Begrænset lager - Definition, oversigt og eksempler

Begrænset aktie refererer til tildeling af aktier til en person, der er underlagt betingelser, der skal være opfyldt, før aktionæren Aktionærkapital Aktiekapital (også kendt som Aktionærkapital) er en konto på en virksomheds balance, der består af aktiekapital plus tilbageholdt indtjening . Det repræsenterer også restværdien af ​​aktiver minus passiver. Ved at omarrangere den oprindelige regnskabsmæssige ligning får vi Aktionærers egenkapital = Aktiver - Forpligtelser kan udøve retten til at overføre eller sælge aktien. Det udstedes almindeligvis til virksomhedsofficerer Virksomhedsstruktur Virksomhedsstruktur refererer til organisationen af ​​forskellige afdelinger eller forretningsenheder inden for en virksomhed. Afhængig af en virksomheds mål og branchen som direktører og ledende medarbejdere.Nogle af betingelserne kan omfatte fortsat ansættelse i en defineret periode, indtjening pr. Aktie Indtjening pr. Aktie (EPS) Indtjening pr. Aktie (EPS) er en nøglemåling, der bruges til at bestemme den fælles aktionærs andel af virksomhedens fortjeneste. EPS måler hver fælles akties overskudsmål eller andre på forhånd aftalte økonomiske præstationsmål. Betingelserne kan gælde for tildeling af aktier snarere end retten til at sælge eller overføre aktier, der allerede er tildelt tilskudsmodtageren.Betingelserne kan gælde for tildeling af aktier snarere end retten til at sælge eller overføre aktier, der allerede er tildelt tilskudsmodtageren.Betingelserne kan gælde for tildeling af aktier snarere end retten til at sælge eller overføre aktier, der allerede er tildelt tilskudsmodtageren.

Begrænset lager

Begrænsede lagre i et køber-sælger-forhold

Begrænsede lagre kan bruges som en del af vederlaget Overvejelse Udtrykket "vederlag" er et begreb i engelsk lov, der henviser til den pris, der betales til gengæld for opfyldelsen af ​​et løfte. Dets vigtigste egenskab er, at løfteren skal give et løfte om noget, der er af værdi, og den løfter skal give noget af værdi i bytte. Enkelt sagt kan noget af værdi, som en part lover til en anden, betragtes som en overvejelse. mellem en køber og en sælger. Køberen af ​​en virksomhed kan tildele sælger begrænsede aktier i virksomheden, hvis de opfylder specifikke transaktionskrav efter salget.

Glidende overgang

Et af kravene kan omfatte at sikre, at ledelsesteamet fra sælgers side forbliver i forretningen i en aftalt varighed. Dette hjælper det nye ledelsesteam fra købers side let med at tilpasse sig den nye forretning. Hvis nogen af ​​ledere forlader inden den aftalte periode, kan køberen annullere tildelingen af ​​det begrænsede lager.

Håndhæve ikke-konkurrenceaftale

Køberen kan også tildele begrænset materiel til ledelsesteamet som en måde at håndhæve en ikke-konkurrenceaftale Ikke-anmodning om aftale En aftale om ikke-anmodning er en kontrakt, der begrænser en person (typisk en tidligere medarbejder) fra at anmode om ansatte eller kunder efter. Den nye køber ønsker sælgers forsikring om, at sælgeren ikke vil vove sig i en identisk forretningsmodel, der konkurrerer direkte eller indirekte med køberen, efter at have købt virksomheden. Den begrænsede aktie kan overføres efter udløbet af en aftalt tidsperiode.

Enheder vs. priser

Begrænsede aktieenheder og begrænsede aktiepriser er to af de mest populære aktiebonusstrukturer for medarbejdere. Her er en forklaring på, hvordan de to aktievariationer sammenlignes med hinanden.

Begrænset lagerenhed

En begrænset aktieenhed henviser til et løfte til en medarbejder om at give dem et bestemt antal aktier i det beskæftigende selskab. Aktierne udstedes efter en optjeningsplan, og medarbejderen skal fortsætte med at arbejde med arbejdsgiveren i en bestemt periode, før de kan få de fulde rettigheder til aktierne.

Nogle gange kan begrænset aktie for ledere på højt niveau være bundet til præstationsmål enten på individ- eller virksomhedsniveau. Medarbejderen kan have mulighed for at vælge at modtage kontanter, der svarer til den samlede værdi af bestanden i stedet for at modtage den faktiske bestand. Indehavere af denne type aktier har heller ikke typisk stemmeret.

Begrænset aktietildeling

Begrænsede aktietildelinger deler mange ligheder med begrænsede aktieenheder. Virksomheder bruger disse priser til at give medarbejderne selskabslager ud over deres regelmæssige kompensation. En af funktionerne, der adskiller begrænsede aktietildelinger fra begrænsede aktieenheder, er, at førstnævnte kommer med stemmeret med det samme, når de tildeles.

Imidlertid kan medarbejderen normalt ikke indløse begrænsede aktietildelinger til kontanter i modsætning til tilfældet med begrænsede aktieenheder.

Begrænset aktie vs. aktieoptioner

Medarbejdere foretrækker typisk at eje begrænsede aktier i stedet for aktieoptioner af flere grunde, herunder:

Motiverende værktøj

Medarbejdere er motiverede til at handle og tænke som ejere af virksomheden, når de får tildelt begrænset aktie. Dette skyldes, at medarbejderen automatisk bliver medejer af virksomheden, når den begrænsede aktie veste, er berettiget til at stemme under særlige og årlige generalforsamlinger. Forhåbentlig motiverer dette medarbejderne til at fokusere mere på at nå virksomhedens overordnede virksomhedsmål.

I modsætning hertil har ejerskab af aktieoptioner mere tendens til at få medarbejdere til at fokusere på kortsigtede aktiviteter, der kan hæve aktiekursen for kortsigtede gevinster, snarere end at fokusere på langsigtede gevinster, der vil hjælpe virksomheden med at vokse.

Aktieoptioner kan let blive værdiløse

Aktieoptioner har en høj mulighed for at blive værdiløs sammenlignet med begrænsede aktiepriser. Hvis aktiekursen forbliver under eller falder til under optionens udnyttelseskurs, er optionen i det væsentlige værdiløs, da optionsindehaveren ikke rentabelt kan udnytte optionen. Dette er i modsætning til begrænsede aktier, der bevarer en indre værdi uanset aktiekursbevægelse.

Beskatning

Begrænset lager betragtes som bruttoindkomst med hensyn til beskatning. Desuden indregnes denne indtægt på aktiernes optjeningsdato. Optjeningsdatoen er den dato, hvor aktien kan overføres eller sælges af modtageren.

En medarbejder betaler indkomstskat af den samlede værdi af bestanden i den periode, den vester. Medarbejderen betaler også kapitalgevinstskat af eventuelle gevinster i aktiens værdi, når den sælges. Mængden af ​​begrænset aktie, som en medarbejder skal opgive afgiftsmæssigt, er aktiens markedsværdi minus den oprindelige udnyttelseskurs.

En indehaver af begrænset aktie kan udøve et valg i § 83-B, der giver ham / hende mulighed for at bruge prisen på tildelingsdatoen snarere end optjeningsdatoen for at beregne det skyldige indkomstskat. Dette kræver, at skatten skal betales inden optjeningsdatoen, men hjælper med at minimere skatteforpligtelsen, hvis aktien tildeles til en lavere pris. Imidlertid er det risikabelt at tage denne handling, fordi de skatter, der allerede er betalt på den, ikke refunderes, hvis den begrænsede bestand aldrig vester.

Relaterede aflæsninger

Finance tilbyder Financial Modelling & Valuation Analyst (FMVA) ™ FMVA®-certificering Deltag i 350.600+ studerende, der arbejder for virksomheder som Amazon, JP Morgan og Ferrari-certificeringsprogram for dem, der ønsker at tage deres karriere til det næste niveau. For at fortsætte med at lære og fremme din karriere vil følgende finansressourcer være nyttige:

  • Cliff Vesting Cliff Vesting Cliff Vesting er en proces, hvor medarbejderne har ret til de fulde fordele fra deres virksomheds kvalificerede pensionsplaner på en given dato
  • Ejerplan for medarbejderaktier (ESOP) Ejerplan for medarbejderaktier (ESOP) En medarbejderaktiebesiddelsesplan (ESOP) henviser til en medarbejderfordelplan, der giver medarbejderne en ejerandel i virksomheden. Arbejdsgiveren tildeler en procentdel af virksomhedens aktier til hver berettiget medarbejder uden forhåndsomkostninger. Fordelingen af ​​aktier kan være baseret på medarbejderens lønskala, vilkår for
  • Vederlag Vederlag Vederlag er enhver form for kompensation eller betaling, som en person eller medarbejder modtager som betaling for deres tjenester eller det arbejde, de udfører for en organisation eller virksomhed. Det inkluderer uanset hvilken grundløn en medarbejder modtager sammen med andre former for betaling, der påløber i løbet af deres arbejde, hvilket
  • Aktiebaseret kompensation Aktiebaseret kompensation Aktiebaseret kompensation (også kaldet aktiebaseret kompensation eller aktiekompensation) er en måde at betale medarbejdere og direktører i en virksomhed med ejerandele i virksomheden. Det bruges typisk til at motivere medarbejdere ud over deres regelmæssige kontantbaserede kompensation og til at tilpasse deres interesser til virksomhedens.