Excel ØVERSTE funktion - Tekst til alle Caps og kreative eksempler

UPPER-funktionen er en Excel-tekstfunktionsfunktioner Liste over de vigtigste Excel-funktioner for finansanalytikere. Dette snydeark dækker 100'ere funktioner, der er vigtige at kende som en Excel-analytiker, der konverterer tekst til alle store bogstaver (UPPERCASE). Funktionen konverterer således alle tegn i en leveret tekststreng til store bogstaver.

I finansiel analyse importerer vi ofte data fra eksterne kilder. OPPER-funktionen hjælper os med at konvertere tekst til store bogstaver, hvis det kræves. Det påvirker ikke tal og tegnsætning. Oprydning af data til analyse er ofte et meget tidskrævende trin. Tekstfunktioner er ofte gode værktøjer til at fremskynde processen.

Formel

= ØVERSTE (tekst)

  1. Tekst (krævet argument) - Dette er den tekst, som vi vil konvertere til store bogstaver. Tekst kan være en tekststreng eller en henvisning til en celle.

Hvordan bruges UPPER-funktionen i Excel?

OPPER-funktionen blev introduceret i Excel 2007 og er tilgængelig i alle efterfølgende Excel-versioner. For at forstå anvendelsen af ​​funktionen, lad os overveje et par eksempler:

Eksempel - Sådan fungerer funktionen

Lad os se, hvordan funktionen fungerer, når vi giver følgende formel:

OPPER-funktion

Vi får resultaterne nedenfor:

OPPER-funktion - Eksempel 1

Som du kan se, blev kun bogstaver påvirket af strengen. Tal og symboler blev efterladt uændrede.

Eksempel - ØVRE funktion til datavalidering

Antag, at du vil forhindre en bruger i at indtaste små bogstaver. Dette kan gøres ved hjælp af datavalidering og indtastning af en tilpasset formel med UPPER, AND og EXACT-funktionerne. Så antag at vi starter med følgende tabel og ønsker at forhindre små bogstaver på celler C5: C7

Øvre funktion - datavalidering

Vi anvender datavalidering på cellerne C5: C7 med følgende funktion:

= OG (PRÆCIS (C5, ØVRE (C5)), ISTEXT (C5))

OPPER-funktion - Eksempel 2a

Datavalidering forhindrer derefter brugere i at indtaste strenge, der ikke er store bogstaver. Funktionen ovenfor vil kontrollere for to ting - hvis de indtastede data på de valgte celler er tekst OG om de indtastede data er i OPPER tilfælde. Datavalidering kontrollerer altid input af cellerne for at sikre, at der kun indtastes korrekte data i disse celler.

Ting at huske på UPPER-funktionen

  1. Alle bogstaver i tekst konverteres til store bogstaver.
  2. Tal og tegnsætningstegn påvirkes ikke.

Klik her for at downloade eksempelfilen til Excel

Yderligere ressourcer

Tak for din læsning af Finance's guide til vigtige Excel-funktioner! Ved at tage dig tid til at lære og mestre disse funktioner, fremskynder du din økonomiske analyse og værdiansættelsesmodellering betydeligt. Hvis du vil vide mere, skal du tjekke disse yderligere finansressourcer:

  • Excel-formler til økonomi Excel til økonomi Denne Excel til finans-guide vil lære de top 10 formler og funktioner, du skal vide for at være en god finansanalytiker i Excel. Denne vejledning indeholder eksempler, skærmbilleder og trinvise instruktioner. I sidste ende skal du downloade den gratis Excel-skabelon, der indeholder alle de økonomifunktioner, der er dækket af vejledningen
  • Avanceret Excel-kursus
  • Avancerede formler i Excel Avancerede Excel-formler skal vide Disse avancerede Excel-formler er vigtige at kende og tager dine økonomiske analysefærdigheder til det næste niveau. Avancerede Excel-funktioner, du skal kende. Lær de 10 bedste Excel-formler, som enhver finansanalytiker i verdensklasse bruger regelmæssigt. Disse færdigheder vil forbedre dit regnearkarbejde i enhver karriere
  • Tastaturgenveje Excel Excel-genveje PC Mac Excel-genveje - Liste over de vigtigste og mest almindelige MS Excel-genveje til pc- og Mac-brugere, økonomi, regnskabsyrker. Tastaturgenveje fremskynder dine modelleringsfærdigheder og sparer tid. Lær redigering, formatering, navigation, bånd, indsæt special, databehandling, formel- og celleredigering og andre genveje