Liste over de bedste investeringsbanker - Mød de 100 største globale banker

Vores studerende vil ofte vide, hvad de største investeringsbanker i verden er, så de kan udvikle deres arbejdsgivermålliste (se vores gratis guide til, hvordan man får et job i investeringsbankvirksomhed. Hvordan får man et job i investeringsbank? Denne vejledning vil skitsere, hvordan man får et job i investeringsbank ved hjælp af top tre taktikker: netværk og genoptag, interviewpræparat og tekniske færdigheder). Som en del af vores fortsatte indsats for at hjælpe dig med at fremme din karriere har vi udarbejdet et katalog over banker, der kan hjælpe dig i din jobsøgning.

Gå dig ned i registret for at finde de banker, du vil målrette mod. Vi har sorteret listen alfabetisk, og mens størrelsen på bankerne (målt ved aktiver) ændres dagligt, bør dette give dig en god generel idé om, hvad de bedste investeringsbanker er.

Hvis du er mest interesseret i bare de største banker, vil du gerne se vores liste over bulge bracket banker Bulge Bracket Investment Banks Bulge Bracket investeringsbanker er de bedste globale investeringsbanker. Listen inkluderer virksomheder som Goldman Sachs, Morgan Stanley, BAML og JP Morgan. Hvad er en Bulge Bracket Investment Bank og. Men hvis du vil se ud over de øverste hundrede, kan det være en god ide at tjekke vores liste over de bedste boutique-investeringsbanker Boutique Investment Banks Boutique Investment Banks er mindre virksomheder, der typisk ikke tilbyder full-service investeringsbank, men tilbyder mindst en investeringsbankfinansieringstjeneste. Boutique-banker har ofte kun en lokal eller regional tilstedeværelse, selvom nogle opererer globalt. Liste over boutique-investeringsbanker.

Leder du stadig efter flere karriereideer? Udforsk vores KARRIERKORT for at finde det perfekte job til dig!

Top liste over investeringsbanker

Liste over de bedste investeringsbanker - 100 største investeringsbanker

 1. ABN AMRO
 2. Allahabad Bank
 3. Allen & Company
 4. Bank of America Merrill Lynch (BAML)
 5. Barclays Capital
 6. BB&T
 7. BBY Ltd.
 8. Berkery, Noyes & Co.
 9. BG Capital
 10. Sort sten
 11. BMO kapitalmarkeder
 12. BNP Paribas
 13. Cantor Fitzgerald
 14. Capstone Partners
 15. Centerview-partnere
 16. China International Capital Corporation
 17. CIBC verdensmarkeder
 18. Citi
 19. CITIC Securities International
 20. CLSA
 21. Commerzbank
 22. Corporate Finance Associates
 23. Cowen
 24. Kredit Agricole CIB
 25. Credit Suisse
 26. CSG-partnere
 27. Daewoo Securities
 28. tysk bank
 29. Duff & Phelps
 30. Europa Partners
 31. Evercore-partnere
 32. Financo
 33. Gleacher & Company
 34. Goldman Sachs
 35. Greenhill & Co.
 36. Guggenheim-partnere
 37. Valgte partnere
 38. Houlihan Lokey
 39. HSBC Holdings PLC
 40. Imperial Capital
 41. ICBC (Kina)
 42. ICICI Bank
 43. Indiske Bank
 44. JP Morgan
 45. Jefferies & Co.
 46. Keefe, Bruyette og Woods
 47. KeyCorp (KeyBanc kapitalmarkeder)
 48. Ladenburg Thalmann
 49. Lancaster Pollard
 50. Lazard
 51. Lincoln International
 52. Macquarie Group
 53. Maple Capital Advisors
 54. Marathon Capital
 55. McColl Partners
 56. Mediobanca
 57. Miller Buckfire & Co.
 58. Mitsubishi UFJ Financial Group
 59. Mizuho Financial Group
 60. Moelis & Company
 61. Montgomery & Co.
 62. Morgan Keegan & Co.
 63. Morgan Stanley
 64. Needham & Co.
 65. NBF (National Bank Financial)
 66. Nomura Holdings
 67. Oppenheimer & Co.
 68. Panmure Gordon
 69. Perella Weinberg Partners
 70. Piper Jaffray
 71. PNC Financial Services (Harris Williams & Co.
 72. Punjab National Bank
 73. Raymond James
 74. RBC Kapitalmarkeder
 75. RBS
 76. Robert W. Baird
 77. Roth Capital Partners
 78. Rothschild
 79. Sagente rådgivere
 80. Sandler O'Neill Partners
 81. SBI Capital Markets (State Bank of India)
 82. Scotiabank
 83. Société Générale
 84. Sonenshine Partners
 85. Stephens, Inc.
 86. Stifel Financial
 87. Sucsy, Fischer & Company
 88. Sumitomo Mitsui Financial Group
 89. SunTrust (Robinson Humphrey)
 90. Syndicate Bank
 91. TD-værdipapirer
 92. United Bank of India
 93. UBS
 94. Vermillion Partners
 95. Vijaya Bank
 96. Wedbush værdipapirer
 97. Wells Fargo & Co.
 98. William Blair & Company
 99. WR Hambrecht & Co.
 100. Ja Bank

Arbejde i en investeringsbank

De største investeringsbanker er kraftværkerne i den finansielle industri. Investeringsbankfolk Investment Banking Career Path Investment bank karrierevejledning - planlæg din IB karrierevej. Lær om investeringsbanklønninger, hvordan man ansættes, og hvad man skal gøre efter en karriere i IB. Investeringsbankafdelingen (IBD) hjælper regeringer, virksomheder og institutioner med at rejse kapital og gennemføre fusioner og opkøb (M&A). der skubber disse banker fremad, arbejder ekstremt lange timer, ofte dag og nat, for at sikre, hvad det er, som deres kunder kræver af dem. Hvis du vælger at gå denne karrierevej, skal du forvente meget lange timer.

Hvis du vil lære mere om investeringsbank, skal du tjekke vores oversigt over, hvad investeringsbanker gør Investment Banking Investment banking er divisionen af ​​en bank eller finansiel institution, der betjener regeringer, virksomheder og institutioner ved at yde garanti (kapitalanskaffelse) og fusioner og opkøb (M&A ) rådgivningstjenester. Investeringsbanker fungerer som formidlere og udforsk vores karrierekort for at finde den rette vej for dig.

Sådan får du et job hos en af ​​de bedste investeringsbanker

Hvis du ønsker at arbejde i en investeringsbank, har vi offentliggjort den ultimative guide til, hvordan du får et job i investeringsbank. Sådan får du et job i investeringsbank? Denne vejledning beskriver, hvordan man får et job inden for investeringsbankvirksomhed ved hjælp af top tre taktikker: netværk og CV, interviewpræparat og tekniske færdigheder. En af de bedste måder at bryde ind i branchen er at gøre så meget netværk som muligt. I betragtning af det store antal ansøgere, som banker får, hjælper det at kende nogen, der allerede arbejder i din målbank. Deltagelse i National Investment Banking Competition NIBC Investment Banking Competition Finance er stolt over at være en førende partner og sponsor af NIBC - National Investment Banking Competition - konferencen. Tilmeld dig sags konkurrencen her. National Investment Banking Competition (NIBC) samler 1,600 studerende fra over 100 universiteter, der konkurrerer om at blive anerkendt som det bedste hold i case-konkurrencen. kan være en fantastisk måde at møde folk i branchen på og tilføje lidt ekstra til dit CV.

Flere ressourcer

Tak for at tjekke Finance liste over de bedste investeringsbanker og de største 100 globale banker. Finance er den officielle globale udbyder af Financial Modellering and Valuation Analyst (FMVA) ™ FMVA®-certificering Deltag i 350.600+ studerende, der arbejder for virksomheder som Amazon, JP Morgan og Ferrari-certificering, designet til at omdanne enhver til en verdensklasse finansanalytiker.

Tjek disse ekstra ressourcer for at hjælpe dig med din jobsøgning efter investeringsbank:

 • Liste over boutique-investeringsbanker Boutique-investeringsbanker Boutique-investeringsbanker er mindre virksomheder, der typisk ikke tilbyder fuld service-investeringsbank, men som mindst tilbyder en investeringsbank. Boutique-banker har ofte kun en lokal eller regional tilstedeværelse, selvom nogle opererer globalt. Liste over boutique-investeringsbanker
 • Liste over bulge bracket investeringsbank Bulge Bracket Investment Banks Bulge Bracket investeringsbanker er de bedste globale investeringsbanker. Listen inkluderer virksomheder som Goldman Sachs, Morgan Stanley, BAML og JP Morgan. Hvad er en Bulge Bracket Investment Bank og
 • Liste over private equity-virksomheder Top 10 Private Equity Firms Hvem er de top 10 private equity-virksomheder i verden? Vores liste over de ti største største PE-virksomheder sorteret efter den samlede kapital. Almindelige strategier inden for PE inkluderer gearede buyouts (LBO), venturekapital, vækstkapital, nødlidende investeringer og mezzaninkapital.
 • Liste over målskoler Liste over målskoler En liste over de vigtigste målskoler til rekruttering og ansættelse af investeringsbanker. Denne liste inkluderer topmål, andet mål og MBA-mål. Årsagen til, at de kaldes et mål, er, at bankerne aktivt "målretter" deres studerende ved at holde informationssessioner på campus og rejse til skolen for at gennemføre første runde-interviews.
 • Sådan får du et job i investeringsbank Sådan får du et job i investeringsbank? Denne vejledning beskriver, hvordan man får et job i investeringsbankvirksomhed ved hjælp af top tre taktikker: netværk og CV, interviewpræparat og tekniske færdigheder
 • Sådan bliver du en finansanalytiker Vejledning til at blive en finansanalytiker Hvordan man bliver en finansanalytiker. Følg Finance-vejledningen om netværk, CV, interviews, økonomiske modelleringsevner og mere. Vi har hjulpet tusinder af mennesker med at blive finansanalytikere gennem årene og ved præcist, hvad det kræver.