Volatility Smile - Oversigt, når det observeres og begrænsninger

Et volatilitetssmil refererer til en U-formet grafisk repræsentation af det mønster, der er skabt af de implicitte volatiliteter for flere optionskontrakter, der har samme udløbsdato. Det geografiske mønster opnået, når værdierne for forskellige implicitte volatiliteter Impliceret volatilitet (IV) Impliceret volatilitet - eller simpelthen IV - bruger prisen på en option til at beregne, hvad markedet siger om optionens fremtidige volatilitet, er tegnet mod strejkspriserne på deres tilsvarende muligheder en linje oprettes således, at den skråner opad i den ene eller begge ender, svarende til et smil.

Volatilitet SmilKilde

Resumé

  • Et volatilitetssmil refererer til en U-formet grafisk repræsentation af det mønster, der er skabt af underforståede volatiliteter for flere optionskontrakter, der deler samme udløbsdato.
  • De data, der er registreret i en situation, hvor ud af pengene eller i pengemulighederne viser højere underforstået volatilitet end ved pengeindstillingerne, kaldes et smil.
  • Det første volatilitetssmil, der blev registreret i den økonomiske historie, var i kølvandet på Black Monday-aktiekursnedbruddet i 1987.

Hvornår observeres et flygtigt smil?

Processen med at fastsætte priserne for en option er kompliceret, fordi værdiansættelsen af ​​en option påvirkes af eksterne faktorer, såsom den tid, der er tilbage til optionens løbetid, stregkursen Strikekurs Strikekursen er den pris, som indehaveren af optionen kan udnytte muligheden for at købe eller sælge en underliggende værdipapir, afhængigt af om de har en call-option eller put-option. En option er en kontrakt med ret til at udnytte kontrakten til en bestemt pris, der er kendt som indløsningsprisen. af optionen og det forventede niveau for volatilitet eller underforstået volatilitet for det underliggende aktiv. Denne uregelmæssighed afspejles, når der observeres et volatilitetssmil på markedet.

Den mest åbenlyse hypotese, der forklarer, hvorfor volatilitetssmil observeres, er, at der er en større efterspørgsel efter i pengene eller ud af pengemulighederne i modsætning til muligheder, der er ved pengene.

Optionsmodeller, der er mere raffinerede og udviklede i forhold til Black-Scholes-modellen, har ført til overpris af ud af pengemulighederne. Dette gøres for at tage højde for den overdrevne risikoeksponering forbundet med ud af pengemulighederne.

De data, der registreres i en situation, hvor ud af pengene eller i pengemulighederne viser en højere underforstået volatilitet end ved pengeindstillingerne, kaldes et smil. Det betyder, at når udgangsprisen på optionerne bevæger sig væk fra den aktuelle markedspris for denne option, stiger den implicitte volatilitet for put-optionerne og call-optionerne.

Generelt beskriver den underforståede volatilitet ved pengene At The Money (ATM) At the money (ATM) en situation, hvor en optioners udløsningspris er lig med det underliggende aktivs aktuelle markedspris. Det er et begreb med muligheder, der har tendens til at forblive lave. Eksistensen af ​​et smil antydede således, at en pengemanager typisk foretrækker at skrive opkaldsmuligheder frem for putmuligheder.

Black-Scholes-modellen

Volatilitetssmil er ikke typiske observationer, og Black-Scholes optionsteori er baseret på en volatilitetskurve, der er helt flad.

Black-Scholes-modellen er standardformlen, der bruges til prisfastsættelse af derivater, især optioner. Når den implicitte volatilitet af optioner er afbildet i forhold til de tilsvarende strykpriser, forudsiger Black-Scholes-modellen, at den opnåede kurve er flad. Det betyder, at alle optioner, der er indstillet til at udløbe den samme dato, og som bærer et underliggende aktiv, der, som værdiansat til samme pris, har den samme implicitte volatilitet.

Det holder dog ikke altid. Markeder er ofte vidner til ekstreme begivenheder, der har tendens til at skabe uoverensstemmelser i generelle tendenser på markedet. Et volatilitetssmil, der blev registreret for første gang i finanshistorien, var i kølvandet på Black Monday-aktiekursnedbruddet i 1987 Black Monday "Black Monday" - som det refereres til i dag - fandt sted den 19. oktober (en mandag) i 1987. denne dag styrtede aktiemarkederne overalt i verden.

Når en ekstrem begivenhed opstår, kan det medføre et markant skift i priserne på optioner, hvorfor det skal tages med i stiltiende volatilitet. Under oprettelse af økonomiske modeller er der således typer af finansielle modeller De mest almindelige typer finansielle modeller inkluderer: 3-opgørelsesmodel, DCF-model, M & A-model, LBO-model, budgetmodel. Oplev de top 10 typer, der er behov for at indregne muligheden for ekstreme begivenheder.

Hvad er begrænsningerne ved et flygtigt smil?

Et volatilitetssmil er kun en model, og den underforståede volatilitet af muligheder stemmer ikke nødvendigvis overens med det. Det kan være, at den underforståede volatilitet er justeret med en omvendt eller fremad skæv snarere end et smil. Normalt har forexoptioner og kortfristede aktieoptioner tendens til at tilpasse sig volatilitetssmil. På den anden side hælder langsigtede aktieoptioner og indeksoptioner mere mod at tilpasse sig en skævhed.

Et flygtigt smil har måske ikke altid en ren U-form. Det kan forekomme på grund af eksterne markedsfaktorer, såsom efterspørgsel og udbudsbalance. Således skal en investor flere faktorer, der træffer handelsbeslutninger. Et volatilitetssmil er blot en indikator for, hvilket segment af markedet sandsynligvis vil se mindre prisvolatilitet.

Yderligere ressourcer

Finance er den officielle udbyder af den globale Certified Banking & Credit Analyst (CBCA) ™ CBCA ™ -certificering Certified Banking & Credit Analyst (CBCA) ™ -akkreditering er en global standard for kreditanalytikere, der dækker finansiering, regnskab, kreditanalyse, cash flow-analyse , modellering af pagter, tilbagebetaling af lån og mere. certificeringsprogram designet til at hjælpe alle med at blive en finansanalytiker i verdensklasse. For at fortsætte din karriere vil de yderligere finansressourcer nedenfor være nyttige:

  • Black Tuesday Black Tuesday Black Tuesday er aktiekursulykket, der fandt sted den 29. oktober 1929. Det betragtes som det mest katastrofale markedskrasj i USAs historie. Black Tuesday-begivenheden blev forud for styrtet fra London Stock Exchange og Black Monday
  • Fondsbørs Fondsbørs En fondsbørs er en markedsplads, hvor værdipapirer såsom aktier og obligationer købes og sælges. Fondsbørser giver virksomheder mulighed for at rejse kapital og investorer til at træffe informerede beslutninger ved hjælp af prisoplysninger i realtid. Børser kan være en fysisk placering eller en elektronisk handelsplatform.
  • Volatility Arbitrage Volatility Arbitrage Volatility Arbitrage refererer til en type statistisk arbitrasestrategi, der er implementeret i optionshandel. Det genererer overskud fra forskellen
  • Options: Calls and Puts Options: Calls and Puts En option er en form for derivataftale, der giver indehaveren ret, men ikke forpligtelsen, til at købe eller sælge et aktiv inden en bestemt dato (udløbsdato) til en bestemt pris (strejke pris). Der er to typer muligheder: opkald og sætter. Amerikanske optioner kan udnyttes når som helst