Løn til kreditrisikoanalytiker - Oversigt, amerikanske byer, top arbejdsgivere

I USA er den gennemsnitlige kreditrisikoanalytiker fra 2019 $ 62.545 årligt. Lønnen varierer afhængigt af færdigheder, uddannelse og antal års erhvervserfaring. Hvis du er kreditrisikoanalytiker med mindre end et års erhvervserfaring, kan du forvente en gennemsnitlig årlig kompensation på $ 56.126. Hvis du har op til fire års erhvervserfaring, kan du tjene op til $ 64.241. På den anden side kan lønnen til dem med fem til ni års erhvervserfaring nå $ 77.172 årligt.

Løn til kreditrisikoanalytiker

Er du interesseret i at arbejde i finansbranchen som kreditrisikoanalytiker? Du skal mindst have en bachelorgrad i statistik Statistik Statistik er et udtryk, der stammer fra det latinske ord "status", hvilket betyder en gruppe af figurer, der bruges til at repræsentere information om et menneske, økonomi eller et beslægtet felt. Med en stærk forståelse af finansielle begreber som betalingsprocesser og forbruger- og kommerciel udlån Kommercielt lån Et kommercielt lån er et lån, der udvides til virksomheder af en finansiel institution. Kommercielle lån bruges normalt til at købe langsigtede aktiver eller hjælpe med at finansiere daglige driftsomkostninger. , vil du være ansvarlig for at evaluere kunders kreditrisiko og udføre risikoanalyser ved hjælp af finansielle og kreditoptegnelser. Når du får mere erhvervserfaring,du kan gå videre i din karriere og blive kreditrisikostyrer, analytiker inden for kreditrisikostyring eller vicepræsident i kommerciel udlån.

Credit Risk Analyst Løn i amerikanske byer

ByLøn
New York, NY$ 77.263
Dallas, TX$ 75.000
Chicago, IL$ 68.727
Houston, TX$ 67.960
Atlanta, GA$ 57.325
Salt Lake City, UT$ 53.440
Miami, FL$ 51.600

Populære arbejdsgiverløn til kreditrisikoanalytikere

ArbejdsgiverLøn
Bank of america$ 83,008
Freddie Mac$ 91.000
US Bank$ 69.027
JP Morgan71.921 $
Clayton Holdings$ 40.866
Goldman Sachs$ 54.991
Citigroup$ 73.811
Barclays$ 82.077
HSBC Holdings74.597 $
KeyBank$ 61.424

Flere ressourcer

Finance tilbyder Financial Modelling & Valuation Analyst (FMVA) ™ FMVA®-certificering Deltag i 350.600+ studerende, der arbejder for virksomheder som Amazon, JP Morgan og Ferrari-certificeringsprogram for dem, der ønsker at tage deres karriere til det næste niveau. For at fortsætte med at lære og udvikle din videnbase, bedes du udforske de yderligere relevante finansressourcer nedenfor:

  • Kreditrisikoanalyse Kreditrisikoanalyse Kreditrisikoanalyse kan betragtes som en udvidelse af kreditfordelingsprocessen. Efter at en person eller virksomhed har ansøgt om et lån til en bank eller finansiel institution, analyserer det långivende institut de potentielle fordele og omkostninger forbundet med lånet.
  • Sandsynlighed for misligholdelse sandsynlighed for misligholdelse sandsynlighed for misligholdelse (PD) er sandsynligheden for, at en låntager misligholder tilbagebetaling af lån og bruges til at beregne det forventede tab fra en investering.
  • Risikostyring Risikostyring Risikostyring omfatter identifikation, analyse og respons på risikofaktorer, der indgår i en virksomheds liv. Det gøres normalt med
  • Top Finance-certificeringer Top Finance-certificeringer Liste over de bedste finansieringscertificeringer. Få et overblik over de bedste økonomiske certificeringer for fagfolk over hele verden, der arbejder i marken. Denne guide sammenligner de 6 bedste programmer til at blive en certificeret finansanalytiker fra forskellige programudbydere som CFA, CPA, CAIA, CFP, FRM, FMVA