Kortsigtede investorer vs langsigtede investorer - Oversigt,

I denne artikel kan du lære mere om kortsigtede investorer versus langsigtede investorer. Kortsigtede investorer er investorer, der investerer i finansielle instrumenter, der er beregnet til at blive opbevaret i en investeringsportefølje i mindre end et regnskabsår. Omvendt repræsenterer langsigtede investorer folk, der investerer i langsigtede finansielle instrumenter, som de har i mere end et år.

Kortsigtede versus langsigtede investorer

Kortfristede investeringsinstrumenter kan være ultrakorte obligationer, der forfalder på mindre end et år, kapital eller konvertible noter Konvertibel note En konvertibel note henviser til et kortfristet gældsinstrument (sikkerhed), der kan konverteres til egenkapital (ejerandel i en virksomhed). Konvertible sedler, investeringer i pengemarkeder (fx køb og salg af valutaer) osv.

På den anden side sigter langsigtede investorer på at have investeringsmidler, såsom aktier, obligationer eller derivatkontrakter i flere år.

Kortvarig investering versus langvarig investering

Kortsigtede investeringer og langsigtede investeringer er forskellige i karakter og har derfor forskellige forventninger. Når en person investerer i noget at beholde i mange år, forventer de, at investeringen stiger i værdi.

Når investeringen, for eksempel en aktie, værdsættes i værdi, sælger indehaveren den på det åbne marked for at drage fordel af prisstigningen. På den anden side, når nogen har til hensigt at foretage en investering for at tjene på kort sigt, kan personen eller enheden overveje kortsigtede investeringsmidler, såsom et indskudsbevis (CD), brolån Bridge Lån Et brolån er en kortsigtet finansieringsform, der bruges til at opfylde aktuelle forpligtelser, inden der sikres permanent finansiering. Det giver øjeblikkelig pengestrøm, når der er behov for finansiering, men er endnu ikke tilgængelig. Et brolån har relativt høje renter og skal bakkes op af en eller anden form for sikkerhed, kapitalnote osv.

Typisk købes kortvarige investeringsbiler for at give en højere grad af hovedbeskyttelse.

Så kortvarige og langsigtede investeringer imødekommer forskellige behov på forskellige tidspunkter i livet. Unge, der lige er begyndt på deres karriere, vil måske have en kombination af kortsigtede og langsigtede investeringer. Kortsigtede investeringskøretøjer kan hjælpe med at afbetale udbetalingen på et realkreditlån Et realkreditlån er et lån - ydet af en realkreditudbyder eller en bank - der gør det muligt for en person at købe et hjem. Selvom det er muligt at optage lån til dækning af hele et husomkostning, er det mere almindeligt at sikre et lån til ca. 80% af boligens værdi. , mens de langsigtede kan sigte mod at skabe en passiv indkomst, der skal spares til pension. Når pensionen kommer, kan det være nødvendigt at fokusere mere på kortsigtede investeringer. Selvfølgelig afhænger det hele af den enkeltes overordnede mål.

Investeringsmål og -risici

Når man taler om investeringsmål, hvis man holder et langsigtet mål, for eksempel at købe et stort hus til en værdi af $ 1.000.000, bør han eller hun overveje at købe en langsigtet investering for at få ressourcerne til husprojektet. En kortsigtet investering ville være mere passende, når man har brug for et bestemt beløb på et bestemt tidspunkt. Det kan enten være at købe en bil eller tage på ferie.

Vi taler om investeringer, der indebærer, at der bæres et bestemt risikoniveau. Alle investeringer er forskellige med hensyn til risikoniveauet. Der er risikofrie investeringer, såsom statsobligationer, og risikable investeringer i nye virksomheder (startups) uden track record eller usikrede lån til enheder med økonomisk nød. Jo højere risikoen er, jo højere er det afkast en investor vil kræve for at tage risikoen.

En af de største risici, som langsigtede investorer er udsat for, er volatilitet Volatilitet Volatilitet er et mål for frekvensen af ​​udsving i værdipapirets pris over tid. Det angiver risikoniveauet forbundet med kursændringer i et værdipapir. Investorer og handlende beregner et værdipapirs volatilitet for at vurdere tidligere variationer i priser eller udsving på de finansielle markeder, der kan få investeringer til at falde i værdi. For så vidt angår kortsigtede investorer repræsenterer den største risikoeksponering i et sådant tilfælde købekraftsrisikoen eller den risiko, der er forbundet med inflationen. Investeringsafkast er muligvis ikke meget værd, så længe inflationsniveauet stiger og dermed svækkes valutaen.

Investorer diversificerer normalt deres investeringsporteføljer og foretager både kortsigtede og langsigtede investeringer. Diversificering betyder spredning af risici på forskellige typer investeringsinstrumenter.

Taktik for langsigtede investorer

Som tidligere nævnt er langsigtede investeringer køretøjer, som man forventer at drage fordel af at eje i flere år. Langsigtede investorer nærmer sig investering ved at bestemme afkastprocenten Return of Return Return of Rate (ROR) er gevinsten eller tabet af en investering over en periode sammenfaldende med de oprindelige omkostninger ved investeringen udtrykt i procent. Denne vejledning lærer de mest almindelige formler, der kan accepteres af dem.

Når man investerer på lang sigt, skal investorer redegøre for værdifald i deres investeringer, hvilket kaldes spredning. Når spredning sker, bør investorer ikke gå i panik og sælge deres instrumenter kun på grund af et midlertidigt markedsfald. Markederne er cykliske og genopretter altid efter dropdown. Spørgsmålet er i tide - hvilken tid er der brug for opsving?

Et eksempel på langsigtede investeringer kan være en investering i virksomhedsaktier. Hvis man tror på en bestemt forretningsmodel, der forfølges af en virksomhed i en industri, kan han investere i den og beholde den i nogle år. En anden langsigtet investering er i en obligation, der forfalder om 10 eller 30 år. Obligationen kan enten være en statsobligation eller en virksomhedsobligation.

Find den rigtige balance

Det er meget vigtigt, at investorer finder den rette balance i deres investeringsstrategier. Det vil selvfølgelig afhænge af situationen, så sørg for at de ved, hvad de skal opnå, inden de begynder at investere. Brug af både kortsigtede og langsigtede investeringsinstrumenter vil give investorerne et godt diversificeringsniveau.

Yderligere ressourcer

Finance tilbyder Certified Banking & Credit Analyst (CBCA) ™ CBCA ™ -certificering Certified Banking & Credit Analyst (CBCA) ™ -akkreditering er en global standard for kreditanalytikere, der dækker finansiering, regnskab, kreditanalyse, pengestrømsanalyse, covenantmodellering, lån tilbagebetalinger og mere. certificeringsprogram for dem, der ønsker at tage deres karriere til det næste niveau. For at fortsætte med at lære og udvikle din videnbase, bedes du udforske de yderligere relevante ressourcer nedenfor:

  • Forretningsstrategi vs forretningsmodel Forretningsstrategi vs forretningsmodel At etablere og drive en virksomhed indebærer at skelne mellem forretningsstrategi og forretningsmodel. For at nå deres mål og opnå succes, ejere
  • Værdipapirer med fast indkomst Værdipapirer med fast indkomst Rentepapirer er en type gældsinstrument, der giver afkast i form af regelmæssige eller faste rentebetalinger og tilbagebetalinger af
  • Investering: En nybegynderguide Investering: En begyndervejledning Finansiel guide til investering for begyndere lærer dig det grundlæggende ved at investere og hvordan du kommer i gang. Lær om forskellige strategier og teknikker til handel og om de forskellige finansielle markeder, som du kan investere i.
  • Return on Investment (ROI) Return on Investment (ROI) Return on Investment (ROI) er et resultatmål, der bruges til at evaluere afkastet fra en investering eller sammenligne effektiviteten af ​​forskellige investeringer.