Market-on-Close Order (MOC) - Oversigt, hvordan det fungerer, fordele

En market-on-close (MOC) ordre henviser til en markedsordre, der ikke er underlagt en grænse. Forhandlere udfører ordrer, der ligger tæt på, tæt på slutkursen på en aktie Aktie Hvad er en aktie? En person, der ejer aktier i et selskab, kaldes en aktionær og er berettiget til at kræve en del af selskabets resterende aktiver og indtjening (hvis virksomheden nogensinde opløses). Udtrykkene "aktier", "aktier" og "egenkapital" bruges om hverandre. som muligt. Det placeres enten på det nøjagtige tidspunkt for markedets lukning eller lidt efter, at markedet lukkes.

Market-on-Close (MOC) ordre

Market-on-close ordrer udføres for at opnå den sidst mulige kurs på den pågældende handelsdag i forventning om aktiekursbevægelser den næste handelsdag. MOC-ordrer kan ikke foretages på alle finansielle markeder Finansielle markeder Finansielle markeder er fra selve navnet en type markedsplads, der giver mulighed for salg og køb af aktiver som obligationer, aktier, valuta og derivater. Ofte kaldes de under forskellige navne, herunder "Wall Street" og "kapitalmarked", men alle betyder stadig en og samme ting. ; de kan heller ikke udføres af alle mæglere.

Resumé

  • En market-on-close (MOC) ordre henviser til en markedsordre, der ikke er underlagt en grænse.
  • Market-on-close ordrer giver investorer mulighed for at handle med værdipapirer i forskellige tidszoner.
  • De gør det muligt for investorer at minimere tab på grund af negative kursbevægelser i deres beholdning, der kan opstå natten over. De bærer dog risici på grund af kursudsving i slutningen af ​​dagen og handelsklynger.

Hvordan fungerer ordrer, der er på markedet, i det virkelige liv?

Overvej eksemplet på New York Stock Exchange New York Stock Exchange (NYSE) New York Stock Exchange (NYSE) er den største værdipapirudveksling i verden og er vært for 82% af S&P 500 samt 70 af de største virksomheder i verdenen. Det er et børsnoteret selskab, der giver en platform til køb og salg. Handlende er forpligtet til at indsende deres marked på tæt ordre inden kl. 15.45 EST. På Nasdaq er handlende forpligtet til at afgive deres ordrer kl. 15.50 EST, da markedets lukningstid er 16:00.

16:00 har handlende ikke tilladelse til at annullere deres ordrer på markedet eller endda ændre dem.

Fordele ved ordrer på markedet

Der er en række situationer, hvor en investor ønsker slutkursen for en given aktie. Det kan ske, når en investor forventer, at aktiekursen vil bevæge sig drastisk over en kort periode, generelt natten over.

Det er normalt resultatet af en meget forventet nyhedshistorie, dvs. hvis en virksomhed annoncerede en opfølgning på offentligt udbud, eller hvis centralbanker annoncerer subsidier til en industri.

Selv et planlagt efter husindtægtsopkald Indtjeningsopkald Et indtjeningsopkald er et konferenceopkald (typisk afholdt i form af en telekonference eller en webcast), hvor ledelsen af ​​et offentligt selskab offentliggør og diskuterer et virksomheds økonomiske resultater i et kvartal eller et år. Generelt ledsages indtjeningsopkaldet af en officiel pressemeddelelse, der kan medføre drastiske kursstigninger på aktiemarkedet. Således placerer en markedsordre-ordre, at det køb, som investoren ønsker, bliver udført inden nyhedsbruddet eller starten af ​​den næste handelsdag.

Market-on-close ordre kan også være stor i situationer, hvor en investor er opmærksom på, at der vil være vanskeligheder med at udføre en bestemt transaktion på et givet tidspunkt. For eksempel kan det være umuligt at forlade en position i slutningen af ​​dagen.

Til sidst, hvis en investor er interesseret i at handle med værdipapirer, der er noteret på udenlandske børser, der ikke er i den samme tidszone, hvor investoren bor, vil det være yderst nyttigt at kunne placere ordrer på markedet.

Ulemper ved Market-on-Close-ordrer

En af de største ulemper ved en markedsordre er, at investoren mangler oplysninger om den pris, som ordren er fyldt til. Det sker dog kun i situationer, hvor investoren ikke er tilgængelig ved slutningen af ​​markedet.

Market-on-close ordrer har også risikoen for kursudsving, der er hyppig på aktiemarkedet.

MOC-ordrer løber også den yderligere risiko for at blive udført dårligt på grund af dannelsen af ​​ultimative handelsklynger, hvilket er vigtigt, når en stor mængde afventende ordrer bliver stablet på aktiemarkedet. Omstændighederne er dog utroligt sjældne.

Eksempel på en Market-on-Close-ordre

Overvej en situation, hvor en erhvervsdrivende har 50 aktier i Alpha. Selvom Alfas aktiekurs ikke har vist drastiske kursbevægelser i løbet af handelsdagen, forventes det, at selskabet rapporterer negativ indtjening kort efter børsens afsluttende klokke.

Den erhvervsdrivende kan placere en ordre på markedet for at sælge enten en brøkdel eller hele deres beholdning i Alpha. På en sådan måde er de muligvis i stand til at minimere deres tab fra en massiv salg af aktierne natten over.

Lær mere

Finance er den officielle udbyder af Certified Banking & Credit Analyst (CBCA) ™ CBCA ™ -certificering Certified Banking & Credit Analyst (CBCA) ™ -akkreditering er en global standard for kreditanalytikere, der dækker finansiering, regnskab, kreditanalyse, pengestrømsanalyse, pagtermodellering, tilbagebetaling af lån og mere. certificeringsprogram, der er designet til at omdanne enhver til en finansanalytiker i verdensklasse. For at fortsætte med at lære og udvikle din viden om økonomisk analyse anbefaler vi stærkt de yderligere ressourcer nedenfor:

  • Trade Order Timing - Trading Trade Order Timing - Trading Trade order timing refererer til holdbarheden af ​​en bestemt handelsordre. De mest almindelige typer af handelsordrer er timing af markedsordrer, GTC-ordrer og udfyld eller dræb ordrer.
  • Byd og spørg Byd og spørg Udtrykket bud og spørg henviser til den bedste potentielle pris, som købere og sælgere på markedet er villige til at handle på. Med andre ord henviser bud og forespørgsel til den bedste pris, hvor et værdipapir kan sælges og / eller købes på det aktuelle tidspunkt.
  • Omkostninger ved foretrukket lager Omkostninger ved foretrukket lager Omkostningerne ved foretrukket lager til et firma er faktisk den pris, det betaler til gengæld for den indkomst, det får ved udstedelse og salg af aktien. De beregner omkostningerne ved foretrukne aktier ved at dividere det årlige foretrukne udbytte med markedsprisen pr. Aktie.

Handelsvolumen Handelsvolumen Handelsvolumen, også kendt som handelsvolumen, refererer til mængden af ​​aktier eller kontrakter, der tilhører en given sikkerhed, der handles dagligt