Realkreditbank - Oversigt, hvordan den fungerer, indkomstkilder

En realkreditbank er en bank, der er specialiseret i realkreditlån. Det kan være involveret i oprindelse eller service af realkreditlån eller begge dele. Bankerne låner deres egen kapital til låntagere og indsamler enten betalinger i rater sammen med en bestemt rente eller sælger deres lån på det sekundære marked Sekundært marked Det sekundære marked er, hvor investorer køber og sælger værdipapirer fra andre investorer. Eksempler: New York Stock Exchange (NYSE), London Stock Exchange (LSE). .

Realkreditbank

Omfanget af en realkreditbanks drift varierer. Nogle realkreditvirksomheder opererer landsdækkende, mens nogle kan have en større lånemængde i modsætning til at operere landsdækkende.

Resumé

  • Et pant er et gældsinstrument specifikt for ejendomsbranchen. Det er sikret ved sikkerhed for en fast ejendom.
  • En realkreditbank er en bank, der er specialiseret i realkreditlån. Det kan være involveret i enten oprindelige eller servicerede realkreditlån eller begge dele.
  • En realkreditbanks to primære indtægtskilder er oprindelsesgebyrer for lån og servicegebyrer for lån.

Hvad er et pant?

Et realkreditlån er et specifikt gældsinstrument til fast ejendom Fast ejendom Fast ejendom er fast ejendom, der består af jord og forbedringer, der inkluderer bygninger, inventar, veje, strukturer og hjælpesystemer. Ejendomsret giver en ejendomsret til jorden, forbedringer og naturressourcer såsom mineraler, planter, dyr, vand osv. Industri. Den er sikret ved sikkerhedsstillelsen Sikkerhedsstillelse er et aktiv eller en ejendom, som en enkeltperson eller enhed tilbyder til en långiver som sikkerhed for et lån. Det bruges som en måde at opnå et lån på, der fungerer som en beskyttelse mod potentielt tab for långiveren, hvis låntager misligholder sine betalinger. af en fast ejendom. Låntager er forpligtet til at tilbagebetale lånet over tid.Lån gør det lettere at købe store ejendomsejendomme uden at skulle betale en stor købspris på forhånd.

Låntageren får i stedet mulighed for at tilbagebetale lånet over tid - i periodiske rater udover rentebetalinger. Efter tilbagebetaling af lånet bliver låntager ejeren af ​​ejendommen gratis og klar. Lån kan også kaldes panterettigheder mod ejendom eller krav på ejendom.

Sådan fungerer en realkreditbank

Realkreditinstitutter yder lån til kunder, der køber fast ejendom. Institutionerne placerer derefter lånene på en forudfastsat lager kredit, hvor lånet sælges på det sekundære marked. Investorer, typisk store institutioner og virksomheder, køber eller investerer i sådanne lån.

Kreditrisikoen forbundet med prioritetslån absorberes typisk af "agenturerne", dvs. Federal National Mortgage Association eller "Fannie Mae", Fannie Mae Federal National Mortgage Association, typisk kendt som Fannie Mae, er en amerikansk regeringsstøttet enhed der blev oprettet for at udvide det sekundære realkreditmarked ved at stille pant til rådighed for låntagere med lav og mellemindkomst. Det giver ikke prioritetslån til låntagere, men køber og garanterer prioritetslån Federal Home Loan Mortgage Corporation eller "Freddie Mac" og Government National Mortgage Association eller "Ginnie Mae."

En realkreditbank fungerer i henhold til banklovgivningen, der gælder for hver stat, de driver eller driver forretning i. Bankerne sælger realkreditlånene på det sekundære marked, fordi de modtagne midler derefter betaler for deres lagerlån, hvilket gør det muligt for dem at fortsætte med at drive og låne.

Primære indtægtskilder for realkreditinstitutter

Primære indtægtskilder

Mortgage Bankers vs. Mortgage Brokers

Med hensyn til lånets oprindelse risikerer realkreditinstitutter deres egen kapital for at finansiere lån. De er heller ikke forpligtet til at oplyse den pris, som de sælger pant til.

På den anden side stammer realkreditmæglere fra lån i finansielle institutioners og organisationers navn. Med hensyn til fuld offentliggørelse er de nødt til at oplyse det eller de ekstra gebyrer, der opkræves af forbrugeren i henhold til føderal og statslig lovgivning.

Relaterede målinger

Finance tilbyder Financial Modelling & Valuation Analyst (FMVA) ™ FMVA®-certificering Deltag i 350.600+ studerende, der arbejder for virksomheder som Amazon, JP Morgan og Ferrari-certificeringsprogram for dem, der ønsker at tage deres karriere til det næste niveau. For at fortsætte med at lære og fremme din karriere vil følgende finansressourcer være nyttige:

  • Finansiel formidler Finansiel formidler En finansiel formidler henviser til en institution, der fungerer som mellemmand mellem to parter for at lette en finansiel transaktion. De institutioner, der almindeligvis omtales som finansielle formidlere, omfatter forretningsbanker, investeringsbanker, gensidige fonde og pensionskasser.
  • Nøglespillere på kapitalmarkederne Nøglespillere på kapitalmarkederne I denne artikel giver vi et generelt overblik over nøgleaktørerne og deres respektive roller på kapitalmarkederne. Kapitalmarkederne består af to typer markeder: primære og sekundære. Denne vejledning giver et overblik over alle de store virksomheder og karrierer på tværs af kapitalmarkederne.
  • Primært marked Primært marked Det primære marked er det finansielle marked, hvor nye værdipapirer udstedes og bliver tilgængelige for handel af enkeltpersoner og institutioner. Kapitalmarkedernes handelsaktiviteter er adskilt i det primære og det sekundære marked.
  • Detailbanktyper Retailbanktyper I almindelighed er der tre hovedtyper af detailbanker. De er kommercielle banker, kreditforeninger og visse investeringsfonde, der tilbyder detailbanktjenester. Alle tre arbejder hen imod at levere lignende banktjenester. Disse inkluderer kontrolkonti, opsparingskonto, pant, debetkort, kreditkort og personlige lån.