Telefoninterview Cheat Sheet - Oversigt og komponenter

En jobansøger kan oprette et telefoninterview-snyderark, der indeholder grundlæggende oplysninger om, hvad de kan forvente under telefoninterviewet. Det fungerer som et hukommelsesopfriskende værktøj, og det hjælper dig med selvtillid at svare på spørgsmål, spørgsmål om adfærdssamtaler Spørgsmål og svar om adfærdssamtaler. Denne liste indeholder de mest almindelige interviewspørgsmål og svar til økonomijob og adfærdsmæssige bløde færdigheder. Spørgsmål om adfærdssamtaler er meget almindelige for finansjob, og alligevel er ansøgere ofte underforberedte på dem. uden at famle, når man taler med intervieweren. Et godt telefoninterview snydeark skal være kort, kort og til det punkt.

Telefoninterview Cheat Sheet

I næsten alle job er der en mulighed for, at din potentielle arbejdsgiver på et tidspunkt kan anmode om et telefoninterview. Din optræden i telefoninterviewet kan muligvis afgøre, om du vil være blandt de kortliste kandidater til et ansigt til ansigt-interview.

Imidlertid frygter de fleste jobansøgere telefoninterviews på grund af tidsbegrænsningerne og manglende evne til at læse interviewernes følelser. Telefoninterviews gør mange mennesker nervøse, og på grund af dette kan de muligvis ikke negle interviewet. Forberedelse af et telefoninterview-snydeark på forhånd kan hjælpe med at forbedre ansøgerens tillid og evne til at svare på spørgsmål under interviewprocessen.

Komponenter i et godt telefoninterview Cheat Sheet

Forbered et håndskrevet eller indtastet snydeark inden telefoninterviewet. Idéer til, hvad du skal medtage på dit telefoninterview-snyderark inkluderer følgende:

1. Virksomhedsoplysninger

Under interviewet kan en interviewer stille spørgsmål designet til at se, hvor meget du ved om virksomheden. Brug et par minutter før interviewet på at undersøge virksomheden for vigtige oplysninger, som intervieweren kan spørge om. Besøg virksomhedens websted og sociale medieprofiler for at få et indtryk af de produkter og tjenester, som virksomheden sælger, dens historie, kernemål, mission Mission Statement En mission statement definerer, hvilken branche virksomheden er i, og hvorfor den eksisterer, eller hvad formål det tjener. , vision og information om virksomhedens ledere.

Skriv de få punkter, du finder om virksomheden, ned på en måde, der vil opfriske din hukommelse, når intervieweren stiller spørgsmål om dem. At kende vigtige oplysninger om det ansættende selskab på forhånd og notere det på dit telefoninterview-snydeark kan give dig en fordel i forhold til andre interviewpersoner.

2. Interviewinformation

At vide hvem intervieweren er og deres rolle i virksomheden kan hjælpe med at give dig selvtillid under samtalen. Da intervieweren besidder nogle oplysninger om, hvem du er, er det sikkert at kende nogle oplysninger om dem, og hvad de står for. Besøg virksomhedens websted for at vide, hvem ansættelseschefen er, og brug deres navn til at finde deres LinkedIn- og sociale mediesider. Få nogle professionelle fakta om dem, såsom deres uddannelsesmæssige kvalifikationer, erfaring og eventuelle professionelle priser, de har.

Denne form for information kan hjælpe dig med at forstå, hvad de står for, og planlægge, hvordan du let kan få forbindelse til dem under interviewet. Noter interviewerens navn, titel og nogle faglige fakta om dem, der kan hjælpe dig med at etablere rapport med intervieweren.

3. Oplysninger om stillingen

Hovedmålet med at deltage i et interview er at demonstrere dine kompetencer, og hvorfor du er den bedste person til jobbet. Manglende viden om, hvad stillingen handler om og de specifikke krav, som virksomheden leder efter, kan let slå dig ud af interviewprocessen.

Inden interviewet skal du gennemgå jobannoncen og vælge de vigtigste kvalifikationer, færdigheder og pligter, som den potentielle arbejdsgiver søger, og notere dem. Fremhævning af disse punkter kan hjælpe dig med at strukturere dine svar korrekt og demonstrere over for intervieweren, at du er den bedste person til den stilling, som virksomheden ønsker at besætte. At bemærke de specifikke krav til jobbet kan også hjælpe dig med at matche jobkravene til dine færdigheder, kvalifikationer og kompetencer.

4. Spørgsmål, som du vil stille

I et typisk interview giver de fleste interviewere interviewpersonen mulighed for at stille dem spørgsmål om virksomheden eller den stilling, de har ansøgt om. Et telefoninterview er ingen undtagelse, og du skal forberede fem til ti innovative spørgsmål, der vedrører intervieweren, ansættelsesfirmaet eller den stilling, du ansøger om.

Spørgsmålssessionen giver dig mulighed for at vise, hvor forskellig du er fra de andre interviewpersoner, afhængigt af hvor godt du rammer dine spørgsmål. Sørg for, at spørgsmålene er relevante for den stilling, der ansøges om, og prøv at bruge dem som en måde til igen at fremhæve dine evner, der passer til jobbet.

5. Elevatorplads

I slutningen af ​​telefoninterviewet kan intervieweren bede dig om yderligere oplysninger, som du gerne vil tilføje. Din elevator pitch Elevator Pitch Også kaldet en elevator tale, en elevator pitch er en kort og kortfattet tale, der fortæller om, hvem du er, hvad du laver, og hvad du vil opnå. Det er navngivet som sådan, da det skal være kort og overbevisende nok til, at du kan introducere dig selv under en elevator. fungerer som en gylden mulighed for at minde intervieweren om dine præstationer og færdigheder og bekræfte, hvorfor du er den bedste kandidat til jobbet.

Mange interviewpersoner bliver ofte fanget af vagten af ​​intervieweren af ​​denne type spørgsmål, og det kan vise deres beredskabsniveau i et dårligt lys. Forud for interviewet skal du skrive korte punkter ned om, hvad du vil sige, hvilket gør det til et godt resumé af de ting, du allerede har nævnt under interviewet, og fremhæver de punkter, som du synes, intervieweren vil betragte som vigtigst. For eksempel, hvis intervieweren nævner, at den sidste person i stillingen ikke gjorde et godt stykke arbejde med kundeservice, kan du bemærke, at du altid er samvittighedsfuld med at opbygge og vedligeholde gode kundeforhold.

Resumé

I modsætning til et ansigt til ansigt-interview er et telefonsamtale den eneste mulighed, som en jobansøger kan "snyde". Oprettelse af et godt telefoninterview-snydeark kan hjælpe dig med at skelne dig fra resten af ​​ansøgerne ved at give velkonstruerede svar, der matcher den stilling, du ansøger om.

Relaterede målinger

Finance tilbyder Financial Modelling & Valuation Analyst (FMVA) ™ FMVA®-certificering Deltag i 350.600+ studerende, der arbejder for virksomheder som Amazon, JP Morgan og Ferrari-certificeringsprogram for dem, der ønsker at tage deres karriere til det næste niveau. For at fortsætte med at lære og fremme din karriere vil følgende ressourcer være nyttige:

  • Finansinterviewspørgsmål Finansinterviewspørgsmål Finansinterviewspørgsmål og svar. Denne liste indeholder de mest almindelige og hyppige interviewspørgsmål og svar til finansjob og karriere. Der er to hovedkategorier er adfærdsmæssige og tekniske
  • Interviewtips - Sådan interviewes godt Interviewtips - Sådan interviewes godt Denne vejledning giver dig en liste over de 10 bedste interviewtip, der er baseret på årtier af førstehånds erfaring fra økonomiteamet, der har interviewet hundreder af kandidater. Uanset om du er i din tidlige, midt eller sene karriere, kan interviews altid være nervepirrende. Heldigvis at være godt forberedt
  • Spørgsmål til intervieweren Spørgsmål til intervieweren I et interview er det vigtigt at kunne stille intervieweren gode spørgsmål ud over at give gode svar. Typisk vil intervieweren i slutningen af ​​et interview spørge kandidaten, hvis de har spørgsmål til dem. Denne guide vil se på eksempler på gode spørgsmål at stille intervieweren
  • Liste over interviewguider Interviews Få dit næste interview! Tjek Finance interviewguider med de mest almindelige spørgsmål og bedste svar til enhver stilling inden for corporate finance. Interviewspørgsmål og svar til økonomi, regnskab, investeringsbank, aktieforskning, kommerciel bankvirksomhed, FP&A, mere! Gratis guider og øvelse for at få et interview til dit interview