed for at opretholde et positivt forhold til arbejdsgiveren og lade muligheden være åben for at arbejde for dem på et eller andet tidspunkt i fremtiden. Hvis du ikke vil tale med arbejdsgiveren i telefon eller personligt, kan du sende et formelt brev, der forklarer dine grunde til at afvise jobtilbudet.

3. Vær ligetil og kortfattet

Når du kommunikerer med arbejdsgiveren om din hjerteskift, skal du være ligetil og angive de specifikke grunde til din beslutning. Uanset om det er en familiesituation eller en bedre jobmulighed et andet sted, skal du informere arbejdsgiveren om din grund, men uden at komme i for mange detaljer.

Når du kommunikerer din beslutning, skal du også være høflig. Undgå at bruge fornærmende eller vulgært sprog. Hvis årsagen til at frafalde jobtilbudet er et andet bedre betalende job, kan arbejdsgiveren forsøge at genforhandle vilkårene i deres jobtilbud for at friste dig til at forpligte dig til at arbejde for dem. Lav en beslutning på forhånd om, hvorvidt du er villig til at genoverveje jobtilbudet, og hvilke vilkår du vil være villig til at acceptere. Hvis en arbejdsgiver er villig til at "byde" mere på dine tjenester som medarbejder, er der ingen grund til ikke at bruge det til din fordel og forhandle om den bedst mulige beskæftigelsesaftale.

4. Forstå konsekvenserne

At afvise et tidligere accepteret tilbud har sine egne konsekvenser, som du skal være klar til at møde. Afhængigt af hvordan du kommunikerer beslutningen, kan du have svært ved at få et job hos den samme arbejdsgiver i fremtiden.

Arbejdsgiveren kan også kontakte andre rekrutterere for at afskrække dem fra at rekruttere dig til deres virksomhed. Tilgå samtalen med høflighed og udtryk din taknemmelighed over for arbejdsgiveren for at tilbyde dig en mulighed.

Flere ressourcer

Finans er den officielle udbyder af Financial Modellering and Valuation Analyst (FMVA) ™ FMVA®-certificering Deltag i 350.600+ studerende, der arbejder for virksomheder som Amazon, JP Morgan og Ferrari-certificeringsprogram, der er designet til at omdanne enhver til en verdensklasse finansanalytiker.

For at fortsætte med at lære og udvikle din viden om økonomisk analyse anbefaler vi stærkt de yderligere finansressourcer nedenfor:

  • Kommunikation Kommunikation At være i stand til at kommunikere effektivt er en af ​​de vigtigste livsfærdigheder at lære. Kommunikation defineres som overførsel af information for at skabe større forståelse. Det kan gøres vokalt (gennem mundtlige udvekslinger), gennem skriftlige medier (bøger, hjemmesider og magasiner), visuelt (ved hjælp af grafer, diagrammer og kort) eller ikke-verbalt
  • Forpligtelsesbrev Forpligtelsesbrev Et forpligtelsesbrev er en formel bindende aftale mellem en långiver og en låntager. Det skitserer vilkårene og betingelserne for lånet og arten af ​​det potentielle lån. Det fungerer som den aftale, der indleder en officiel lånelåningsproces.
  • Loan Covenant Loan Covenant En lånecovenant er en aftale, der fastlægger vilkårene og betingelserne for lånepolitikker mellem en låntager og en långiver. Aftalen giver långivere spillerum til at yde tilbagebetaling af lån, mens de stadig beskytter deres udlånsposition. På grund af gennemsigtigheden i reglerne får låntagere ligeledes klare forventninger til
  • Promissory Estoppel Promissory Estoppel Promissory estoppel er en doktrin i aftaleret, der forhindrer en person i at gå tilbage på et løfte, selvom en juridisk kontrakt ikke eksisterer. Det hedder det