Ikke-for-profit organisationer - Oversigt, typer, hvordan man starter

En nonprofit-organisation er en organisation, der fokuserer på en bestemt social sag, og alle de penge, der optjenes eller doneres, bruges til at forfølge dens mål og opfylde driftsomkostninger Faste og variable omkostninger Omkostninger er noget, der kan klassificeres på flere måder afhængigt af på dens natur. En af de mest populære metoder er klassificering efter faste omkostninger og variable omkostninger. Faste omkostninger ændres ikke med stigninger / fald i produktionsenhedsenheder, mens variable omkostninger udelukkende er afhængige. I modsætning til for-profit virksomheder distribuerer ikke-for-profit organisationer ikke deres overskydende indtægter til deres ejere. I stedet bruger de midlerne til at forfølge en bestemt social sag eller fortaler for et fælles synspunkt.

Ikke-for-profit organisationer

Non-profit organisationer arbejder som velgørenhedsorganisationer, og de er fritaget for at betale skat af de penge, de tjener eller doneres til dem af velvillige. De fleste nonprofit-organisationer er dedikeret til sociale årsager inden for religion, videnskab, forskning og uddannelse.

Resumé

  • En nonprofit-organisation er en type organisation, der bruger sine indtægter og donationer til at forfølge en bestemt social sag.
  • I modsætning til for-profit organisationer fordeles indtægterne fra en non-profit organisation ikke til medlemmerne.
  • Ikke-profit organisationer er skattefrie.

Typer af ikke-profit-organisationer

Følgende er hovedtyperne af non-profit organisationer:

1. Sociale fortalervirksomheder

Sociale fortalervirksomhedsorganisationer er dannet med det formål at promovere eller lobbye en bestemt social sag eller politisk indsats. De kan organisere fundraising og anden indsats for at informere offentligheden om den sag, de promoverer, og opfordre offentligheden til at støtte deres sag.

Sådanne organisationer skaffer midler gennem medlemskontingenter og donationer fra medlemmer af offentligheden og virksomhedsorganisationer, der støtter deres sag. De er klassificeret under 501 (c) (4) i US Internal Revenue Service til skatteformål.

2. Handelsorganisationer

Handelsorganisationer dannes med det formål at forbedre deres medlemmers forretningsforhold. Sådanne organisationer får midler gennem medlemskontingenter samt opkræver et gebyr til medlemmer, der tilmelder sig deres uddannelsesprogrammer. Nogle almindelige typer handelsorganisationer inkluderer handelskamre, ejendomsråd og sundhedsarbejderorganisationer.

3. Fundamenter

Fonde oprettes normalt af velhavende enkeltpersoner eller virksomheder med det formål at finansiere nonprofitorganisationer og begivenheder, der understøtter en bestemt social sag. De skal donere en bestemt del af deres indkomst for at bevare deres status. I USA er fonde begrænset fra at støtte politiske aktiviteter, selvom de kan give donationer til organisationer, der er involveret i politisk lobbyvirksomhed.

Fonde klassificeres i enten private eller offentlige fonde. En privat stiftelse oprettes af en person, en familie eller et selskab Corporation Et selskab er en juridisk enhed oprettet af enkeltpersoner, aktionærer eller aktionærer med det formål at fungere med overskud. Virksomheder har lov til at indgå kontrakter, sagsøge og sagsøges, egne aktiver, eftergive føderale og statslige skatter og låne penge fra finansielle institutioner. . Fundamenterne skal opfylde et udbetalingskrav, og de skal angive alle tilskud, der udbetales hvert år.

På den anden side er offentlige fonde velgørenhedsorganisationer, der modtager penge fra forskellige kilder såsom enkeltpersoner, virksomheder eller andre fonde. De deltager i en slags direkte initiativer, såsom hjemløse husly, og de bruger de anmodede midler til at støtte deres egne aktiviteter.

Ikke-for-profit organisationer - Typer

Hvordan man starter en organisation, der ikke er til profit?

Der er ingen begrænsninger for, hvem der kan starte en nonprofit-organisation. Enhver, der ser et behov i samfundet inden for religion, videnskab eller uddannelse, kan starte en nonprofit-organisation. Når du først har identificeret et behov i samfundet, skal du undersøge problemet detaljeret for at få mere information om problemet og hvordan det kan løses. Opret derefter en forretningsplan, der beskriver problemet, målene og mulige måder, du vil bruge til at nå målene.

Efter at have styrket ideen skal du oprette en bestyrelse og frivillige, der har ansvaret for den daglige drift af virksomheden. Det næste trin er at bestemme idéens gennemførlighed og udvikle en detaljeret forretningsplan, der inkluderer en mission statement Mission Statement En mission statement definerer, hvilken branche en virksomhed er i, og hvorfor den eksisterer, eller hvilket formål den tjener. , organisationsplan, budgetoverslag samt udvikling af økonomiske ressourcer.

Begynd inkorporeringsprocessen i din bopælsstat ved at udfylde statslige registreringsformularer til nonprofit-organisationer. Du skal også indgive skattefritagelsesstatus 501 (c) (4) til IRS såvel som søge skattefri anerkendelse på statsligt og lokalt niveau.

For-profit versus ikke-for-profit organisationer

For-profit og ikke-for-profit organisationer adskiller sig i, hvordan de håndterer overskud genereret af organisationen. For-profit organisationer kan deltage i en række forretningsaktiviteter, der genererer overskud, og den fortjeneste, der optjenes, fordeles til aktionærerne i henhold til deres procentdel af ejerskab. Eftersom for-profit organisationer er involveret i rentable kommercielle aktiviteter, genererer de også nok indtægter til at betale lønninger til fuldtidsansatte, ledere og direktører.

Ikke-for-profit organisationer kræves udelukkende at fungere som velgørenhedsorganisationer dedikeret til en bestemt social sag i religiøse, videnskabelige, uddannelsesmæssige eller offentlige sikkerhedsmiljøer. Alle indtægter, der optjenes eller doneres til nonprofit-organisationer, fordeles ikke til medlemmerne, men bruges i stedet til at fremme den sociale sag. De fleste non-profit organisationer er også afhængige af frivillige til at nå deres mål, da de mangler nok midler til at ansætte fuldtidsansat personale.

Ikke-til-profit versus non-profit organisationer

Not-for-profit og non-profit er udtryk, der ofte bruges om hinanden, men de betyder ikke det samme. Mens begge typer organisationer ikke fordeler deres overskud til medlemmerne, adskiller de sig i, hvordan de bruger deres midler, størrelse og formål.

Non-profit organisationer fokuserer på større, mere organiserede aktiviteter i det sociale, politiske, miljømæssige eller økonomiske spektrum. Organisationerne kan også dannes for at fremme religiøse, kulturelle eller uddannelsesmæssige mål. Eksempler på sådanne organisationer inkluderer UNICEF og det amerikanske Røde Kors.

På den anden side fokuserer non-profit organisationer på mindre gruppeaktiviteter inden for samfundet eller samfundet, og de fokuserer på områder som religion, uddannelse, videnskab og offentlig sikkerhed. Sådanne organisationer kan omfatte klubber, handelsorganisationer, religiøse grupper, velfærdsforeninger osv.

Yderligere ressourcer

Finance tilbyder Certified Banking & Credit Analyst (CBCA) ™ CBCA ™ -certificering Certified Banking & Credit Analyst (CBCA) ™ -akkreditering er en global standard for kreditanalytikere, der dækker finansiering, regnskab, kreditanalyse, pengestrømsanalyse, covenantmodellering, lån tilbagebetalinger og mere. certificeringsprogram for dem, der ønsker at tage deres karriere til det næste niveau. For at fortsætte med at lære og fremme din karriere vil følgende finansressourcer være nyttige:

  • Virksomheds sociale ansvar (CSR) Corporate Social Responsibility (CSR) Virksomheds sociale ansvar (CSR) refererer til strategier, som virksomheder implementerer som en del af corporate governance, der er designet til
  • Non-profit forretningsplan Non-profit forretningsplan En non-profit forretningsplan er simpelthen en køreplan for den non-profit organisation, der skitserer sine mål og mål, hvordan den kan nå sit erklærede formål
  • Profitmodel Profitmodel En profitmodel refererer til en virksomheds plan, der sigter mod at gøre virksomheden rentabel og levedygtig. Den beskriver, hvad virksomheden planlægger at fremstille, hvordan
  • Typer af virksomheder Typer af virksomheder Der er fire hovedtyper af virksomheder at vælge, når de danner et selskab: enkeltmandsvirksomheder, partnerskaber, selskaber med begrænset ansvar og virksomheder.