Forsikringsfradragsberettiget - Oversigt, hvordan det fungerer og eksempler

Fradragsberettiget vedrører mængden af ​​penge på et forsikringskrav, som du ville betale, før dækningen sparker ind, og forsikringsselskabet Finansiel formidler En finansiel formidler henviser til en institution, der fungerer som mellemmand mellem to parter for at lette en finansiel transaktion. De institutioner, der almindeligvis omtales som finansielle formidlere, omfatter forretningsbanker, investeringsbanker, gensidige fonde og pensionskasser. betaler. Med andre ord er det de penge, du vil pakke ud af din egen lomme, inden du modtager forsikringsdækning. Efter at have betalt din fradragsberettigede, begynder forsikringsselskabet at betale det resterende beløb af skadesværdien op til de grænser, der er angivet i politikken.

Forsikring fradragsberettiget

Hvordan det virker

At købe forsikring betyder, at du får beskyttelse mod uventede risici, der kan medføre tab eller skader og sætte en stramning i din økonomi Personlig økonomi Personlig økonomi er processen med at planlægge og styre personlige økonomiske aktiviteter såsom indtægtsgenerering, udgifter, opsparing, investering og beskyttelse . Processen med at styre ens personlige økonomi kan opsummeres i et budget eller en økonomisk plan. . Det giver dig en ro i sindet, idet du ved, at der er noget, du kan stole på. Hvad forsikringsselskabet angår, vil det dække skader, der kan påvirke dig økonomisk, men de vil spørge dig, hvor meget af risikoen du kan dække med dine egne penge.

Det er som at lave en aftale - en aftale om, at du bliver beskyttet, så længe du accepterer at betale for den risiko, du er villig til at dække, hvilket kaldes forsikringsfradragsberettiget.

Det er op til dig, hvor meget fradragsberettiget vil være. Generelt, hvis du vælger en højere fradragsberettiget, vil det medføre færre risici for forsikringsselskabet. Dette reducerer omkostningerne ved politikken. Der er også sådan en ting som en mindste fradragsberettiget.

Når du accepterer at betale en del af et krav, giver forsikringsselskabet et minimums fradragsberettiget. Hvis du vil spare på forsikringsomkostningerne, kan du øge din fradragsberettigede. Du kan dog ikke gøre det lavere end det, forsikringsselskabet havde sat.

Din forsikringsfradragsberettigede er angivet i vilkårene og betingelserne for din politik. Sørg for at forstå afsnittet fuldt ud. Hvis det ikke er klart for dig, så spørg dit forsikringsselskab, så du ved, hvor meget din fradragsberettigede er.

Eksempel: Fradragsberettiget bilforsikring

Der er to typer fradragsberettigede, når det kommer til bil- eller bilforsikring. Den første type er en fradragsberettiget fradrag, som er beregnet til at dække udgifterne til reparationer af et køretøj i tilfælde af en kollision, medmindre du anses for at være skyld i ulykken.

På den anden side er en omfattende egenandel reserveret til nødvendigt reparationsarbejde, der ikke er relateret til en kollision. For eksempel vil din omfattende fradragsberettigelse være gældende, hvis din bil påføres skader på grund af faldne trægrene efter en tyfon.

Eksempel: Sundhedsforsikring fradragsberettiget

I modsætning til bil- eller hjemmeforsikring, hvor fradragsberettigelsen betales pr. Krav, kan fradragsberettigelsen i sundhedsforsikringen spredes over året. Husk, at ikke alle behandlinger og besøg hos lægen er dækket af din fradragsberettigede.

For eksempel er forebyggende pleje normalt gratis, mens andre politikker dækker primærplejelægesbesøg, før fradragsberettigelsen er nået. Sørg for at læse din politik omhyggeligt for at vide, hvad der er dækket af din egenandel.

Spare penge med fradragsberettiget forsikring

En højere fradragsberettiget betyder, at du betaler mere af kravet, så hvordan kan du spare penge? I de fleste tilfælde går der år, og folk indgiver ikke krav. Dette betyder, at du kan drage fordel af lavere præmier Forudbetalte udgifter Forudbetalte udgifter repræsenterer udgifter, der endnu ikke er registreret af en virksomhed som en udgift, men som er betalt på forhånd. I andre hvert år sparer du dig op til 30% på din forsikring.

Yderligere ressourcer

Finans er den officielle udbyder af Financial Modellering and Valuation Analyst (FMVA) ™ FMVA®-certificering Deltag i 350.600+ studerende, der arbejder for virksomheder som Amazon, JP Morgan og Ferrari-certificeringsprogram, der er designet til at omdanne enhver til en verdensklasse finansanalytiker.

For at fortsætte med at lære og udvikle din viden om økonomisk analyse anbefaler vi stærkt de yderligere finansressourcer nedenfor:

  • Kommerciel forsikringsmægler Kommerciel forsikringsmægler En kommerciel forsikringsmægler er en person, der har til opgave at fungere som formidler mellem forsikringsudbydere og kunder. Eksistensen af ​​kommercielle forsikringsmæglere går langt med at forhindre kunder i at gå vild i havet af pålidelige og skruppelløse forsikringsudbydere.
  • HMO vs PPO HMO vs PPO: Hvilket er bedre? At få den bedste sundhedspleje kræver ofte valg mellem en HMO og PPO. Du skal være i stand til at træffe en informeret beslutning om, hvilken plan der fungerer bedst.
  • Skadesløsholdelse Skadesløsholdelse Erstatning er en juridisk aftale fra en part om at holde en anden skyldfri - ikke ansvarlig - for potentielle tab eller skader.
  • Uendelig bank Uendelig bank - At blive din egen bankmand Uendelig bank refererer til en proces, hvorved en person bliver hans eller hendes egen bankmand. Det uendelige bankkoncept blev skabt af Nelson Nash. Det indebærer brug af hele livsforsikringspolicer til at styre pengestrømmen i dit liv.