Volumen af ​​handel - Oversigt, beregning og eksempel

Handelsvolumen, også kendt som handelsvolumen, refererer til mængden af ​​aktier eller kontrakter, der hører til et givet værdipapir, der handles dagligt. Med andre ord giver handelsvolumen et mål for antallet af aktier, der handler mellem en given tidsperiode.

Volumen af ​​handel

Handelsvolumen er en indikator for en given værdipapirs markedsaktivitet og likviditet, f.eks. Aktier, obligationer, futureskontrakter Futures Contract En futureskontrakt er en aftale om at købe eller sælge et underliggende aktiv på et senere tidspunkt til en forudbestemt pris. Det er også kendt som et derivat, fordi fremtidige kontrakter stammer deres værdi fra et underliggende aktiv. Investorer kan købe retten til at købe eller sælge det underliggende aktiv på et senere tidspunkt til en forudbestemt pris. , optionskontrakter samt alle varevarer. Det indikerer, at markedet er meget aktivt, hvilket betyder, at det er let for købere og sælgere at kommunikere og udføre transaktioner. Tilsvarende siges et handelsvolumen, når et værdipapir handles mindre aktivt, er lavt.

Resumé

  • Handelsmængde, også kendt som handelsvolumen, refererer til den mængde aktier eller kontrakter, der tilhører en given sikkerhed, der handles dagligt.
  • Handelsvolumen siges at være høj, når en given sikkerhed handles mere aktivt og omvendt.
  • En højere handelsvolumen er repræsentativ for bedre ordreudførelse og højere likviditet.

Hvordan udtrykkes handelsvolumen?

Hver børs i New York Stock Exchange (NYSE) New York Stock Exchange (NYSE) er den største værdipapirudveksling i verden og er vært for 82% af S&P 500 samt 70 af de største virksomheder i verden. Det er et børsnoteret selskab, der giver en platform til køb og salg, sporer dets handelsvolumen og leverer volumendata. Volumen af ​​handelsnumre kan rapporteres så ofte som en gang hver time i løbet af en handelsdag. Handelsmængder, der rapporteres på timebasis, er estimater. Tilsvarende er volumenet af handel rapporteret ved slutningen af ​​en handelsdag også et skøn. De faktiske tal stilles først til rådighed den følgende dag.

Eksempel på handel

Overvej et marked, der består af to forhandlere. Den første forhandler, X, køber 100 aktier i Alpha og sælger 50 aktier i Beta. Den anden erhvervsdrivende, Y, køber 200 aktier og sælger 100 aktier af den samme aktie, Gamma, til X.

I en sådan situation ville det samlede handelsvolumen på markedet være 350. Det skyldes, at der blev handlet 100 aktier i Alpha, der blev handlet 50 aktier i Beta, og 200 aktier i Gamma blev handlet.

Handelsvolumen for handlende

I en situation, hvor der er usikkerhed om den fremtidige markedsretning blandt investorer, har handelsvolumenet på futures kontrakter tendens til at stige. Som et resultat bliver optioner og futureshandel mere aktiv.

Flere vigtige drivkræfter for stigningen i handelsvolumenstatistikker på markeder, især i USA, inkluderer højfrekvente forhandlere Højfrekvent handel (HFT) Højfrekvent handel (HFT) er algoritmisk handel præget af højhastighedshandelsudførelse, en ekstremt stor antal transaktioner og en meget kortvarig investeringshorisont. Højfrekvent handel udnytter kraftige computere for at opnå den højest mulige hastighed med handelsudførelse. og indeksfonde. Sådanne passive investorer bruger højfrekvent algoritmisk handel, hvilket er en stor bidragyder til de samlede handelsvolumener på aktiemarkederne.

Reelle handlende, der handler på markedet baseret på deres egne evalueringer og forventninger til markedsbevægelser, udgør kun 10% af det samlede volumen på amerikanske markeder. Forhandlerne bruger handelsvolumen som en af ​​de faktorer, der anvendes i deres tekniske analyse Teknisk analyse - En nybegyndervejledning Teknisk analyse er en form for investeringsværdiansættelse, der analyserer tidligere priser for at forudsige fremtidig prishandling. Tekniske analytikere mener, at de kollektive handlinger fra alle deltagere på markedet nøjagtigt afspejler alle relevante oplysninger og derfor tildeler værdipapirer løbende en fair markedsværdi. mens man overvejer markedstransaktioner.

Det viser sig at være et yderst nyttigt, men alligevel simpelt værktøj i situationen med store prisspring eller -fald. I tilfælde af en drastisk prisstigning kan en høj handelsvolumen fungere som en katalysator. Når en høj handelsvolumen er forbundet med sådanne ændringer, har troen på den virkelige værdi af sikkerheden tendens til at blive forstærket.

Handelsvolumen er også en vigtig faktor for handlende, når de træffer handelsbeslutninger. De sporer et værdipapirs gennemsnitlige handelsvolumen dagligt over en kort eller endda en længerevarende periode for det samme. Normalt øges handelsvolumen mod begyndelsen og slutningen af ​​en handelsdag. Den samme ting sker mandag og fredag, da de markerer begyndelsen og slutningen af ​​handelsugen.

Reglerne og forskrifterne vedrørende handel med finansielle markeder for handel med finansielle markeder er fastsat i USA af Securities and Exchange Commission (SEC) Securities and Exchange Commission (SEC) US Securities and Exchange Commission, eller SEC, er en uafhængig agentur for den amerikanske føderale regering, der er ansvarlig for at gennemføre føderale værdipapirlove og foreslå værdipapirregler. Det har også ansvaret for vedligeholdelse af værdipapirindustrien og aktie- og optionskurser. I Det Forenede Kongerige udfører Financial Conduct Authority (FCA) funktionen.

Surrogater for handelsvolumen

Investorer kan også spore et volumen på et værdipapir, hvilket betyder antallet af ændringer i prisen på en kontrakt. Det skyldes, at når handelsvolumen øges, har prisændringer også en tendens til at blive hyppigere.

På samme måde kan dollarværdien , der bestemmer den samlede værdi af de aktier, der skifter hænder over en bestemt periode, bruges til at bestemme et værdipapirs likviditetsstatus.

Flere ressourcer

Finance tilbyder Certified Banking & Credit Analyst (CBCA) ™ CBCA ™ -certificering Certified Banking & Credit Analyst (CBCA) ™ -akkreditering er en global standard for kreditanalytikere, der dækker finansiering, regnskab, kreditanalyse, pengestrømsanalyse, covenantmodellering, lån tilbagebetalinger og mere. certificeringsprogram for dem, der ønsker at tage deres karriere til det næste niveau. For at fortsætte med at lære og fremme din karriere vil følgende ressourcer være nyttige:

  • Algoritmer Algoritmer (Algos) Algoritmer (Algos) er et sæt instruktioner, der introduceres for at udføre en opgave. Algoritmer introduceres for at automatisere handel for at generere overskud med en frekvens, der er umulig for en menneskelig erhvervsdrivende.
  • Indeksfonde Indeksfonde Indeksfonde er gensidige fonde eller børshandlede fonde (ETF'er), der er designet til at spore resultatet af et markedsindeks. Aktuelt tilgængelige indeksfonde sporer forskellige markedsindekser, herunder S&P 500, Russell 2000 og FTSE 100.
  • Options: Calls and Puts Options: Calls and Puts En option er en form for derivataftale, der giver indehaveren ret, men ikke forpligtelsen, til at købe eller sælge et aktiv inden en bestemt dato (udløbsdato) til en bestemt pris (strejke pris). Der er to typer muligheder: opkald og sætter. Amerikanske optioner kan udnyttes når som helst
  • Momentum Investing Momentum Investing Momentum investering er en investeringsstrategi rettet mod køb af værdipapirer, der har vist en opadgående kursudvikling eller kortsalg af værdipapirer, der