Handelsgulv - En guide til job og arbejde på handelsgulvet

En handelsgulv henviser til en bogstavelig etage i en bygning, hvor kapital, fast indkomst, futures, optioner, råvarer eller valutahandlere køber og sælger værdipapirer. Forhandlere køber og sælger værdipapirer på vegne af kunder eller på vegne af det finansielle firma, der anvender dem. Handelsgulvet i en børs kaldes almindeligvis ”pit”, fordi handelsområder for forskellige værdipapirer normalt er designet som nogenlunde cirkulære områder, som erhvervsdrivende træder ned i for at engagere sig i handel.

handelsgulv

Hvordan foregår handel på et handelsgulv?

Salgs- og handelsfolk Salg og handel Karriereprofil Salgs- og handelsdivisionen (S&T) for en investeringsbank hjælper gensidige fonde, hedgefonde, pensionsfonde osv. Med at lette aktietransaktioner (køb / salg). En karriere inden for salg og handel kan være ekstremt anstrengende med et meget tempofyldt miljø. Konkurrencen om positioner er intens, kompensationen kan være meget høj, på en handelsgulv skal du bruge "open outcry" -metoden til handel. Den åbne råbsmetode står i skarp kontrast til de elektroniske online handelsmetoder, der anvendes af moderne børser.

Open outcry-handel finder sted som følger:

Bud og tilbud

I henhold til metoden med åbent råb kommunikerer handlende handelsoplysninger ved at:

 • Råber mundtlige tilbud og bud
 • Bølgende arme for at gøre opmærksom på deres tilbud og bud
 • Brug af håndsignaler

Aktivitetsstrømmen i handelshuller er ofte temmelig ustabil. Handelsaktivitet er højest tæt på åbning og lukning af handel, eller når der finder vigtige ændringer sted, der påvirker markedet, såsom frigivelse af en nøgleøkonomisk rapport. En “løber”, der nærmer sig pit med en mæglerordre, bliver mødt af handlende, der begynder at råbe for at få den rette mæglers opmærksomhed, selv før ordren er givet til ham / ham.

Da kun mæglere øverst i brønden kan se løberen, og hvis disse mæglere pludselig bliver aktive, henter mæglere længere nede i trinnene normalt den kendsgerning og handler i overensstemmelse hermed. Handlende i midten af ​​brønden kan også anspore til aktivitet, fordi de måske er de første, der ser en vigtig ændring på informationsskærmene, hvilket tilskynder dem til handling og følgelig resulterer i større aktivitet i hele brønden.

For at håndtere volatiliteten, det generelle støjniveau og hyppige overbelastning af informationer er en fælles strategi blandt gulvhandlere at fokusere på visse andre handlende og / eller information og nedsætte resten. For eksempel kan den erhvervsdrivende "A" fra et firma have en forståelse med den erhvervsdrivende "B" fra et andet firma, at når den erhvervsdrivende "A" søger at sælge aktier i en bestemt aktie, vil den erhvervsdrivende "B" normalt være villig til at købe dem. Derfor, når den erhvervsdrivende "A" ønsker at sælge aktier i denne aktie, snarere end at råbe tilbud til alle de handlende i brønden, vil han bare se direkte på den erhvervsdrivende "B", hvilket angiver antallet af aktier, han ønsker at sælge.

Lær mere om salg og handel karriereveje Salg og handel Karriereprofil Salgs- og handelsafdelingen (S&T) for en investeringsbank hjælper gensidige fonde, hedgefonde, pensionsfonde osv. Med at lette aktietransaktioner (køb / salg). En karriere inden for salg og handel kan være ekstremt anstrengende med et meget tempofyldt miljø. Konkurrencen om stillinger er intens, kompensationen kan være meget høj.

Oprettelse af uformel kontrakt

En kontrakt indgås, når en erhvervsdrivende meddeler, at de ønsker at sælge et aktiv til en bestemt pris, og en anden erhvervsdrivende svarer med at sige, at de vil købe aktivet til den annoncerede pris. Selv om disse kontrakter er uformelle, er det afgørende for handlenes integritet, at forhandlere overholder dem. Hvis f.eks. En erhvervsdrivende ved slutningen af ​​dagen afviser en aftale, han havde lavet i brønden om at købe en stor mængde amerikanske statsobligationer, kunne den enkelte begivenhed teoretisk set udløse en forstyrrelse af hele obligationsmarkedet.

Optagelse af aftalen

I betragtning af at de handlende, der er involveret i en aftale, måske står 20 til 30 fod fra hinanden, når en aftale foretages, registrerer både den købende erhvervsdrivende og den sælgende erhvervsdrivende handlen separat.

Bekræftelse og anerkendelse af en aftale

Efter at handlen er bekræftet af begge parter, rapporterer hver erhvervsdrivendes clearingmedlem deres side af handlen til clearinghuset. Clearinghouse forsøger at matche de to tilbud; indtil da bærer hver side det, der er kendt som en ikke-sammenligningsrisiko. Hvis aftalerne med succes matches, anerkender de to forhandlere hinandens krav på den anden. Men hvis clearingcentret ikke matcher tilbudene, erklæres der en "out trade".

En ude handel finder sted, når der er:

 • en misforståelse mellem de berørte erhvervsdrivende
 • en rapporteringsfejl foretaget af kontorister, key-punch-operatører og / eller handlende

Det kan være dyrt at løse handler, men de løses næsten altid rettidigt, før handlen starter den næste handelsdag. Indtil handlen accepteres, har de erhvervsdrivende krav over for hinanden, der er ubegrundede, dvs. handlerne mangler en fælles skriftlig anerkendelse af handelen. Således vælger mange handlende at handle med forhandlere, der har mangeårige forhold til dem, og som de føler, de kan stole på.

Opbygning af et handelsgulv

Handelsgulvet er et stort rum med flere cirkulære arenaer kendt som grove. Gruvene har et fladt center og brede trin, der stiger koncentrisk op til kanten (trinene sikrer, at forhandlere kan se hinanden). Handel foregår i brøndene. Forhandlere står enten midt i brønden - udadvendt - eller på trapperne og indad. Kabiner, der er tildelt mæglervirksomheder, ligger tæt på gruber og består af elektronisk udstyr (som telefoner). Kabinerne modtager ordrer fra klienter eller firmaet, og disse ordrer overføres til mægleren i den rette pit gennem en messenger. Der er flere enheder, der viser oplysninger, der er relevante for handel på handelsgulvet.

Lær mere om salg og handel karriereveje Salg og handel Karriereprofil Salgs- og handelsafdelingen (S&T) for en investeringsbank hjælper gensidige fonde, hedgefonde, pensionsfonde osv. Med at lette aktietransaktioner (køb / salg). En karriere inden for salg og handel kan være ekstremt anstrengende med et meget tempofyldt miljø. Konkurrencen om stillinger er intens, kompensationen kan være meget høj.

Type forhandlere på et handelsgulv

Handelsgulvet har følgende typer forhandlere:

Gulvmægler

En gulvmægler udfører handler på vegne af kunder i henhold til ordrer fra sidstnævnte. I betragtning af at en gulvmægler arbejder på vegne af deres klient, har de ikke så meget beslutningsfrihed som andre fagfolk i brønden.

En gulvmægler kan være:

 • En lønmodtager hos et mæglerfirma, der håndterer det nævnte selskabs ordrer
 • En uafhængig professionel, der er ansat i flere mæglervirksomheder og modtager en provision for sin indsats.

Detailkunder kontakter sjældent gulvmæglere direkte. I stedet tager kontoadministratorer deres ordrer og videresender dem til gulvmæglerne. Aktive individuelle kunder og store kommercielle kunder kan være i direkte kontakt med deres gulvmægler.

Scalper

En skalper er en uafhængig erhvervsdrivende, der ser efter midlertidige ubalancer i den normale strøm af ordrer i den pit, hvorfra de kan tjene overskud ved køb og salg af aktiver på deres egen handelskonto. Scalpers reducerer deres nedadrettede risiko ved at holde positioner af en begrænset størrelse. Scalpers giver "forudsigelig umiddelbarhed" - likviditet og (undertiden) dybde til markedet, da de giver andre handlende mulighed for at afslutte deres ordrer i tide og til en pris, der svarer til den sidste pris. Scalpers køber til budprisen og sælger til den anmodede pris.

Positionshandler

En positionshandler tager en større position end en skalper og holder positionen i længere tid. En længere position resulterer i lavere omsætning, hvilket igen medfører større risiko. Positionshandlere skal således sikre højere fortjenstmargener.

Positionshandlere udfører handler på gulvet, fordi:

 • det resulterer i omkostningsbesparelser, da positionshandleren ikke skal betale etage-mæglergebyr til andre gulvhandlere
 • Oplysninger kan være lettere tilgængelige på gulvet over for gulvet

Spreder

Spredere tager modsatrettede eller modregne positioner i to eller flere varer, der er relateret til hinanden. De hjælper med at skabe sammenhænge mellem priserne på forskellige, men relaterede markeder, som et resultat af, at handelspres på et marked påvirker priserne på et beslægtet marked. Dette øger kompleksiteten på bestemte markeder. Desuden øger spredningen mellem inaktive og aktive markeder likviditeten på det inaktive marked.

Spredning udføres mellem forskellige markeder:

 • Mellem forskellige løbetider for det samme aktiv
 • Mellem det underliggende kontantmarked og det tilsvarende futuresmarked
 • Mellem forskellige typer futuresmarkeder
 • Mellem optioner og futures for en fælles kontantvare

Hedger

Hedgers er gulvhandlere, der repræsenterer et kommercielt firma. Afdækning er den handling, der reducerer risikoen ved at tage en position på et marked, der er det modsatte af en position på et andet marked.

Specialister

En specialist er en mægler og forhandler på gulvmægleren. Specialister blev til, da gulvmæglere begyndte at operere fra bestemte handelssteder. En specialist giver en gulvmægler mulighed for at udføre ordrer på aktiver, der handles på et bestemt fjerntliggende sted.

Flere ressourcer og læring

Vi håber, at dette har været en nyttig guide til, hvordan et handelsgulv er organiseret, og hvad der finder sted på et handelsgulv. For at fortsætte med at lære, skal du tjekke disse nyttige ressourcer:

 • Karrierevej for salg og handel Salg og handel Karriereprofil Salgs- og handelsafdelingen (S&T) for en investeringsbank hjælper gensidige fonde, hedgefonde, pensionsfonde osv. Med at lette aktietransaktioner (køb / salg). En karriere inden for salg og handel kan være ekstremt anstrengende med et meget tempofyldt miljø. Konkurrencen om stillinger er intens, kompensationen kan være meget høj,
 • Kompensationsvejledninger Kompensations- og lønguider til job inden for virksomhedsfinansiering, investeringsbank, aktieforskning, FP&A, regnskab, kommerciel bankvirksomhed, FMVA-kandidater,
 • Liste over investeringsbanker Virksomheder Lister over de vigtigste aktører inden for virksomhedsfinansiering. Vi har lister over de vigtigste finansielle serviceselskaber, banker, institutioner, revisionsfirmaer og virksomheder i branchen. Gennemse disse vejledninger for at forberede dig på en karriere inden for finansielle tjenester og start netværk i dag for at fremskynde din karriere
 • Fast indkomst kursus