Hvad er Escrow? - Definition og enkle eksempler

En Escrow er en ordning for, at en tredjepart besidder aktiverne Typer af aktiver Almindelige typer aktiver inkluderer løbende, langfristede, fysiske, immaterielle, driftsmæssige og ikke-operationelle. Korrekt identifikation og af en transaktion midlertidigt. Aktiverne opbevares på en tredjepartskonto og frigives kun, når alle vilkår i aftalen Salgs- og købsaftale Salgs- og købsaftalen (SPA) repræsenterer resultatet af de vigtigste kommercielle og prisfastsatte forhandlinger. I det væsentlige angiver det de aftalte elementer i aftalen, inkluderer en række vigtige beskyttelser til alle involverede parter og giver den juridiske ramme til at gennemføre salget af en ejendom. er blevet mødt. Brug af en spærret konto i en transaktion Skabeloner Gratis forretningsskabeloner til brug i dit personlige eller professionelle liv. Skabeloner inkluderer Excel, Word og PowerPoint.Disse kan bruges til transaktioner, juridisk, økonomisk modellering, økonomisk analyse, forretningsplanlægning og forretningsanalyse. tilføjer en grad af sikkerhed for begge parter.

Hovedformålet med en spærring er at sikre, at alle holder fast ved deres afslutning på aftalen. Det kan ses som en formidler af transaktionen. Det hævdes, at overførsel af aktiver kun sker, når alle forpligtelser i forbindelse med transaktionen er opfyldt.

Escrow

Hvorfor bruge en escrow?

Escrow bruges ofte til kontrakter, der har følgende egenskaber:

 • En stor transaktionsværdi - såsom køb af et hjem
 • Køberen skal bekræfte kvaliteten af ​​arbejdet inden betaling
 • Sælgeren ønsker ikke at foretage store mængder arbejde uden garanti for betaling.

En spærring er også gavnlig, når transaktionen skal gennemføres i trin. Tjenesteudbyderen har muligvis brug for midler til at fortsætte projektet, men det kan være uklogt for køberen at betale det fulde beløb inden færdiggørelsen. Midler kan derfor delvist frigøres, når forudbestemte milepæle er gennemført.

Brug af Escrow

Online

Når du udfører en onlinetransaktion, er der ringe gennemsigtighed med, hvem vi har at gøre med. Af denne grund er der licenserede tredjeparter, der tilbyder internet-escrow-tjenester for at beskytte både køberen Købertyper Købertyper er et sæt kategorier, der beskriver forbrugernes forbrugsvaner. Forbrugeradfærd afslører, hvordan man appellerer til mennesker med forskellige vaner og sælger. Vilkår er aftalt og indsendt til tredjepart, som inkluderer købsbeløbet, tid for varens ankomst og tilladte returperiode. Når alle vilkår er opfyldt, og dette er aftalt af begge parter, afslutter online-escrow-udbyderen transaktionen ved at overføre penge til sælgeren.

Når der er uenighed, træder en protokol til løsning af tvister i kraft for at sikre transaktionens retfærdighed. Det afgør, hvem der vil beholde pengene til transaktionen. Med stigningen i cyberkriminalitet er falske onlinetjenester steget. Man skal være forsigtig og sørge for, at tjenesteudbyderen er troværdig og ikke nogen med ondsindet hensigt.

Ejendom

Escrow bruges almindeligvis i fast ejendom Fast ejendom Fast ejendom er fast ejendom, der består af jord og forbedringer, som inkluderer bygninger, inventar, veje, strukturer og hjælpesystemer. Ejendomsret giver ejendomsretten til jorden, forbedringer og naturressourcer såsom mineraler, planter, dyr, vand osv. Køb. Dette beskytter køberen, som vil være i stand til at kontrollere, om den ejendom, der købes, er af den standard, der blev annonceret, og at der ikke er et ondsindet forsøg fra sælgerens side om at svindle ham. Uden denne service tager køberen en betydelig risiko ved, at der ikke er meget, der forhindrer en sælger i at indløse chippen. Hvordan man skriver en check Selvom digitale betalinger løbende vinder mere markedsandel, er det stadig vigtigt at vide, hvordan man skriver en kontrollere.Denne vejledning viser dig trin for trin med det samme uden at køberen ved, om alle bekymringer vedrørende transaktionen er løst.

Hvordan det virker

Køberen af ​​ejendommen overfører penge til en deponeringsudbyder. Hvis alle kravene og vilkårene for transaktionen er opfyldt, overføres midlerne yderligere til sælgeren af ​​ejendommen. Hvis ikke, overføres enten delmidler til sælgeren, eller de returneres alle til køberen.

Fusioner og erhvervelser

Escrow-konti bruges også i fusioner og overtagelser (M&A), Fusioner Acquisitions M&A Process Denne vejledning fører dig gennem alle trin i M & A-processen. Lær, hvordan fusioner og opkøb og aftaler gennemføres. I denne vejledning skitserer vi erhvervelsesprocessen fra start til slut, de forskellige typer erhververe (strategiske vs. finansielle køb), vigtigheden af ​​synergier og transaktionsomkostninger for at mindske risikoen i transaktioner ved at holde en procentværdi af handlen . Dette giver køberen mulighed for at fremsætte krav mod sælgeren og hente pengene, hvis sælgeren ikke opfylder bestemte vilkår i aftalen.

M&A bruger en mekanisme, der er kendt som tilbageførselsspærring, hvor en del af købsprisen sættes på en tredjepartskonto for at tjene som sikkerhed for køberen. Dette bruges til både aktiv- og aktiesalg.

Fordelene ved en tilbagestående spærring er dobbelt:

 1. Tillader, at uoverensstemmelser i værdi afspilles i løbet af deponeringskontoen
 2. Tillader risikoreduktion ved at sikre kapitaladgang til emner, der kan opstå efter aftale, såsom justering af driftskapital, skatteproblemer og urigtige præsentationer i regnskaber

En undersøgelse af 250 tilbud fra JP Morgans afdeling for deponeringstjenester afslørede følgende hovedtræk:

 • Det gennemsnitlige beløb, der er placeret på en tilbagekøbskontrol, var 9%.
 • Den gennemsnitlige varighed af en tilbagekøbskontrolkonto var 18 måneder.
 • En fjerdedel af escrows fik en krav fremsat af den ene part mod den anden part.

Kilde

Yderligere ressourcer

Finans er den globale udbyder af FMVA-certificering FMVA®-certificering Deltag i 350.600+ studerende, der arbejder for virksomheder som Amazon, JP Morgan og Ferrari, som vil lære dig færdighederne til at hjælpe dig med at fremme din karriere. Hvis du vil lære mere om andre lignende vilkår, skal du tjekke følgende finansressourcer:

 • Finansiel modellering af fast ejendom
 • Økonomisk modellering for opstart
 • Gældsplan Gældsplan En gældsplan fastlægger al gæld, som en virksomhed har i en tidsplan, der er baseret på dens løbetid og rentesats. I finansiel modellering strømmer renteudgifter
 • Fast ejendom Fast ejendom Fast ejendom er fast ejendom, der består af jord og forbedringer, der inkluderer bygninger, inventar, veje, strukturer og forsyningssystemer. Ejendomsret giver en ejendomsret til jorden, forbedringer og naturressourcer såsom mineraler, planter, dyr, vand osv.