Arbitrageur - Oversigt, hvordan Arbitrage fungerer, hvad en arbitrageur gør

En arbitrageur er en person, der tjener overskud ved at drage fordel af ineffektivitet på de finansielle markeder New York Stock Exchange (NYSE) New York Stock Exchange (NYSE) er også den største værdipapirudveksling i verden og er også vært for 82% af S&P 500 som 70 af de største virksomheder i verden. Det er et børsnoteret selskab, der giver en platform til køb og salg. Arbitrage muligheder opstår, når et aktiv prissættes forskelligt mellem flere markeder på samme tid. Sådanne prisforskelle er ineffektivitet som følge af mangler på markedet.

Arbitrageur

En vellykket arbitrage gevinst ved samtidig at købe finansielle aktiver til en lavere pris og sælge dem til en højere pris, hvor forskellen stikker i lommen. Ved at udnytte ineffektiviteten kan arbitrageur tjene risikofri fortjeneste, fordi de finansielle aktiver, der handles, er ækvivalente. Til gengæld resulterer arbitrageurens handlinger i større markedseffektivitet ved at få aktivpriserne til at udjævne.

Resumé

  • En arbitrageur er et individ, der tjener ved ineffektivitet på de finansielle markeder.
  • Arbitrage handler er generelt risikofrie, fordi transaktionerne sker samtidigt for at sikre, at priserne ikke ændres.
  • Når der gennemføres nok arbitragehandler, vil de forkert prissatte aktiver mellem to markeder udjævnes for at maksimere markedseffektiviteten.

Hvordan fungerer arbitrage?

Begrebet arbitrage er ret simpelt. Ved at drage fordel af prisforskelle i tilsvarende aktiver kan en arbitrageur skabe risikofri fortjeneste ved at købe lavt og sælge højt.

Antag at du kan købe avocado fra en gård til $ 1,00 hver. Kort efter sælger du avocadoer til en lokal restaurant til $ 1,50 hver. I dette tilfælde tjener du et overskud på 50 cent for hver avocado, du sælger.

Finansiel arbitrage er ens, men priserne på finansielle aktiver kan ændre sig med et øjebliks varsel. At drage fordel af prisforskelle i aktiver som aktier Aktier Hvad er en aktie? En person, der ejer aktier i et selskab, kaldes en aktionær og er berettiget til at kræve en del af selskabets resterende aktiver og indtjening (hvis virksomheden nogensinde opløses). Udtrykkene "aktier", "aktier" og "egenkapital" bruges om hverandre. , skal transaktionerne ske samtidigt for at sikre, at priserne ikke ændres under transaktionen.

Hvordan fungerer arbitrage

Hvad gør en arbitrageur?

En arbitrageur bruger handelsstrategier designet til at drage fordel af små forskelle i prisen på tilsvarende aktiver. Aktiverne kan være aktier, obligationer, valutaer, råvarer eller andre finansielle instrumenter, der kan købes og sælges. Mangler på de finansielle markeder, såsom forsinkelser i opdateringen af ​​aktiekurserne, kan resultere i primære muligheder for en arbitrageur.

For at udføre arbitrage køber en investor aktier på en børs, mens han samtidig sælger den samme aktie på en anden børs. Hvis transaktionen sker samtidigt, er der ingen chance for, at aktiekursen vil ændre sig under transaktionen. Ved at sælge den samme aktie til en højere pris, kan arbitrageur tjene en risikofri fortjeneste svarende til forskellen mellem de forkert prissatte aktiver.

På grund af de inkrementelle prisforskelle og den tidsfølsomme karakter involverer de fleste arbitragehandler institutionelle investorer, såsom hedgefonde Hedgefond En hedgefond, et alternativt investeringsmiddel, er et partnerskab, hvor investorer (akkrediterede investorer eller institutionelle investorer) samler penge sammen, og eller banker. For de fleste detailinvestorer, der handler med deres smartphones, er arbitragehandler vanskelige på grund af de betydelige tekniske ressourcer, der kræves for at handle samtidigt mellem forskellige børser.

Prisforskellen mellem de to finansielle aktiver kan også være lille. Der kræves store summer for at drage fordel af små prisforskelle for at sikre, at arbitrage handler er rentable og umagen værd.

Virkninger af arbitrage

Ved at drage fordel af ineffektivitet på markedet hjælper arbitrageurs det finansielle system ved at få priserne til at udjævnes gennem et system med udbud og efterspørgsel Udbud og efterspørgsel Lovene om udbud og efterspørgsel er mikroøkonomiske begreber, der siger, at på effektive markeder er den leverede mængde af en god og den krævede mængde af det gode er lig med hinanden. Prisen på det gode bestemmes også af det punkt, hvor udbud og efterspørgsel er lig med hinanden. . Når en arbitrageur køber et aktiv fra billigere markeder og sælger det samme aktiv på dyrere markeder, vil efterspørgslen efter aktivet på det billigere marked stige, hvilket får priserne til at stige. Derimod vil det dyrere marked se en stigning i udbuddet, hvilket får priserne til at falde.

Hvis der gennemføres nok arbitragehandler, vil priserne på aktiver mellem de to markeder udjævne og maksimere den samlede effektivitet. Når markedspriserne udlignes uden potentiale for arbitrage, er det kendt som en arbitrage-ligevægt.

Arbitrageur Eksempel

Forskelle i aktiekurser skyldes typisk virksomheder, der er dobbeltnoteret på flere børser. Lad os sige, at aktier i Company XY er prissat til $ 165,40 pr. Aktie på New York Stock Exchange (NYSE). På Toronto Stock Exchange (TSX) er Company XY-aktier prissat til $ 165,75 pr. Aktie (alle priser er konverteret til USD).

I et sådant tilfælde kan en arbitrageur tjene $ 0,35 for hver aktie, de kan handle. Hvis arbitrageur kan købe 50.000 aktier fra TSX, kan de tjene $ 17.500 ved at videresælge aktierne på NYSE.

Flere ressourcer

Finance tilbyder Certified Banking & Credit Analyst (CBCA) ™ CBCA ™ -certificering Certified Banking & Credit Analyst (CBCA) ™ -akkreditering er en global standard for kreditanalytikere, der dækker finansiering, regnskab, kreditanalyse, pengestrømsanalyse, covenantmodellering, lån tilbagebetalinger og mere. certificeringsprogram for dem, der ønsker at tage deres karriere til det næste niveau. For at fortsætte med at lære og udvikle din videnbase, bedes du udforske de yderligere relevante ressourcer nedenfor:

  • Calendar Spread Calendar Spread En kalender spread er en handelsteknik, der involverer køb af et derivat af et aktiv på en måned og salg af et derivat af det samme aktiv i
  • Institutionel investor Institutionel investor En institutionel investor er en juridisk enhed, der akkumulerer midler fra mange investorer (som kan være private investorer eller andre juridiske enheder) til
  • Momentum Investing Momentum Investing Momentum investering er en investeringsstrategi rettet mod køb af værdipapirer, der har vist en opadgående kursudvikling eller kortsalg af værdipapirer, der
  • Spread Trading Spread Trading Spread trading - også kendt som trading med relativ værdi - er en handelsmetode, der involverer en investor, der samtidig køber et værdipapir og sælger et