Box Spread - Oversigt, eksempler, anvendelser i futures trading

En boks spredning er en strategi for handel med optioner, der kombinerer en bear put og en bull call spread. For at spredningen skal være effektiv:

  • Udløbsdatoer og stregkurser Stregkurs Strikekursen er den pris, som indehaveren af ​​optionen kan udnytte optionen til at købe eller sælge et underliggende værdipapir, afhængigt af om de har en call-option eller put-option. En option er en kontrakt med ret til at udnytte kontrakten til en bestemt pris, der er kendt som indløsningsprisen. for hver spredning skal være den samme
  • Spreadene er betydeligt undervurderet med hensyn til deres udløbsdatoer

Box Spread - Diagram

Kilde

Boksspredning er lodret og næsten helt risikofri. (Lodrette spreads spredes med de samme udløbsdatoer, men med forskellige strejkepriser). Nogle gange benævnt neutrale strategier, boksespredninger udnyttes på bull call og bear put spreads. Overskuddet for den erhvervsdrivende vil altid være forskellen mellem de samlede omkostninger ved optionerne og spændet mellem stregpriserne, der bestemmer udløbsværdien af ​​optionsspredningerne.

Eksempel på en boksespredning

Overvej selskab A, der handler til $ 25 pr. Aktie. For at udføre en boksopslag skal investoren købe et in-the-money (ITM) opkald og lægge og derefter vende om og sælge et OTM-call (out-of-the-money) og putte.

Virksomhed A køber:

  • 20 (ITM) kræver $ 650 debet
  • 30 (ITM) giver $ 600 debet

Virksomhed A sælger:

  • 30 (OTM) kræver $ 150 kredit
  • 20 (OTM) giver $ 150 kredit

Inden nogen provisioner tilføjes, er de samlede omkostninger for den erhvervsdrivende som følger:

$ 650 - $ 150 (opkaldsspredning) = $ 500

$ 600 - $ 150 (put spread) = $ 450

Så de samlede omkostninger ved boksespredningen er $ 950 .

Strejkeprisforskellen er forskellen mellem de højeste og de laveste stregpriser. For eksemplet ovenfor ville spredningen være 30 - 20 = 10. Der er fire ben til kassen. Hver optionskontrakt indeholder 100 aktier:

100 aktier x $ 10 = $ 1.000

Den samlede udløbsværdi af boksudbredelsen er $ 1.000 .

Overskuddet (før transaktionsomkostninger Transaktionsomkostninger Transaktionsomkostninger er afholdte omkostninger, der ikke påløber nogen deltager i transaktionen. De er sunkne omkostninger som følge af økonomisk handel på et marked. I økonomi er teorien om transaktionsomkostninger baseret på antagelsen at folk er påvirket af konkurrencedygtig egeninteresse.) for spredemulighedsstrategien er derefter $ 1.000 - $ 950 = $ 50.

Box Spreads i Futures Trading

Box spreads kan også bruges i futures trading Futures Contract En futures contract er en aftale om at købe eller sælge et underliggende aktiv på et senere tidspunkt til en forudbestemt pris. Det er også kendt som et derivat, fordi fremtidige kontrakter stammer deres værdi fra et underliggende aktiv. Investorer kan købe retten til at købe eller sælge det underliggende aktiv på et senere tidspunkt til en forudbestemt pris. . Strategien indeholder lige store mellemrum eller på hinanden følgende kontrakter, bygget af to sommerfuglspredninger. En kasse spredt i futureshandel kaldes ofte en dobbelt sommerfugl.

Den generelle teori er, at spændene ikke bevæger sig markant, når man beskæftiger sig med futures, fordi de ikke er retningsbestemte. I stedet handler de normalt inden for en rækkevidde. Når man arbejder med futures, udvikler spredningen en naturlig afdækningssammensætning ud fra egenskaberne ved Pascals trekant.

I de fleste tilfælde beskæftiger en boksopslag sig med en lang boks, hvor ITM-opkald og -køb købes og OTM-opkald og -køb sælges. Hvis de samlede omkostninger ved kassen er mere end spændet mellem strejkepriserne, ville en kort kasse være fordelagtig. Det vender simpelthen processen for forhandlere, hvor ITM-opkald og indkøb sælges og OTM-opkald og indkøb købes.

En boks spredning er i det væsentlige en arbitrage option strategi. Så længe de samlede omkostninger ved at placere spredningen af ​​optioner er mindre end udløbsværdien af ​​stregkurspredningen, kan en erhvervsdrivende låse en lille fortjeneste, der svarer til forskellen mellem de to tal.

Relaterede målinger

Finance tilbyder Financial Modelling & Valuation Analyst (FMVA) ™ FMVA®-certificering Deltag i 350.600+ studerende, der arbejder for virksomheder som Amazon, JP Morgan og Ferrari-certificeringsprogram for dem, der ønsker at tage deres karriere til det næste niveau. For at fortsætte med at lære og fremme din karriere vil følgende ressourcer være nyttige:

  • Arbitrage Free Term Structure Modeller Arbitrage Free Term Structure Modeller Arbitrage Free Term Structure Modeller (også kendt som No-Arbitrage Modeller) bruges til at generere den ægte stokastiske rentegenereringsproces ved at
  • Markedsrisikopræmie Markedsrisikopræmie Markedsrisikopræmien er det yderligere afkast, som en investor forventer af at have en risikabel markedsportefølje i stedet for risikofrie aktiver.
  • Sharpe Ratio Calculator Sharpe Ratio Calculator Sharpe Ratio Calculator giver dig mulighed for at måle en investerings risikojusterede afkast. Download Finance Excel-skabelon og Sharpe Ratio-lommeregner. Sharpe-forhold = (Rx - Rf) / StdDev Rx. Hvor: Rx = Forventet porteføljeafkast, Rf = Risikofri afkast, StdDev Rx = Standardafvigelse for porteføljeafkast / volatilitet
  • Swap Spread Swap Spread Swap spread er forskellen mellem swaprenten (renten på det faste ben på en swap) og afkastet på statsobligationen med en lignende løbetid. Da statsobligationer (f.eks. Amerikanske statspapirer) betragtes som risikofrie værdipapirer, afspejler swap-spread typisk det risikoniveau, der opfattes af de involverede parter i en swap-aftale.